Tweede seizoen voor #LikeMe op Ketnet

Tweede seizoen voor #LikeMe op Ketnet. Bekijk de eerste beelden nu!

Nog voor de tweede aflevering op tv was, heeft Ketnet al aangekondigd dat er een nieuw seizoen aankomt van #LikeMe. De reeks – die daarnaast ook allerlei extra’s heeft – is online echt een hit. Dat vind ik niet gek.

Ik ben als 35-jarige helemaal de doelgroep niet, maar kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb afgelopen zondag dus gekeken. Nou, dat ga ik aankomende zondag weer doen. Die combinatie van een verhaallijn en muziek (een musical serie) vind ik wel leuk. Waar je het mee kunt vergelijken? Petticoat meets Glee (voor de liefhebber: die hele reeks is nu voor een prikkie te koop trouwens) wat mij betreft. Ze hebben in ieder geval heel fijne nummertjes bewerkt (klik hier voor de volledige playlist).

Wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend. We kunnen nu in ieder geval nog twaalf weken genieten van het eerste seizoen. Daarin ontmoeten we Caro, die door de ziekte van haar moeder moest verhuizen. Als nieuwkomer moet ze haar plekje vinden op een school, die helemaal anders is dan in de rustige Ardennen waar ze vandaan komt. Er spelen allemaal bekende gezichten mee, zoals Gunther Levi, Sven De Ridder, Janine Bischops, Vincent Banic, Ann Van den Broeck, Jeroen Van Dyck en Hugo Sigal. Meer over de cast en het verhaal lezen, klik dan hier.

Zijn jullie het met me eens dat een tweede seizoen helemaal terecht is?

(c) – VRT – #LikeMe – aflevering 1: #NEWLIFE

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 januari 2019 /