#LikeMe nieuwe Ketnet serie met bekende namen

#LikeMe nieuwe Ketnet serie met bekende namen. De cast bestaat uit Jeroen Van Dyck, Ann Van den Broeck, Janine Bischops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic, Pommelien Thijs, Joey Kwan, Frasisco Schuster, Camille Dhont en Maksim Stojanac. Je leest hier alles over de cast én de rol die zij spelen.

Het verhaal
Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Wanneer de mama van Caro ziek wordt beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen maar moet ook naar een nieuwe school. De overgang van een kleine community waar iedereen elkaar kent, naar een omgeving vol conflicten en een snoeiharde sociale hiërarchie.

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers. Denk aan ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. (Klik hier voor de complete playlist). Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties. Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Net zoals Ketnet-series als Ghost Rockers, D5R en 4eVeR is deze reeks ook een eerste stap voor enkele beloftevolle acteertalenten. #Likeme is een co-productie van Fabric Magic en Ketnet. De serie zal te zien zijn in het voorjaar 2019.

Foto: VRT – #LikeMe

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juli 2018 /