Seizoen 10 Familie Gillis Massa is Kassa zonder Nicol, mét Wendy

Familie Gillis Massa is Kassa seizoen 10 is vanaf zaterdag 30 september 2023 te kijken bij VTM2 en VTM GO. Om 20.05 uur is het zover! Een bijzonder seizoen, want het is het eerste zonder Nicol, maar met de nieuwe vriendin van Peter Gillis: Wendy van Hout. Daarnaast kwam de Oostappen Groep natuurlijk ook niet al te best in het nieuws de afgelopen tijd. Maar of we over de dwangsommen enzovoorts iets gaan zien in de serie van Peter Gillis is natuurlijk maar de vraag.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op dinsdag 23 mei 2023. Het heeft een update gekregen, omdat Familie Gillis Massa is Kassa seizoen 10 nu ook op VTM2 te kijken is.

Wat we dan wel zien in seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is Kassa? Dat is het volgende:

Afleveringen Massa is Kassa offline?

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, eist eind juni 2023 dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zijn te zien is offline worden gehaald. Ze mogen daarnaast ook niet meer uitgezonden worden als het aan Nicol Kremers en haar advocaten Sebas Diekstra en Allon Tijl ligt. Nicol Kremers heeft onlangs aangifte gedaan van meerdere gevallen van mishandelingen en bedreigingen door Peter Gillis. Ze geeft aan dat ze uit angst bij de ondernemer bleef.

Update begin juli: Nicol Kremers is niet meer te zien in het lopende seizoen van Massa is Kassa. Afleveringen uit voorgaande seizoenen van Massa is Kassa – met Nicol – blijven gewoon zichtbaar op Kijk.nl. Over de uitzending van het seizoen in België wordt niet gesproken…

Familie Gillis: Massa is kassa kijken

Wil je seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is kassa kijken, dan kan dit iedere zaterdagavond op VTM2. Check wel even de gids, want het start tijdstip wisselt nog wel eens. De afleveringen staan – net als die van het complete seizoen – al op Kijk.nl. Als je buiten Nederland verblijft, is dit mogelijk als je gebruik maakt van een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Alle eerdere seizoenen van deze realityreeks zijn nog steeds terug te kijken via Kijk.nl. Ook wij schreven over die seizoenen; hier het complete overzicht van de artikelen. Op 18 november 2023 wordt de laatste aflevering uitgezonden in België. In Nederland kijk je dan verder naar seizoen 11.

Seizoen 10 Familie Gillis: Massa is Kassa

In seizoen 10 van Familie Gillis Massa is Kassa zien we dat er weer wordt gewerkt aan de voorbereiding voor het voorjaarsseizoen. Dat is echt een familie aangelegenheid. Daarnaast volgen we natuurlijk ook de voortgang en hereninrichting van kasteel en villa Ganzenpas.

Hier lees je meer over de inhoud van de afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van de ontwikkelingen rond het offline halen van de afleveringen waarin Nicol Kremers te zien is.

Personal assistent Klaartje

Na een roerige tijd en het vertrek van Nicol Kremers probeert de vrijgezelle Peter Gillis het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven. Of beter gezegd twee… Zo is er allereerst personal assistent Klaartje. De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop.

Nieuwe vriendin Peter Gillis: Wendy

Update dinsdagavond 23/5/23: daarnaast is vanavond – vlak voor de uitzending – ook bekendgemaakt dat Peter Gillis een nieuwe vriendin heeft gevonden in Wendy van Hout. Hij heeft haar op zijn eigen vakantiepark ontmoet. In Privé vertelt zij: “Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd. (…) Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al.” We gaan haar later in het seizoen ook zien. Ze zijn inmiddels twee maanden samen. Wendy van Hout is moeder van vijf kinderen en heeft haar eigen webshop en TikTok: 365fashion.nl.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa* ook al gelezen?

Mieke en Johnny

Mieke en Johnny; vrienden van Peter Gillis – zien we ook dit seizoen weer in Massa is Kassa. Zij worden in Spanje ontdekt door een talentscout en storten zich in de muziek. In de tweede aflevering zien we dat ze hun eerste cd en videoclip opnemen. En deze in primeur uitbrengen voor het grote publiek.

Inspectie vakantieparken

De hele familie Gillis moet aan de bak: het voorjaarsseizoen gaat beginnen en dus moeten echt alle parken aan een grondige controle onderworpen worden. En natuurlijk is er niks dat controlefreak Peter ontgaat. Nieuwe vriendin Wendy van Hout voelt zich al helemaal thuis en bemoeit zich honderduit met de inhoud van de koelkast. En beste vrienden Johnny en Mieke duiken de studio in om hun nieuwst hit in te zingen.

Exit Nicol; nieuwe foto’s nodig

De familie Gillis heeft al lang afscheid genomen van Nicol. En daarom moeten er nieuwe staatsieportretten gemaakt worden voor de banners die in alle parken komen te hangen. Zoon Mark gaat aan de slag met de collectie oude motoren van ons Pap. Ruud moet het schoonmaakteam aan het werk zetten, iets wat niet zo makkelijk is als het klinkt. En Wendy krijgt voor het eerst villa Ganzenpas te zien. Je ziet het allemaal in aflevering 4 van Familie Gillis Massa is Kassa seizoen 10.

Nieuwe camper Peter Gillis

Peter Gillis heeft een nieuwe aanwinst voor zijn wagenpark: de Rolls-Royce onder de campers, een gigantisch bakbeest. En die wordt onmiddellijk aan een grondige rijtest onderworpen, zo zien we in aflevering 5. Mieke en Johnny zetten een volgende stap in hun zangcarrière: onder leiding van hun muzikaal mentor nemen ze een heuse videoclip op aan de zonnige Spaanse Costa.

TikTok Wendy

De Tiktokruimte voor vriendin Wendy moet nu eindelijk onder handen genomen worden, dus wordt huisvriend en interieurspecialist Marc opgetrommeld voor advies. Nieuwsgierig naar de TikTok van Wendy, waarop Peter Gillis ook al een aantal keer te zien is geweest? Moet je even zoeken op 365fashion.nl_official. Over de TikTok van Wendy van Hout ontdekken we in ieder geval meer over in aflevering 5.

Fotoshoot en vriendin voorstellen

Peter neemt de hele familie op sleeptouw voor een nieuwe fotoshoot; zo zien we in aflevering 6. Nieuwe vriendin Wendy is intussen al behoorlijk ingeburgerd en daarom mag ook zij deze keer op de gevoelige plaat. En omdat de nieuwkomer in de Gillis-clan zo goed aanvaard is, vindt Peter het tijd om haar voor te stellen aan zijn eeuwige beste vrienden, Mieke en Johnny, die op hun beurt een behoorlijke verrassing hebben. Zoon Mark gaat naar Vakantiepark Brugse Heide om kennis te maken met de nieuwe managers, Francien en Johan. En dat bezoek loopt anders dan hij zich had voorgesteld.

Peter Gillis en Wendy: samenwonen

Peter en Wendy hebben natuurlijk grootse plannen: ze willen zo snel mogelijk verhuizen naar Villa Ganzenpas, maar voor het zover is, moet er nog wel het een en ander aan hun nieuwe stulpje gebeuren. Dus trekken ze met z’n tweeën naar de tegelboer, waar vooral Wendy een uitgesproken mening blijkt te hebben. Mark steekt de handen uit de mouwen op vakantiepark De Berckt. Manager Richard mist een werknemer en ziet in Mark de perfecte man om een caravan te slopen. En dat blijkt hij goed ingeschat te hebben. Peter gaat langs op park Marina Beach voor een controlerondje. En hij maakt van de gelegenheid gebruik om ook de plezierbootjes te testen, maar dat bevalt hem toch niet helemaal.

Peter Gillis en Wendy van Hout verhuizen

De laatste aflevering van dit seizoen en tegelijk ook de laatste rechte lijn naar de officiële verhuizing van Peter en Wendy. En het is Mark die alle verantwoordelijkheden op zijn bordje krijgt: op de dag van de waarheid moet hij het komen en gaan van een leger interieurspecialisten, verhuizers en schoonmakers managen. Uiteraard onder het toeziend oog van zijn vader. Ruud houdt zich liever ver weg van al dat verhuisplezier: hij heeft het meer dan druk genoeg met het vakantieparkenimperium. Werkelijk overal wordt het manusje-van-alles ingeschakeld.

Voice-over Frank Lammers

Wist je dat in Nederland de voice-over van Familie Gillis: massa is kassa Frank Lammers is? Helaas voor de Vlaamse kijkers, zijn de afleveringen in België opnieuw ingesproken. Wil je meer weten over Frank Lammers als Voice over van Familie Gillis Massa is kassa, lees dan: dit is de voice over! Als je alle afleveringen van Massa is kassa wilt bingewatchen – via Kijk.nl (hierboven uitgelegd hoe je dat vanuit België kunt doen) – kun je wel van zijn stem en commentaar genieten; want dan kijk je naar de orginele afleveringen van SBS6 met de stem van Frank Lammers*.

Foto: SBS6 – Talpa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2023 /