Van Roosmalen & Groenteman; je kunt er live bij zijn

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf maandag 15 januari 2024 weer wekelijks bij BNNVARA op NPO3 te zien om 20.25 uur met hun programma Van Roosmalen & Groenteman. Dit is een live show, waar je als kijker dus gewoon bij kunt zijn. Ontdek hier meer over Van Roosmalen & Groenteman én hoe je live aanwezig kunt zijn bij de opnames.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 25 september 2023 van een update voorzien, omdat het programma van beide heren ook in 2024 weer terug is op tv.

Van Roosmalen & Groenteman

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen hebben hun snuffelstage bij SBS 6 succesvol afgerond en zijn terug op het vertrouwde nest. Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Samen met wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

Gijs Groenteman

Gijs Groenteman * is schrijver, bijvoorbeeld van een boek over Ischa Meijer (waar de serie I.M. over is gemaakt). Hij is de zoon van presentatrice Hanneke Groenteman (die we dan weer beter leerden kennen in de Nederlandse remake van Therapie) en getrouwd met schrijfster/columniste Aaf Brandt Corstius *. 

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen * is eveneens columnist en schrijver. Hij heeft een relatie met journaliste/columniste Eva Hoeke *. In 2022 is zijn boek Totaal verschenen; hierin zijn de beste reportages van deze journalist gebundeld. Daaropvolgend is later ook Totaal 2 uitgebracht.

Van Roosmalen & Groenteman live bijwonen

Wil je de opnames van Van Roosmalen & Groenteman live bijwonen dat kan dat iedere maandagavond in de Studio’s Aalsmeer (Van Cleefkade 15, 1431 BA Aalsmeer). De minimumleeftijd is 16 jaar en je dient om 19.30 uur aanwezig te zijn. Om 21.15 uur zit het er dan weer op en kun je naar huis om het programma thuis nog eens terug te kijken. Er zijn iedere maandag tot en met 18 maart opnames. Tickets bestel je in de BNNVARA-ticketshop.

Van Roosmalen & Groenteman terugkijken

Iedere avond kijk je Van Roosmalen & Groenteman bij BNNVARA op NPO3; terugkijken kan via NPO Plus en NPO Start. Je ziet dan staan ‘seizoen 7’ de show werd eerder namelijk gemaakt onder de naam Media Inside. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar NPO Start.

Foto: BNNVARA – Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 januari 2024 /