Ann Van Elsen in Groeten Uit 1991

Je kunt vanavond – dinsdag 19 januari – niet om Ann Van Elsen heen! Allereerst kun je haar met haar samengestelde gezin zien in Groeten Uit 1991 op VTM. Om aansluitend om 21.35 uur te zappen naar Missie Callcenter (VTM2).

Groeten uit 1991

Hallo  1991, het jaar waar je als prille tiener opgroeit met een metershoge kuif, tussen de boeken van De Babysittersclub en met Amedee van VTM. Maar ook het jaar waarin radiopresentatrice en ex-miss België Ann Van Elsen 12 was. Samen met haar man Filip en haar nieuw samengesteld gezin gaat ze terug naar 1991 in Groeten Uit.

Ann Van Elsen ‘vuile trien’

Tijdens het weekend krijgt het gezin bezoek van jeugdvriendinnen Tine en Inge. Samen halen ze herinneringen van vroeger op. “Wij hadden een hele toffe club”, vertelt Inge. En dat clubje had meteen ook een bijzonder doopritueel: “Als er iemand bij ons clubje wou komen, moest die persoon na school plassen in het emmertje met de spons om het bord schoon te maken. De volgende dag wanneer die spons gebruikt werd, lagen wij natuurlijk allemaal strijk van het lachen”, vertelt Ann Van Elsen. Dochter June is geshockeerd: “Dat doe je toch niet! Wat een vuile trien was jij, mama!”

Miss Ann Van Elsen

Ann Van Elsen was in 2002 Miss België. Ze heeft recent het boek Blend geschreven met tips voor gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen. Daarnaast was ze ook te zien in de speciale uitzending van Make Belgium Great Again.

Missie Callcenter

Op dinsdag 19 en donderdag 21 januari om 21.35 bij VTM 2 is ze te zien met een hele club collega-missen in Missie Callcenter. Denk dan aan bijvoorbeeld Veronique De Kock, Dina Tersago, Celine Van Ouytsel, maar ook aan Eveline Hoste, Ellen Petri en Lenty Frans. In totaal doen veertien missen mee aan het programma.

Eerder waren Peter van den Begin, Gene Thomas & Kristel Verbeke te zien in het nieuwe seizoen van Groeten Uit.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 januari 2021 /