Ontdek de wereld van #LikeMe

Ontdek de wereld van #LikeMe. Naast de serie op Ketnet, die 13 afleveringen telt, valt er nog veel meer (online) te beleven rondom deze nieuwe musical reeks. Zo leer je hier de personages en acteurs beter kennen. En Ketnet heeft zelf ook van alles georganiseerd. Actrice Liandra Sadzo geeft je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen met making off-video’s.

En er zijn ‘dance tutorials’ beschikbaar van de verschillende nummers per aflevering. Ketnetters leren zo de danspasjes aan uit de reeks. Ook de karaokeversies en de videoclips van de nummers zijn beschikbaar via Ketnet.be en in de Ketnet-app. (Ketnet een beetje kennende verwacht ik ook nog wel een cd met de 26 verschillende, bewerkte Vlaamse en Nederlandse klassiekers).

Het blijft niet bij extra online beleving van #LikeMe. De cast zal de volgende maanden te zien zijn op verschillende Ketnet-evenementen. Bovendien slaan Ketnet en Kazou de handen in elkaar om deze zomer een zomerkamp te organiseren in Massembre waar Ketnetters leren zingen en dansen, én de cast kunnen ontmoeten. Meer informatie op Kazou.be.

Voor de Vlaamse lezers: Bij Telenet kunnen ook alle Telenet TV-klanten de afleveringen wekelijks gratis opvragen samen met de extra’s: “Dance #LikeMe”, “Sing #LikeMe” en “The Making of #LikeMe”. Deze extra’s blijven samen met de voorgaande afleveringen beschikbaar in de #LikeMe-wereld in de TV-theek.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 januari 2019 /