Siska Schoeters durft te vragen

Siska Schoeters durft te vragen! Waar ze in het voorjaar nog te zien was in de serie Fiskepark, daar zien we haar in het najaar op Eén als presentatrice van het nieuwe programma Durf te vragen. Vanaf 3 september kun je elke dinsdag om 20.40 uur je laten verrassen.

Durf te vragen

In het nieuwe programma Durf te vragen nodigt Siska Schoeters namelijk elke aflevering een groep mensen uit waar we stiekem heel veel vragen over hebben. Vragen die we niet durven te stellen aan die persoon zelf. Het is tenslotte nogal wat om het volgende in iemands gezicht te zeggen:

Siska Schoeters presenteert het nieuwe Eén programma Durf te vragen
Durf te vragen (c) VRT/Kaat Pype“Koop je je kleren in de kinderwinkel?” vragen aan iemand met dwerggroei; “Heb je overwogen om ooit in therapie te gaan?” aan mensen die van BDSM houden; of “Dat celibaat, moet dat niet afgeschaft worden?” aan een priester.

Openhartig

Siska Schoeters verzamelde deze en vele andere interessante, grappige maar ook wel gedurfde vragen bij het grote publiek. De antwoorden van de groep zijn altijd eerlijk en openhartig en leveren een verrassende, soms geestig, soms confronterende inkijk in hun leefwereld, dromen en angsten op.

Als voorstander van het directe vragen duikt Siska zelf nog dieper in het verhaal van sommige getuigen. Ze gaat een dag met hen op pad en stelt op haar eigen directe manier extra vragen, om hen zo nog beter te kunnen begrijpen.

Durf te vragen: vanaf 3 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

In deze serie schitterde Siska Schoeters in het voorjaar van 2019 op Canvas.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

14 augustus 2019 /