Media Inside zes weken op tv met deze gasten

De aankomende zes weken kun je iedere zondagavond om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO3 kijken naar Media Inside van Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. De heren delen hun scherpe en uitgesproken blok op de media niet alleen met de kijkers, maar ook met hun bekende gasten.

Nieuw seizoen Media Inside

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts live vanuit studio Desmet. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek ‘Briefje van Marcel’ en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een nieuwe rubriek. Knallen met die show!

Gasten Media Inside

Nadia Moussaid, Rutger Castricum, Roos Moggré, Filemon Wesselink, Wouke van Scherrenburg, Thomas Erdbrink, Sophie Hilbrand en Khalid Kasem zijn de Media Inside gasten die onder meer aanschuiven dit seizoen. Dat levert meteen weer een aantal nieuwe kijktips op. Wist je bijvoorbeeld dat Rutger Castricum De Tijd van Ons Leven heeft gemaakt (een remake van een Vlaams programma). En dan Thomas Erdbrink momenteel op tv is met Onze man bij de Taliban?

Gijs Groenteman

Gijs Groenteman is schrijver, bijvoorbeeld van een boek over Ischa Meijer (waar de serie I.M. over is gemaakt). Hij is de zoon van presentatrice Hanneke Groenteman en getrouwd met schrijfster/columniste Aaf Brandt Corstius. De afgelopen tijd stond hij samen met Marcel van Roosmalen in het theater met hun show De Pannenkoekencaravan. De opname was recent op tv te kijken.

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen is eveneens columnist en schrijver. Hij heeft een relatie met journaliste/columniste Eva Hoeke. In 2022 is zijn boek Totaal verschenen; hierin zijn de beste reportages van Marcel van Roosmalen gebundeld. In 2023 kun je Totaal 2 verwachten; waarin de beste van zijn columns zijn samengebracht. Totaal 2 kun je nu al reserveren.

Media Inside kijken

Media Inside is vanaf vanavond – zondag 5 februari 2023 – om 21.05 uur te kijken op NPO3 bij BNNVARA. Je kunt het ook terug kijken via NPO Plus en NPO Start. Alle afleveringen van de afgelopen vier seizoenen vind je hier ook, net als Media Inside Oudejaarsshow. Voor NPO Start heb je geen abonnement nodig; je kunt zelfs vanuit het buitenland kijken. Zorg dan wel voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je een filmpje start.

Foto: BNNVARA / Wessel de Groot

 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 februari 2023 /