Metejoor: Sportpaleis concert op tv kijken | Ontdek Metejoor 2025

Goed nieuws voor de fans van Metejoor; zijn Sportpaleis concert is nu ook te ken op tv bij VTM en VTM GO. Om 21.50 uur kun je de registratie Metejoor in het Sportpaleis kijken. En ontdek meer over de concerten die al voor 2024 staan gepland én niet te vergeten Metejoor 2025! Hier lees je er alvast meer over…

Metejoor in het Sportpaleis

Metejoor in het Sportpaleis toont het beste van het concert van Joris Van Rossem eerder dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis. De zanger * bracht voor zo’n 17.000 fans zijn grootste meezingers en enkele van zijn bekende duetten. Een eerbetoon aan zijn overleden vriend deed duizenden tranen opwellen.

Metejoor: Sportpaleis concert op tv

Het Sportpaleis concert van Metejoor is om 21.50 uur te kijken op VTM en VTM GO. Daarmee sluit VTM de avond muzikaal af, nadat ze daarvoor de eerste lange aflevering van de muzikale telenovelle Milo (met Camille Dhont) lanceerden. Heb je het gemist, dan kun je het concert natuurlijk terugkijken via VTM GO. Voor de Nederlandse fans, lees hier hoe je VTM GO in Nederland kijkt. Op VTM GO kun je ook Een Echte Job terugkijken, waaraan Joris Van Rossem ook meedeed.

Op Streamz kun je kijken naar de documentaire Met de Joris (eerder werd deze ook uitgezonden op VTM, maar op VTM GO is alleen nog de eerste aflevering beschikbaar).

Metejoor 2025

Metejoor stond in november 2023 twee keer in het Sportpaleis en maakte daarmee zijn jongensdroom waar. Heb je dat gemist of wil je dit nogmaals beleven, dan is er goed nieuws. Metejoor 2025 is alvast gepland en de tickets zijn te koop! Op de site van het Sportpaleis lezen we: “Metejoor heeft 1 november 2025 al in zijn agenda omcirkeld. Hij wil rustig de tijd nemen om te werken aan nieuwe nummers die hem in staat zullen stellen om een geheel nieuwe show aan zijn fans te kunnen presenteren.”

Concerten 2024

Wil je Joris Van Rossem zien optreden voor die tijd, dan zijn er in 2024 nog een aantal kaarten te krijgen voor verschillende shows, zoals in het Kursaal in Oostende, Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen, maar ook in de Ancienne Belgique en verschillende locaties in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2024 /