De Verraders 2024: alles over deelnemers (deze keer geen BN’ers)

De Verraders start op vrijdag 16 februari 2024 om 20.00 uur bij RTL4 en Videoland met 22 onbekenden. Waar de afgelopen seizoenen van De Verraders de deelnemers allemaal BN’ers; nu kennen we alleen presentator Tijl Bekand. Tijd dus om meer te ontdekken over deelnemers aan De Verraders 2024.

De Verraders 2024

Enthousiasme, blijdschap en spanning; dat is wat de oproeppromo in maart 2023 opriep bij duizenden onbekende Nederlanders. Nu maakten zij ook kans om één van de deelnemers te worden aan De Verraders 2024. De mindgame vol list en bedrog wordt vanaf vrijdag 16 februari 2024 gespeeld door maar liefst 22 gedreven kandidaten, die stuk voor stuk niet kunnen wachten dit onvergetelijke avontuur aan te gaan. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Deelnemers De Verraders 2024

De deelnemers kunnen niet wachten zich onder te dompelen in dit unieke avontuur, waarbij niets is wat het lijkt. Maak hieronder kennis met De Verraders 2024 deelnemers Amin, Julian, Jeremy, Ihsane, Mohamed, Nathan, Robin, Kim, Claire, Tristan, Ebru, Dave, Jan Roderick, Lucinda, Tom, Jill, Vincent, Michel, Kathelijn, Jannie, Alex en Bep.

22 kandidaten op een rijtje:

 1. Amin is marketingspecialist en dragqueen
 2. Julian werkt als jeugdwerker
 3. Jeremy is accountmanager
 4. Ihsane werkt als laborant
 5. Mohamed is manager sales & marketing
 6. Nathan is commercieel directeur
 7. Robin werkt als visual merchandiser
 8. Kim is personal trailer
 9. Clair is zelfstandig ondernemer
 10. Tristan heeft een eigen sportschool
 11. Ebru is rijksambtenaar
 12. Dave werkt als jeugd hulpverlener
 13. Jan Roderick is financieel expert
 14. Lucinda is cabaretier en maatschappelijk werkster
 15. Tom werkt als rechercheur
 16. Jill heeft een eigen kledingwinkel
 17. Vincent is psycholoog en NLP trainer
 18. Michel heeft meerdere ijssalons
 19. Kathelijn is lifestyle coach
 20. Jannie werkt als kleurencoach
 21. Alex is advocaat
 22. Bep is gepensioneerd manager welzijn.

De Verraders

Fanatieke deelnemers strijden in het programma De Verraders om een grote zilverschat. Een aantal van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat. We kennen het programma natuurlijk al jaren, omdat het in het verleden altijd met bekende Nederlanders werd gespeeld. Daarnaast is er ook een speciale Halloween editie op Videoland. Daar vind je ook De Vlaamse editie van De Verraders.

Terugkijken

De Verraders 2024 is vanaf 16 februari elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de show terugkijken via Videoland. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: RTL – Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 februari 2024 /