Dertigers op YouTube, VRT NU en tv!

Dertigers is op dit moment zowel via tv, VRT NU als YouTube te kijken. Op YouTube en via VRT NU kun je meteen flink gaan bingewatchen. Op VRT NU zijn alle afleveringen van het derde seizoen (24 in totaal) al te kijken. Via YouTube zijn de eerste vier te kijken (ook vanuit Nederland).

Verhaal Dertigers

In Dertigers staat het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers centraal. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. Alle zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin. En dan zijn er ook nog de geheimen van een onverwerkt trauma, dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven.

Wist je dat er zelfs twee Dertigers boeken zijn?

Cast Dertigers

De cast van Dertigers wordt gevormd door Kim Van Oncen (Saar), Yannick De Coster (Pieter), Katrijn Govaert (An), Tom Dingenen (Bart), Evelien Van Hamme (Tinne), Kristof Goffin (Alex), Yemi Oduwale (Elias), Ellen Verest (Nora), Amber Janssens (Claire), Ron de Rauw (Hans) en Stef Vanlee (Steven). Waar de meeste acteurs en actrices bij de start van Dertigers in 2019 nog onbekenden waren – met uitzondering van Yannick De Coster die al een hoofdrol in De Ridder speelde – daar zijn het anno 2021 allemaal bekenden in Vlaanderen. Kim Van Oncen heeft zelfs een rol te pakken in de nieuwe Eén-serie Onder Vuur, die in het najaar van 2021 wordt verwacht. Nieuwsgierig naar waar je al die andere acteurs en actrices van kent? Klik hier voor het uitgebreide artikel over de cast van Dertigers (seizoen 1, 2 en 3).

Drie seizoenen

Het eerste seizoen van Dertigers werd in vanaf januari 2019 uitgezonden op Eén en was ook met audiodescriptie te bekijken. Begin januari 2020 ging het tweede seizoen van de reeks van start. En op maandag 5 april 2021 is het derde seizoen van Dertigers begonnen. Inmiddels is het vierde seizoen van deze serie aangekondigd. En er is een Nederlandse remake van Dertigers.

Dertigers in Nederland kijken

Als je Dertigers in Nederland wil kijken, dan zijn er een aantal manieren. Of je kijkt direct als de afleveringen op tv zijn (zoals nu het seizoen is gestart). De zender Eén is in Nederland te ontvangen. Heb je seizoen 2 al gekeken, dan kun je nu seizoen 3 op tv volgen of via YouTube kijken. Op dit moment is er nog geen beperking om de Dertigers-filmpjes vanuit Nederland te kijken. Helaas geldt dat wel voor seizoen 2. Seizoen 1 van de Vlaamse Dertigers is niet meer op YouTube beschikbaar. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op de Nederlandse remake wachten. Daar is alleen het eerste seizoen van uitgezonden (en nu terug te kijken via NPO Plus). Het is nu wachten op het tweede seizoen.

Foto: Dertigers (c) VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 januari 2019 /