#LikeMe seizoen 2: ontdek beelden en liedjes

#LikeMe seizoen 2 is vandaag van start gegaan! Zat jij er net als ik ook op te wachten? Of was je misschien al naar één van de Ketnet avant-premières geweest in de Vlaamse bioscopen?

Goed nieuws! Het tweede seizoen van #LikeMe op dvd bestellen kan nu.

Wat duurde dat wachten op het vervolg van de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe stiekem lang he! Als ik de bezoekerscijfers van mijn blog van het afgelopen jaar bekijk, dan zie ik dat er iedere dag wel wordt gezocht naar meer informatie over de #LikeMe-cast en de #LikeMe-playlist. Gelukkig is daar nu meer nieuws bijgekomen. Er is namelijk zelfs al een derde seizoen van #LikeMe aangekondigd.

Seizoen 1 gemist, bestel dan de dvd:

Nieuwe cast #LikeMe 2

In het #LikeMe seizoen 2 komen weer veel oude bekenden voorbij. Maar in de eerste beelden zijn ook al verschillende nieuwe gezichten te zien. Denk aan SlongsAmaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Daarnaast is aangekondigd dat ook Karen Damen een rol gaat spelen. En Anne Reymen zag ik al in het voorstukje voor aflevering twee van dit tweede seizoen voorbij komen. Ook de jongerencast krijgt versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen. In de eerste aflevering kom je niet om het duo heen.

Wist je dat de soundtrack van het tweede seizoen van Like Me al te bestellen is? (Zie je de afbeelding hieronder niet, klik dan hier.)

Beelden en liedjes #LikeMe 2

Ketnet heeft midden december de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Like Me vrijgegeven. Hier onder zie je alvast het voorproefje.

https://youtu.be/s8pu_JyzMrQ

Maar we hebben natuurlijk ook beelden uit de eerste aflevering #NEWBEGINNING. Caro zingt deze keer – en dat is echt een uitzondering volgens Ketnet – een liedje in het Frans. En wat voor nummer is dat! Als je ‘m hoort, blijf je ‘m neuriën. ‘J’aime la vie’ van Sandra Kim hoort natuurlijk in deze serie thuis. Het is namelijk het eerste – en enige – Belgische nummer dat het Eurovisiesongfestival won. Caro zingt het met Vince.

Voor het tweede nummer is het de beurt aan Yemi. Hij zingt ‘Ik ben verliefd op jou’ van Paul Severs. Het nummer dateert uit 1970 en betekende de doorbraak van Paul Severs in Vlaanderen. Yemi zingt het voor Kyona, die hij ontzettend mist.

Wil je meer weten over de nummers en originele artiesten, bekijk dan de playlist van like me.

Verhaal #LikeMe 2

Yemi in eerste aflevering seizoen 2 Like Me

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn.

Liandra Sadzo in eerste aflevering seizoen 2 #Likeme

Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

Ik ga niet helemaal in op de inhoud van de eerste aflevering. Dat moet je vooral zelf zien. Maar ik zit er weer helemaal in! En die reacties lees ik online veel meer. Iedereen kijkt uit naar het vervolg. En dan kan het lange wachten op like me seizoen 3 beginnen.

Seizoen 2 #LikeMe is weer gestart op Ketnet

Vermaak je tot de serie weer te zien is met Het grote fanboek:

En dans nog eens op de nummers van vorig seizoen:

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en is te zien vanaf 12 januari 2020 om 08.55 uur op Ketnet.

Seizoen 2 #LikeMe

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2019 /