The Masked Singer deelnemers zingen samen

De deelnemers aan The Masked Singer zingen vanavond – in de zesde aflevering – samen One Way Or Another van One Direction. Na dit groepsnummer nemen de Masked Singers het één voor één tegen elkaar op. Wie komt er deze aflevering in de face-off? Welke bekende Vlaming wordt ontmaskerd nu de finale op 6 november steeds dichterbij komt.

Terwijl Vlaanderen nog niet goed bekomen is van de emotionele ontmaskering van Zeemeermin vorige week, schakelt The Masked Singer in aflevering 6 een versnelling hoger. De finale komt dichterbij en dus wordt het voor de 5 resterende Masked Singers steeds meer menens, willen ze een ontmaskering ontlopen. In de zesde show strijden ze dus tegen elkaar.

Optreden in groep

“Een Aap, een Duiker, een Wolf, een Suikerspin en een Koningin zingen samen een liedje. Het zou het begin kunnen zijn van een mop, maar het is gewoon het begin van onze show”, aldus Niels Destadsbader. Waar ze bij The Masked Singer samen One Way Or Another van One Direction zingen, daar volgen vervolgens nog meer gave nummers.

Liedjes aflevering 6 The Masked Singer VTM

De sugarlips van Suikerspin bijten de spits af met Kiss van Prince. Wolf zet zijn charmeoffensief verder en heeft daar deze week zelfs sambaballen voor meegebracht. Hij brengt Teeth van 5 Seconds Of Summer. Koningin is klaar om iedereen weg te blazen met Euphoria van Loreen. “Als die zingt en uithaalt, ik voel dat overal”, aldus speurder Julie Van den Steen. Laura Tesoro dacht vorige week meteen de stem van Duiker te herkennen. Een straffe stem, dat bewijst hij ook deze week met Jealous van Labrinth. Aap sluit de show af met California Gurls van Katy Perry en heeft zich daar ook vestimentair op voorzien.

Theorie over de Aap

Speurder Jens Dendoncker heeft de voorbije week de nodige research gedaan over Aap en komt met een nieuwe theorie. Welke 2 gemaskerde gezichten moeten het tegen elkaar opnemen in de face-off? En welke van die bekende Vlamingen moet zijn of haar echte identiteit bekendmaken?

Backstage

Voor het eerst in The Masked Singer krijgen de kijkers vrijdag ook een blik achter de schermen te zien. “Iets wat je normaal nooit te zien krijgt”, aldus Niels Destadsbader. “We gaan backstage, een plek waar zelfs ik niet binnen mag.” Hoe wordt het programma eigenlijk gemaakt? En hoe gaat het er aan toe op de plek waar de Masked Singers zich schuilhouden en haast niemand is toegelaten?

Foto’s aflevering 6

Finale The Masked Singer op 6 november

De finale van The Masked Singer nadert met rasse schreden. Op vrijdag 6 november weet Vlaanderen welke bekende gezichten er achter alle maskers schuilgaan en wie de grote winnaar wordt. In de halve finale is de suikerspin afgevallen. De finale van The Masked Singer gaat dus tussen de koningin, wolf en duiker.

Finaleweek met 3 uitzendingen

In die finaleweek worden alle registers opengetrokken en hebben de kijkers niet één maar, drie afspraken met The Masked Singer. In aanloop naar de grote finale op 6 november komt Vlaanderen op woensdag 4 november om 20.40 alle geheimen van de gemaskerden te weten in The Masked Singer – Behind The Mask. Daarin wordt het parcours van alle ontmaskerden gevolgd en verklappen zij hoe het avontuur voor hen is verlopen.

Drie finalisten The Masked Singer België

Een dag na de finale, op zaterdag 7 november om 19.50, volgt Behind The Mask – The Day After in het spoor van de 3 finalisten en natuurlijk ook van de uiteindelijke winnaar. Hoe beleeft de winnaar ‘the day after’? En hoe verliep zijn of haar parcours in The Masked Singer? De drie blikken terug op het avontuur tot aan hun ontmaskering.

De afleveringen van The Masked Singer zijn ook te kijken op VTM GO.

Foto’s: VTM.


* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 oktober 2020 /