De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 op tv kijken

De Vrienden Van Amstel Live 2023 wordt zowel bij RTL4 als RTL5 uitgezonden tijdens de jaarwisseling. Op zondag 31 december 2023 start de aflevering om 19.59 uur bij RTL5. Na de jaarwisseling; zie je op maandag 1 januari 2024 om 00.05 uur De Vrienden Van Amstel Live 2023 op RTL 4. Op Videoland kun je ook een documentaire over de concertenreeks kijken.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 7 januari; auteur Patricia de Ryck werkte het bij op 9 maart en 31 december 2023. Tijdens de jaarwisseling is De vrienden van Amstel live namelijk in de herhaling op tv te kijken.

De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 kijken

De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 vond van 5 tot en met 27 januari 2023 plaats in Rotterdam Ahoy. Er waren maar liefst twintig concerten! Was jij er dit jaar bij? Of wil je de show met al die bekende Nederlandse artiesten zien? Goed nieuws: het concert is tot en met 16 maart op Videoland te kijken. Daar werd-ie eerder natuurlijk al live uitgezonden, maar verdween vervolgens ook weer. En ook nu geldt dus: snel zijn als je wil kijken.

Videoland vanuit België kijken?

Groots muziekspektakel

In 25 jaar tijd is De Vrienden van Amstel LIVE uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

Dit schreven we eerder:

Documentaire Vrienden Van Amstel LIVE

Speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks is een tweedelige documentaire Al 25 jaar Vrienden gemaakt die in zijn geheel sinds 14 januari te zien is bij Videoland. In deze documentaire worden alle ins en outs van De Vrienden van Amstel LIVE uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken. 

RENZE

Renze Klamer heeft zijn show RENZE zaterdag 7 januari om 21.45 uur live gemaakt vanuit Ahoy Rotterdam. De presentator sprak optredende artiesten. Muziek en vriendschap stonden in deze aflevering centraal. Via Videoland kun je deze aflevering ook terugkijken.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /