Face-off in The Masked Singer: wie valt af?

The Masked Singer is vanavond (16 oktober) inmiddels toe aan de vijfde aflevering; voor het eerst staat er een Face-off tussen 2 Masked Singers op de planning. Wie van de twee bekende Vlamingen valt af en wordt ontmaskerd? Het belooft in ieder geval weer een prachtige show te worden, bekijk de foto’s maar eens onderaan dit bericht.

Face-off

The Masked Singer gaat zijn vijfde week in en de speculaties vliegen in het rond. De spannende speurtocht blijft records verbreken en er staan steeds weer nieuwigheden op de planning. Kwamen er eerst nieuwe artiesten bij, zoals de zeemeermin en suikerspin, vanavond maken we in The Masked Singer kennis met de face-off. Daarin zingen 2 Masked Singers voor het eerst samen een extra nummer, de ultieme overlevingsstrijd om toch maar niet ontmaskerd te worden.

Duel in The Masked Singer

Welke 2 pakken die ultieme strijd tegen elkaar aangaan en voor het eerst samen te horen zullen zijn, is nog maar de vraag. Om dat uit te maken, zingen de 6 Masked Singers eerst in 3 duels. Zeemeermin bijt de spits af tegen Wolf en laat niets aan het toeval over. Zelfs rappen en twerken kan ze als geen ander. Party animal Aap slaat tegenover Suikerspin een compleet andere weg in en brengt zo zelfs de zelfzekere Karen Damen aan het twijfelen. Duiker heeft deze week iets aan zijn kostuum veranderd en dat ontsnapt niet aan het allesziend oog van Jens Dendoncker. Heeft dat iets te maken met zijn duel tegen Koningin?

Weten welke bekende Vlaming er in deze aflevering is ontmaskerd? Klik dan hier!

Liedjes Masked Singers aflevering 5

Whatsappen met Karen Damen

Na de opmerkelijke passage van gastspeurder Ingeborg blijft de identiteit van de mystery speurder deze week geheim. “Al is het iemand die je meteen van het lijstje van verdachten kan schrappen”, verklapt Niels Destadsbader. De spannende zoektocht blijft de speurders alleszins letterlijk dag en nacht bezighouden. “Ik droom heel vaak over Wolf”, klinkt het bij Julie Van den Steen. “Elke keer gaat het masker af en het is altijd iemand anders. Ik ben er echt dag en nacht mee bezig.” Jens verklapt bovendien zijn trucje om het enthousiasme van Karen Damen wat te temperen. “Ze wilde een whatsappgroep starten, maar ik heb haar het nummer van politiezone Mira gegeven.”

De aflevering van The Masked Singer met de face-off is ook te (her)bekijken op VTM GO. Daar kun je na de aflevering ook meteen kijken naar Behind the mask.

Foto’s aflevering 5 The Masked Singer (met face-off)

Foto’s: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 oktober 2020 /