Dertigers op YouTube, VRT NU en tv!

Dertigers op YouTube, VRT NU en tv. Op YouTube en via VRT NU kun je meteen flink gaan bingewatchen. Daar zijn alle afleveringen – die 25 minuten duren – meteen allemaal te zien. Voor Nederlandse kijkers wel zo makkelijk dat Dertigers op YouTube staat, want dan hoef je niet te klungelen met een app en het ontbreken van een adres in België (wat nog wel eens voor wil komen).

GOED NIEUWS! Dit geldt niet alleen voor het eerste seizoen, maar ook voor het tweede seizoen dat begin januari 2020 van start is gegaan.

In Dertigers staat het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers centraal. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. Alle zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin. En dan zijn er ook nog de geheimen van een onverwerkt trauma, dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven.

Het eerste seizoen van Dertigers werd in vanaf januari 2019 uitgezonden op Eén en was ook met audiodescriptie te bekijken. Het tweede seizoen van deze reeks is vanaf begin januari 2020 te zien op Eén. Daarnaast is de serie volledig te bekijken via YouTube en VRT.NU. Het derde seizoen is inmiddels al aangekondigd.

Wist je dat er zelfs twee Dertigers boeken zijn?

Foto: Dertigers (c) VRT

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

7 januari 2019 /