Julie Van den Steen gaat apneuduiken

Julie Van den Steen gaat apneuduiken in BEAT VTM. Ze heeft het plekje ingenomen van Nathalie Meskens, die door haar zwangerschap deze uitdaging niet aan mocht gaan. En zo is Julie Van den Steen opeens een VTM-gezicht, want ze gaat samen met Niels Destadsbader ook The Masked Singer presenteren.

Nieuw bij VTM

Voor Julie Van den Steen kwam de uitdaging snel op haar pad, want ze is pas sinds ein 2019 werkzaam bij VTM. Daar begon ze met een rubriek in de talkshow Wat een dag. Hierin mag ze elke aflevering in de kasten rommelen van iemand die niet huis is. En in het voorjaar van 2020 komen daar dus de grote shows bij.

Radiopresentatrice

En zo is de voormalige radiopresentatrice van MNM – waar ze te horen was met Peter Van de Veire – dus opeens niet alleen te horen, maar ook te zien. Toch is dat zo nieuw niet meer… Tijdens mijn Google-rondje ontdekte ik namelijk dat ze haar tv-debuut al in 2015 maakte. In het praatprogramma Bart en Siska (met Bart Peeters en Siska Schoeters) testte ze verschillende datingconcepten. Daarna kwam ‘Te goedkoop om waar te zijn’ in het programma 1000 zonnen. En met Freek Braeckman heeft ze Typisch mensen gepresenteerd. Kortom: ze heeft al best wat ervaring voor de camera, maar dan vooral als sidekick.

Julie Van der Steen en Madonna…

Julie Van der Steen was in Nederland als eens eerder op tv te zien… Ze ging toen in de fout door Madonna ‘rond de 71’ te noemen, terwijl ze op dat moment 59 was. Die uitglijder maakte ze in RTL Late Night.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 januari 2020 /