Derde seizoen Don’t Worry Be Happy – dit zijn de deelnemers

Het programma Don’t Worry Be Happy is weer terug; vanaf vanavond – donderdag 27 januari – kun je om 20.35 uur op Ply4 en GoPlay kijken naar het derde seizoen. Ontdek in dit artikel alles over de deelnemers aan Don’t Worry Be Happy seizoen drie. Zo zijn Louis en Hubert, Jo Lernout, de Davidsons en levenskunstenaar Floris weer van de partij. Maar we maken ook kennis met nieuwe deelnemers in Don’t Worry Be Happy.

Derde seizoen Don’t Worry Be Happy

Money makes the world go round, maar wat als je plots alles kwijt geraakt , wat als je nooit wat gehad hebt, wat als je worstelt om rond te komen? Wat als je geld niet belangrijk vindt. Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. De levenskunstenaars in Don’t Worry Be Happy op Play4 leven heel zuinig en toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld? Ontdek het in het derde seizoen van Don’t Worry Be Happy.

Deelnemers Don’t Worry Be Happy

In het derde seizoen van Don’t Worry Be Happy zie je zowel nieuwe als bekende deelnemers. Zo zijn Louis en Hubert, die je ook in seizoen 1 en 2 zag, weer van de partij. Dat geldt ook voor de Davidsons. Levenskunstenaar Floris zag je eerder in het tweede seizoen. En als je kijk naar de deelnemers van Don’t Worry Be Happy seizoen 1 dan valt Jo Lernout op; ook hij is in het derde seizoen weer van de partij. We zetten alle namen voor je op een rijtje. Beginnende bij de nieuwe gezichten.

Jan Bucquoy

Jan Bucquoy verdiende vroeger veel geld als kunstenaar en regisseur van La vie sexuelle des Belges en Camping Cosmos met onder andere Lolo Ferrari. Hij deed alles op en woont nu in een huurappartement in Brussel. Hij bezit enkel nog films en boeken, maakt nog steeds ‘slipkunst’ en speelt elke week op Lotto. Dan kan je telkens enkele dagen lang denken wat je met 100 miljoen zou doen.

Jean Pierre Letienne

Jean Pierre Letienne leeft al drie jaar in zijn busje. Vroeger had JP een tattooshop, maar hij sloot zijn zaak en koos voor de vrijheid. Als kleine jongen groeide hij op zonder vader. Hij heeft dyslexie en zijn moeder stuurde hem naar het buitengewoon secundair onderwijs. Daar werd zijn tekentalent ontdekt door een leraar die zich over hem ontfermde. JP werkt zo weinig mogelijk om zoveel mogelijk te kunnen tekenen. Hij doucht met vier liter water en al zijn bezittingen passen in vier plastic dozen.

Marieke Van Coppenolle

Marieke Van Coppenolle erfde van haar opa een stuk bos. Ze bouwde er een plek waar mensen met een burn out terecht kunnen. Zelf woont Marieke in een bestelwagen. Adept van slow cooking, slow cleaning, slow everything. Een douche nemen duurt een halve dag. Koffie zetten een uur. Marieke leeft ook extra zuinig: elk washandje heeft vier zijden!  

Jan Degraeuwe en Sandy Saelens

Jan Degraeuwe en Sandy Saelens zorgen samen voor tien kinderen. Na een moeilijk verleden hebben ze nu hun eigen zaak. Met hun – café/krantenwinkel/kledingwinkel/juwelenwinkel/alles in één – hebben ze hun schulden weggewerkt. Sandy beheert het budget heel strikt om zo elk jaar één keer met iedereen op vakantie te kunnen.

Deze deelnemers zag je eerder in Don’t Worry Be Happy.

Louis en Hubert

Louis en Hubert krijgen regelmatig bezoek van mensen die hen kennen uit het programma. Ze houden daarom een gastenboek bij. En deze week worden de b(r)oers verwacht in de televisiestudio van De Cooke & Verhulst Show. En daar verloopt de styling op een wel heel bijzondere manier.

Jo Lernout

Jo Lernout is na een jarenlang verblijf op de Filipijnen van plan zich opnieuw te vestigen in Vlaanderen. Twintig jaar geleden ging het spraaktechnologiebedrijf L&H failliet. Jo Lernout wilt nu opnieuw ondernemen en gaat op zoek naar investeerders. Hij werkt ook aan een autobiografie; in 2015 verscheen er al eerder een boek over hem.

De Davidsons

Ook de Davidsons zijn opnieuw van de partij. De familie rond vader Eddy Peirmans kreeg sympathie en steunbetuigingen van over heel Vlaanderen na het overlijden van mama Els. De familie trekt dit keer naar Lloret de Mar. “Want het was Els haar grote wens dat haar asse daar zou worden uitgestrooid.”

Levenskunstenaar Floris Smet

En Levenskunstenaar Floris Smet neemt een bad in ’t zeetje, maar speelt zijn broek kwijt in Knokke.

Evert Vandenberghe

Met zijn paarden woont Evert Vandenberghe op een boerderij in Deinze. Vroeger leidde hij een druk leven als architect. Evert was een workaholic en werkte aan grote projecten zoals de Ghelamco arena. Tot op een dag de veer brak. Hij kreeg een ernstige burn-out en verloor niet enkel zijn zaak maar ook zijn hele hebben en houden. Hij leeft nu van een kleine uitkering en werkt aan zijn herstel. De boerderij waar hij nu woont zal binnenkort echter verkocht worden. (Je zag Evert Vandenberghe ook als deelnemer in het eerste en tweede seizoen van Don’t Worry Be Happy).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 januari 2022 /