Oudejaarsspecial Met het Mes op Tafel met Herman van der Zandt

De oudejaarsspecial van Met het Mes op Tafel is de laatste aflevering van het programma met quizmaster Herman van der Zandt. Ontdek hier alvast alles over deze speciale oudejaarsspecial, die op zondag 31 december 2023 om 19.25 uur bij MAX op NPO2 te kijken is.

Oudejaarsspecial Met het Mes op Tafel

Op oudejaarsavond presenteert Herman van der Zandt een speciale aflevering van de kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel; het is zijn laatste. Aan tafel zitten zes prominenten, die in duo’s de strijd met elkaar aangaan. Voor de gelegenheid hebben alle vragen een 2023-sausje.

Deelnemers Met het Mes op Tafel oudjaar

Drie koppels van prominenten spelen het bekende kennis- en blufspel. Aan tafel zitten de volgende kandidaten:

En extra leuk: Klaas en Mylou krijgen deze avond muzikale ondersteuning van Niki Jacobs en Brigitte Kaandorp.

2023-twist

De vragen worden gesteld in de klassieke categorieën, maar hebben allemaal een 2023-twist. Dat maakt het leuk voor de liefhebbers van jaaroverzichten. Klaas zit achter de vleugel, Mylou staat achter de bar, memorabele fragmenten passeren de revue en er heerst een sfeer die helemaal past bij een gezellige oudejaarsavond. Wie heeft de kennis en wie beheerst de bluf?

Herman van der Zandt

Herman van der Zandt verlaat na 23 jaar de NOS, waar hij werkte voor NOS Nieuws en NOS Sport. Daarnaast presenteerde hij voor Omroep MAX Met het Mes op Tafel. De quiz die hij in 2022 overnam van Joost Prinsen. Vanaf 1 januari 2024 stapt hij over naar KRO-NCRV. Daar gaat Herman van der Zandt De Slimste Mens onder andere presenteren. Extra leuk is dat Maarten van Rossem en Philip Freriks (die hij dus gaat opvolgen) nu als deelnemers bij hem in de quiz zitten.

Oudejaarsspecial Met het Mes op Tafel kijken

De Oudejaarsspecial van Met het Mes op Tafel is te kijken op zondag 31 december om 19.25 uur bij MAX op NPO2. Je kunt ‘m ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wist je dat je NPO Start ook vanuit het buitenland kunt kijken? Maak dan gebruik van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /