Camille Dhont te zien in Creator Camp op Nickelodeon

Camille Dhont is net als Stefan de Vries, Emma Heesters en Sara Dol vanaf 26 oktober te zien in Creator Camp op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen. De serie wordt elke maandag tot en met donderdag om 19.30 uur uitgezonden.

Creator Camp

Niemand minder dan Camille Dhont, Stefan de Vries, Emma Heesters en Sara Dol zijn te zien in de gloednieuwe Nederlandse Nickelodeon serie Creator Camp (vanaf 26 oktober 2020 op tv)! De serie draait om vijf jonge talenten die worden toegelaten tot een exclusief talentenkamp. Felice(Roosmarijn Otten), Saar (Lonneke van Krimpen), Zef (Sami Ballafkir), Asha (Shanaya Dap) en Cas (Liam van Pul) zijn de gelukkigen. Ze hebben stuk voor stuk een ander talent wat ze willen ontwikkelen. Op het Creator Camp leren ze alles op het gebied van social media tot zang, dans, craften, acteren, editen en componeren.

Bekende gastdocenten

Dyanthe Willems (Cynthia de Graaf), leider van het kamp, stoomt samen met haar team van professionals de talenten klaar tot digital creators. Hierbij krijgt ze dit seizoen hulp van onder andere Stefan de Vries, Camille Dhont en Sara Dol. Zij verzorgen eenmalig een gastles. Wat de rol van Emma Heester gaat zijn in het verhaal wordt later bekendgemaakt.

Camille Dhont, Stefan de Vries, Emma Heesters en Sara Dol zijn te zien in de gloednieuwe Nederlandse Nickelodeon serie Creator Camp

Camille Dhont

Belgisch zangeres en actrice Camille Dhont zal ook te zien zijn in Creator Camp. Zij is bekend van onder meer de Ketnet-serie #LikeMe. Camille Dhont won in 2020 de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor favoriet aanstormend talent en is inmiddels bezig met een solo-album. Haar eerste single kreeg al veel aandacht in België en stond afgelopen week zelfs op de eerste plaats in de internationale airplay charts.

Stefan de Vries

Stefan de Vries maakt sinds 2017 de meest hilarische content op YouTube en Instagram. Hij is onder andere bekend van zijn YouTube serie ‘Potje Rijden’ waarin hij bekende Nederlanders interviewt in de auto en natuurlijk van de hits ‘Potentie’ en ‘Frikandel Speciaal’ die hij met Sean Demmers en Bram Krikke maakte.

Emma Heesters

MTV Push Award winnares Emma Heesters gooit al jaren hoge ogen op YouTube met miljoenen views op haar covers van Rihanna, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Inmiddels is zij met haar eigen hits Pa Olvidarte, Loop Niet Weg en Waar Ga Je Heen niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.

Sara Dol

Sara Dol is pas 18 jaar oud en inmiddels uitgegroeid tot dé TikTok koningin van Nederland. Met meer dan 2.6 miljoen volgers en 90 miljoen likes op haar video’s is zij de grootste vrouwelijke TikTokster van Nederland. In 2019 won zij zelfs de award voor de Beste TikTok Creator bij The Best Social Awards. Ze heeft vorig jaar het boek House of Dol uitgebracht.

En er zijn meer namen bekendgemaakt. DJ en producer Sam Feldt, choreograaf en dansleraar Vincent Vianen en online helden Quinn & Aaron zullen in de gloednieuwe Nickelodeon show een gastrol gaan spelen. Daarnaast kondigde de zender aan dat niemand minder dan Yousef Gnaoui, beter bekend onder zijn artiestennaam Sef, de voice-over van de show zal doen

Cast Creator Camp (Nickelodeon)

De cast van Nickelodeon serie Creator Camp wordt gevormd door aanstormende talenten en bekende gezichten, zowel uit Nederland als uit Vlaanderen. Zo kruipt Liam van Pul uit Wommelgem in de huid van Cas. Lonneke van Krimpen – die je kunt kennen uit de popgroep The TeenZ – speelt Saar. Roosmarijn Otten is Felice. Shanaya Dap – die in de huid kruipt van Asha – heeft al theaterervaring. Lynn Tackaert speelt Lesley. En Beau Jones is Dean. Mea-Ly Verhoef speelt Kim; haar zag je eerder als Tara in Spangas op Zomervakante.

Sami Ballafkir

Sami Ballafkir die Zef speelt, heeft al wat meer rollen op zijn naam staan. Zo zag je hem als Karim in De Masters. En hij speelde in 2015 mee in Kasper en de Kerstengelen als Rami. Dit jaar is hij tevens te zien in Het A-woord.

Bibi

Bibi (die je kent van YouTube) kruipt in de huid van Vicky. Het is voor haar niet de eerste keer dat ze acteert. Zo was ze te zien in Elvy’s wereld: so Ibiza, De Film van Dylan Haegens, De Pepernotenclub en in De grote slijmfilm. Haar stem kun je dan weer herkennen van het rivierkreeftje in Diep in de zee en van het roze kuikentje Zoë in Angry Birds 2. Ze mag dan ontzettend jong zijn; ze heeft inmiddels ook al een boek op haar naam staan: DIY met Bibi.

Cynthia de Graaff

Cynthia de Graaf kruipt in Creator Camp in de huid van de leider van Creator Camp. De kijkers van #Forever kunnen haar kennen als Suus. Maar ze was in 2006/2006 ook een aantal afleveringen te zien in Goede tijden, slechte tijden. Verder zag je haar in 2001 in de tv-serie Doei. En in de film Ik ook van jou.

Edo Brunner

Edo Brunner heeft al ontzettend veel rollen gespeeld. In Creator Camp neemt hij de rol van Marko voor zijn rekening. Waar je hem verder van kunt kennen? Hallo België, Rozengeur & Wodka Lime, maar ook van de film Dennis P.

Creator Camp is vanaf 26 oktober elke maandag t/m donderdag om 19:30 te zien op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen. Wanneer Camille Dhont precies in Creator Camp te zien is, weten we nog niet. Als we meer weten, delen we dat natuurlijk in onze groep.

Exclusieve beelden Creator Camp

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 oktober 2020 /