Deelnemers The Sky Is The Limit 2022: nieuwe én oude bekenden

The Sky Is The Limit is in 2022 terug op tv! Ontdek in dit artikel alles over The Sky Is The Limit deelnemers (2022), waarbij diverse nieuwe gezichten opvallen en we ook oude bekenden zien passeren. Peter Boeckx gaat bijvoorbeeld langs bij Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn. De tv-maker gaat voorbij de bling bling en op zoek naar het moderne sprookje.

Nieuw seizoen The Sky Is The Limit

The Sky Is The Limit is terug met een nieuw seizoen. Peter Boeckx klopt deze keer aan bij deelnemers die we kennen uit eerdere seizoenen van The Sky Is The Limit. Denk aan Frederik Laeremans, Guy Penders en de familie Martens. Maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue. Volg de excentrieke levensstijl van de deelnemers in een nieuw seizoen van The Sky is the Limit.

The Sky Is The Limit deelnemers

Wat die nieuwe deelnemers aan The Sky Is The Limit in Vlaanderen betreft, is het een mooie gevarieerde club. Voor Yves Maes begon het 20 jaar geleden met een beerton. Ondertussen leidt hij een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua van der Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Hij werd vanuit het technisch onderwijs een succesvol esthetisch dokter met eigen praktijken in zowel binnen als buitenland. We maken ook kennis met ondernemerskoppel Nicolas en Sara Debruyn. Zij hebben een vastgoedportefeuille van meer dan 20 panden, 5 fitnesscentra én een business academy. En daar blijft het niet bij. Hun doel: binnen 5 jaar een portefeuille van 100 miljoen. We leren ze dankzij Peter Boeckx allemaal beter kennen.

Lees vooral verder, want hieronder stellen we de deelnemers aan The Sky Is The Limit 2022 in België ook uitgebreid aan je voor.

The Sky Is The Limit kijken

The Sky Is The Limit is sinds maandag 14 november iedere maandag om 21.00 uur te kijken op Play4 en terug te kijken via GoPlay. Wist je dat je op GoPlay ook kunt kijken naar eerdere seizoenen van The Sky Is The Limit met spraakmakende deelnemers als Willy Naessens, Michel Van den Brande, Philip Cracco en Jan Kriekels. Zowel seizoen 1, seizoen 2 als seizoen 3 van The Sky Is The Limit zijn te kijken op GoPlay. Vanuit België kun je de afleveringen eenvoudig openen; vanuit Nederland (of een ander land) kun je dit ook doen met een VPN Verbinding die je op België zet.

Yves Maes & Julie Hannes

Het begon allemaal 20 jaar geleden voor Yves Maes. Hij kocht een eigen tractor en maakte, naast zijn job als arbeider, septische putten leeg. “Ooit werk je voor de vuilkar”, had Yves Maes zijn vader hem ooit gezegd toen hij thuis kwam met zijn rapport. Zo gezegd, zo gedaan. En hij maakte er een miljoenen bedrijf van.

Nu, 20 jaar later, leidt Yves Maes een afvalverwerkings- en containerbedrijf met 400 werknemers en een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. De Limburger won op jonge leeftijd al de titel van ondernemer van het jaar. Yves Maes verkocht recent een deel van zijn aandelen en bouwde een ranch van maar liefst 4000m² met binnen- en buitenpiste voor zijn paarden, een gastenverblijf en het langste privézwembad in één stuk van Europa. Daarnaast zien we dat hij ook heteluchtballons heeft en zijn vriendin Julie en hun hondje Stip met een luchtdoop verrast. We zien Yves Maes en Julie Hannes als deelnemers in het nieuwe seizoen van The Sky Is The Limit 2022.

Joshua Van Der Aa

Joshua Van Der Aa droomde er als tiener al van om dokter te worden, maar met zijn diploma technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzettingsvermogen slaagde hij toch in zijn opzet. Door zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Een aanbod van een privékliniek haalde hem naar Londen en ondertussen heeft hij zijn eigen privékabinet waar hij als esthetisch arts patiënten van over de hele wereld behandelt. De Antwerpenaar woont in hartje Londen en is volgens mij één van The Sky Is The Limit deelnemers in België die voor mooie verhalen gaat zorgen.

Dokter Josh & Valery

In de tweede aflevering van The Sky Is The Limit 2022 zien we dat voor de Oekraïnse Valery een healthy mind en body samengaan. Vandaag neemt ze haar man en esthetisch dokter Josh mee voor een sessie yoga in openlucht. Als keyholders van de residentie Crescent park hebben ze immers toegang tot het privé park van het domein dat eigendom is van de crown estate. Josh neemt ook even de tijd om zijn Valery een groot onderhoud te geven. In de derde aflevering zien we dat zelfs veel collega esthetisch artsen in zijn stoel plaatsnemen. “Dat is het grootste compliment als collega-esthetisch artsen of zeker plastisch chirurgen bij mij komen voor hun botox en fillers.”

Nicolas & Sarah De Bruyn

Als 18-jarige dokterszoon gaf Nicolas De Bruyn er de brui aan op school, tot groot ongenoegen van zijn ouders. Hij nam een fitnesscentrum over en maakte na vijf jaar zo’n 25.000 euro verlies. Nicolas De Bruyn besefte dat hij verkeerd bezig was en volgde verschillende managementcursussen. Nu bezit hij meer dan 50 panden, 4 fitnesscentra en de grootste Business Academy van de Benelux waar hij ondernemers coacht. Nicolas trouwde afgelopen zomer in Parijs met Sarah, en kregen samen een dochter: Elisabeth.  

Sigurd & Charlene Tanghe

Sigurd Tanghe was eigenaar van de succesvolle club Lart Maniac en leidde een eigen bouwbedrijf met zeven werknemers. Na zijn uren maakte hij kunst die hij al snel op de markt kon verpatsen. Nu leeft Sigurd Tanghe enkel en alleen van zijn kunst en heeft hij een uitgebreid klantenbestand van Duitse miljardairs tot bekende koppen als Jean-Claude Van Damme. Sigurd heeft een eigen galerij op de dijk van Knokke waar hij kunstwerken verkoopt die kunnen oplopen tot meer dan 20.000 euro. Hij is getrouwd met Charlene die hem in zowat alles bijstaat, zo zien we als deze deelnemers worden gevolgd voor The Sky Is The Limit in België.

Frederik Laeremans & Loremie

Frederik Laeremans is de derde generatie en huidig zaakvoerder van het familiebedrijf Laeremans Superbeton. Hij ziet zichzelf nog altijd als ‘het boerke’ van de Kempen, maar wel een ‘boerke’ dat van aanpakken weet. Frederik en vriendin Loremie genieten met volle teugen van hun leven, al blijft hij wel super ambitieus met zijn bedrijf.

Frederik Laeremans & Kissy

Wist je dat Frederik Laeremans ook al deelnemer aan The Sky Is The Limit was in 2020? Toen was het nog nieuws dat Frederik Laeremans weer vrijgezel was na het mislopen van zijn relatie met Kissy. Inmiddels heeft Frederik Laeremans in Loremie een nieuwe vriendin gevonden, maar zijn verleden met Kissy is nog steeds onderwerp van gesprek zo zien we in de tweede aflevering van The sky is the limit 2022. We zien dat hij recent een kunstwerk heeft gekocht van Joseph Klibanski; het heet The Balance of Life. Een kunstwerk dat van toepassing is op zijn persoonlijke leven. Frederik Laeremans vormde 7 jaar lang een koppel met Kissy, maar ze bleek niet de ware te zijn. De deelnemer aan The Sky Is The Limit 2022 zegt: “We zijn elkaar verloren in de balance of life.” Ook in de derde aflevering gaat het over deze relatie. Personal trainer en mental coach Sacha verplicht Frederik Laeremans om zijn relatiebreuk met Kissy te ontleden. Daarnaast maken we kennis met de nieuwe vriendin van Frederik Laeremans: de blonde Loremie is met haar zoontje Mathis bij hem ingetrokken.

Familie Martens

In 1989 namen Jopi en Katty Martens een kleine beddenzaak over. Door hun harde werk is de onderneming uitgegroeid tot een grote exclusieve beddenzaak met een uitgebreid klantenbestand. Vandaag is het de tijd om de fakkel door te geven aan hun zonen Jori en Maxime Martens. We leerden de familie Martens al beter kennen als deelnemers aan seizoen 5 van The Sky Is The Limit in België. In de tweede aflevering zien we hoe de Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarret. Hij ontvangt hen in zijn Beach Villa. Jopie en Katty genieten in de derde aflevering van hun laatste dagen op vakantie. Katty heeft daarbij een bijzondere verrasing; om wat peper in de relatie te brengen, trekt ze een tijgerpakje aan.

Guy & Sona Penders

Het powerkoppel Guy Penders en Sona zijn nog steeds actief in de immomarkt in de Emiraten. Tijdens corona verkochten ze een resem appartementen en enkele villa’s. De zaken gaan zelfs zo goed dat ze net een peperduur penthouse op de kop konden tikken. Vooraleer Guy en Sona Penders kunnen genieten van hun nieuwe droomhuis, moeten de deelnemers aan The Sky Is The Limit 2022 wel nog enkele verhuisdozen versleuren. We zagen Guy Penders ook in seizoen 5 van The Sky Is The Limit, dat begin 2020 op tv kwam.

The Sky Is The Limit Nederland kijken

Wist je dat je vanuit België met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, ook kunt kijken naar The Sky Is The Limit: rijk en succesvol in Nederland. Hier lees je alles over de deelnemers aan The Sky Is The Limit in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 november 2022 /