Art Rooijakkers Over De Vloer bij o.a. Bilal Wahib, Snelle en Jim Bakkum

Art Rooijakkers is vanaf vanavond weer te zien met een nieuw seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Hij bezoekt bekende Nederlanders thuis en op het werk. Met dit seizoen onder andere Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina, Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy, Angela Groothuizen, Snelle, Tineke Schouten en Bilal Wahib. En in de promo zag ik ook Wendy van Dijk voorbij komen.

Wat ook leuk is: op 22 oktober 2020 verschijnt het boek De eeuw van mijn dochters van Art Rooijakkers. Je ontdekt er hier meer over en kunt ‘m ook alvast bestellen.

Rooijakkers Over De Vloer

In Rooijakkers Over De Vloer geven de bekende Nederlanders een kijkje in hun wereld. Dat resulteert in persoonlijke en openhartige gesprekken met presentator Art Rooijakkers (die van origine journalist is). Iedere aflevering staat er één of twee bekende gasten centraal. Het kijkje in het privéleven van de BN’ers is natuurlijk erg leuk, maar er is meer… In de eerste aflevering is het de beurt aan Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina.

Representatief onderzoek naar mening over BN’er

Wat ik bijzonder vind, is het gesprek over wat de Nederlandse kijkers vinden van deze persoon. Hiervoor is een representatief onderzoek gedaan onder het publiek. Zo is gevraagd: wat denk je dat de gast over 15 jaar doet? Welke karaktertrek omschrijft de persoon het best? Hoeveel procent van Nederland kent de gast en wat doet ‘ie met zijn laatste 100 euro?

Art Rooijakkers

Een nieuw seizoen Over de Vloer betekent een nieuwe kans om binnen te kijken bij bekendere Nederlanders. Van struikelen over kinderspeelgoed bij Jim en Bettina en een bezoek aan de filmset, waar Yolanthe een boekje open doet over Jim tot slalommen tussen de verhuisdozen bij Angela Groothuizen en kletsen met buurman Edwin Evers. Een feest om te maken en hopelijk ook om te kijken. Zeker omdat er ook nog een paar andere hele bijzondere gasten bijzitten die later bekend gemaakt worden”, aldus Art Rooijakkers.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen ‘Rooijakkers Over De Vloer’, stapt Art Rooijakkers binnen bij het hectische jonge gezin van Jim Bakkum en Bettina Holwerda. Jim heeft de ene na de andere filmrol en Bettina is vooral thuis met de drie kinderen van 7, 5 en 1. Hoe houden ze het gezellig met én voor elkaar? Ook komt er antwoord op de vraag waarom Jim en Jamai elkaar nooit meer zien…

Verder geeft Art Rooijakkers aan dat hij Jim Bakkum ook wel een zanger vind om deel te nemen aan een nieuw seizoen Beste Zangers. “Daar ben ik nog nooit voor gevraagd. Ik denk dat er iemand in die redactie zit die mij geen beste zanger vind. En dat kan ook. Niet iedereen hoeft fan van je te zijn. Het lijkt me onwijs leuk.”

Bekende Nederlanders in Rooijakkers Over De Vloer.

De opnames van ‘Rooijakkers Over De Vloer’ zijn nog in volle gang en de aankomende periode zullen er nog meer gasten bekend gemaakt worden. Officieel zijn de namen van de volgende BN’ers bevestigd: Dinand Woesthoff (de zanger van Kane) en zijn vrouw Lucy (die net een boek heeft geschreven: Woman), Angela Groothuizen, Snelle, Tineke Schouten en Bilal Wahib (die nu te zien is in Commando’s).

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf 3 september elke donderdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4 en wordt geproduceerd door Tin Can.

Foto: RTL.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2020 /