Peter Van den Begin en Tine Reymer in Groeten Uit

Peter Van den Begin, zijn vrouw Tine Reymer en dochters Thelma en Charlie zijn vanavond te zien in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Groeten Uit… Samen met An Lemmens duikt Peter Van den Begin terug in het jaar 1976. Groeten Uit 1976 is te zien op dinsdagavond 5 januari om 20.40 uur bij VTM.

Peter Van den Begin

Vlaanderen kent hem onder andere als Debby uit Debby en Nancy, Jean uit Studio Tarara en Raymond uit Matroesjka’s. Maar nu zien de kijkers van Groeten Uit hoe acteur Peter Van den Begin echt is. Peter Van den Begin is een fiere papa van twee dochters Thelma en Charlie en liefdevolle echtgenoot van zangeres en actrice Tine Reymer. Wist je dat die twee voor het eerst samen te zien zijn in de Streamz/VTM-reeks Fair Trade?

Groeten uit 1976

Samen keren ze terug naar 1976, het jaar waarin Peter Van den Begin 12 jaar oud was. Tijdens hun trip down memory lane onthult Peter de voorloper van zijn personage Debby, zijn grootste jeugdcomplex en het verhaal achter de bijnaam bloempot. Hij krijgt ook jeugdvriendinnen Karin en Ingrid over de vloer, die een amoureuze bekentenis voor hem in petto hebben…

Peugeot 304

An Lemmens stuurt het gezin Van den Begin naar 1976 in een Peugeot 304. In de auto doet Peter meteen al een bekentenis over zijn verleden: “Ik heb toch wel wat nummers van The Strangers geplaybackt. Ik verkleedde me dan als vrouw en dan trad ik op voor vrienden. Daar is het allemaal begonnen en zoveel jaren later heb ik er dan iets mee gedaan”, lacht de acteur, die je ook kent uit Hollands Hoop.

Verliefd op Peter Van den Begin

Na een spannende zeepkistenrace krijgt het gezin bezoek van jeugdvriendinnen Karin en Ingrid. “Dat zijn vriendinnen van het eerste uur. Die kwamen altijd bij ons spelen en we pisten letterlijk in ons broek van het lachen. En nu nog steeds. Als ik nog maar iets zeg, zijn ze met twee vertrokken. Ze zijn mijn eerste en grootste fans!”, vertelt Peter Van den Begin.

Vervalste rapporten

Tijdens het aperitief doet het duo een opvallende bekentenis: “We waren allebei dolverliefd op Peter, maar hebben dat nooit durven zeggen.” En wanneer dat van hun hart is, houden ze zich niet in om ook nog andere gênante en hilarische jeugdherinneringen boven te halen… Maar ook Peter moet iets opbiechten: “Ik heb vroeger mijn rapporten vervalst. Maar ik werd dan overmoedig en begon er van alles bij te schrijven zoals ‘Goed gedaan’. Na enkele rapporten is het dan wel uitgekomen.”

Terugblik

Aan het einde van het weekend blikt het gezin tijdens een diashow, gemaakt door de kinderen, terug op het weekend en wil An Lemmens weten hoe ze hun reis in de tijd ervaren hebben. 

De afleveringen van Groeten Uit zijn ook terug te kijken op VTM GO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2021 /