Netflix verwijdert Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden

Netflix verwijdert aan het eind van de maand – op 31 maart 2020 – zowel Gevoel voor Tumor als In Vlaamse Velden. Dat geldt zowel voor de Nederlandse Netflix; ik weet niet of ze in België de rechten voor deze series ook hadden (dat mag je altijd in een reactie op onze social media laten weten).

Netflix verwijdert series

Persoonlijk vind ik het van Netflix verwijderen van Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden echt een groot gemis. Er is één voordeel dat het nu wordt aangekondigd; want velen van ons hebben door de maatregelen tegen het coronavirus (#blijftinuwkot) toch alle tijd om te kijken. Het zijn twee series die je absoluut gezien moet hebben. Series die beide wat losgemaakt hebben in Vlaanderen.

Gevoel voor Tumor

Netflix omschrijft Gevoel voor Tumor op de volgende manier: “Bij een jongeman in de bloei van zijn leven wordt lymfeklierkanker geconstateerd. Hij verandert van een ambitieuze geneeskundestudent in een vechtende patiënt.” Op VlaamsKijken heb ik natuurlijk al heel veel over deze serie geschreven. Twijfel je of de serie iets voor jou is, lees dan de volgende berichten. Hoofdrolspeler Maarten Nulens is ook te zien in Beau Séjour, die serie behoort nog wel tot het aanbod van Vlaamse series op Netflix.

  • Gevoel voor tumor met Maarten Nulens
  • Leander Verdievel: humor onontbeerlijk middel in strijd tegen kanker
  • Klik hier voor alle berichten op mijn blog over Gevoel voor Tumor.

In Vlaamse Velden

In Vlaamse Velden wordt door Netflix op de volgende wijze beschreven. “De leden van een doktersgezin worstelen om te overleven nadat de Duitsers hun huis hebben bezet tijdens de Eerste Wereldoorlog.” Hoofdrolspeelster Lize Feryn zal te zien zijn in een serie waar ik ontzettend naar uit kijk. Namelijk het tweede seizoen van Beau Séjour.

Dit schreef ik eerder over In Vlaamse Velden.

Vlaamse series op Netflix

Wil je altijd op de hoogte zijn van welke Vlaamse series je op Netflix je kunt kijken? Blijf dan VlaamsKijken volgen. We houden dit overzicht namelijk up to date. Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden mogen dan verwijdert worden; aan de andere kant komt De Twaalf 17 april op Netflix.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 maart 2020 /