Massa is Kassa seizoen 12: Peter Gillis en familie nog steeds op tv

Familie Gillis: Massa is Kassa is begin april 2024 in Nederland alweer aan het twaalfde seizoen begonnen. Toen de reeks begon in 2020 leek het Peter allemaal mee te zitten; als eigenaar van tig vakantieparken met een goedgevulde bankrekening… Maar inmiddels komen Peter Gillis en zijn familie vaak negatiever in het nieuws. Toch blijven de camera’s van SBS6 gewoon draaien…

Ontdek hier meer over het kookboek Hatseflats! van Peter Gillis.*

Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 12

We zien het Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 12 hoe het Peter en zijn nieuwe vriendin Wendy vergaat. Natuurlijk worden ook de kids weer gevolg. En ook vrienden Mieke en Johnny mogen in deze realityserie natuurlijk niet ontbreken. Maar er is ook vervelend nieuws over park Prinsenmeer waar zoon Mark zelf woont… Hoe het precies zit… Hieronder lees je meer over de afleveringen. Maar eerst even meer uitleg over de Vlaamse kijkers, die Massa is kassa direct willen volgen (hier zag je de avonturen van de familie eerder al op VTM2).

Massa is kassa gemist én kijken in België

Een paar maandjes geleden werden op VTM2 heel wat seizoenen van Massa is Kassa achter elkaar uitgezonden. Helaas is daar niets meer van terug te kijken op VTM GO. Heb je Massa is kassa gemist en wil je toch terug kijken, dan kan dat gelukkig wel op Kijk.nl. Daar vind je alle twaalf de seizoenen. Wil je vanuit België kijken, zorg dan wel voor een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Op die manier kijk je gewoon via Kijk.nl.

Afleveringen nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa

Park Prinsenmeer

Aflevering 1: Na alle tegenslagen zoekt Peter naar een oplossing om de deuren van park Prinsenmeer weer te mogen openen. Terwijl Ruud probeert om de moed erin te houden, vreest Mark dat hij zijn woning op het park moet verlaten. Door alle stress is Peter flink aangekomen en Wendy wil dat hij hier iets aan doet.

Onverwacht…

Aflevering 2: De toekomst van park Prinsenmeer is nog altijd onduidelijk en Mark en Ruud hebben hier moeite mee. Terwijl Peter probeert om de kilo´s kwijt te raken, krijgt hij een onverwacht telefoontje van dochter Inge. Het personeel op Prinsenmeer komt bijeen voor een onverwachte mededeling over het familiebedrijf.

Mark, Ruud en Inge aan het roer

Aflevering 3: Peter gaat aan de slag met een personal trainer om af te vallen. De Belgische parken worden klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. Terwijl Mark, Ruud en Inge alles in goede banen proberen te leiden, vertrekt Peter voor een korte vakantie naar Spanje. Daar bezoeken hij en Wendy hun vrienden Mieke en Johnny.

Voice-over Massa is Kassa: Frank Lammers

Wist je dat in Nederland de voice-over van Familie Gillis: massa is kassa Frank Lammers is? Helaas voor de Vlaamse kijkers, zijn de afleveringen in België opnieuw ingesproken. Wil je meer weten over Frank Lammers als Voice over van Familie Gillis Massa is kassa, lees dan: dit is de voice over! Als je alle afleveringen van Massa is kassa wilt bingewatchen – via Kijk.nl (hierboven uitgelegd hoe je dat vanuit België kunt doen) – kun je wel van zijn stem en commentaar genieten; want dan kijk je naar de orginele afleveringen van SBS6 met de stem van Frank Lammers *. Ben je een echte Frank Lammers fan, dan kijk je vast uit naar Ferry De Film 2.

Foto: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 april 2024 /