VPN-verbinding VPN Nederland bijna gratis tijdens Black Friday

De vpn-verbinding van VPN Nederland bijna gratis tijdens Black Friday 2022. Je betaalt op dit moment slechts 1,49 euro per maand bij een jaarabonnement. Een actie die we als tevreden VPN Nederland-klant graag in het zonnetje zetten. Waar wij onze vpn-verbinding allemaal voor gebruiken, zetten we in dit artikel voor je op een rijtje.

Onderaan dit artikel heb ik nog acties van andere VPN Aanbieders op een rijtje gezet, maar die heb ik zelf nog niet getest.

VPN-verbinding

Als je een VPN-verbinding gebruikt, kun je de locatie van je server wijzigen, waardoor je opeens nog meer series, films en tv-programma’s kunt kijken. Wist je dat je bijvoorbeeld zo toegang hebt tot het ruime BBC archief dat aangeboden wordt via de BBC iPlayer? Je hoeft alleen maar je serverlocatie op Groot-Brittannië te zetten en dan de site te bezoeken. Maar dat geldt natuurlijk ook voor het aanbod in Nederland (als je uit België komt) en uit België (voor wie in Nederland woont). Daar schreven we onderstaande uitgebreide artikelen al over.

VPN free of gratis VPN

Als ik zelf aangeef dat programma’s via een vpn-verbinding te kijken, dan wordt er vaak gevraagd of ik dan geen gratis vpn of vpn free weet. Ja, er zijn natuurlijk gratis aanbieders van een vpn-verbinding, maar zelf ben ik daar echt niet happig op. Vaak moet je toch een app installeren om te kunnen kijken en je weet natuurlijk niet wat die dan doet. Aan gratis hangt tenslotte toch vaak een prijskaartje; niet wat geldt betreft, maar wel qua privacy. Nee, dan betaal ik liever een klein bedrag per maand, zodat ik weet dat ik de vpn-verbinding gewoon veilig kan gebruiken. Tja, en van momenteel 1,49 euro per maand kun je natuurlijk niks zeggen – dat is toch bijna gratis vpn als je het mij vraagt.

Black Friday actie

Maar nu denk je misschien ‘een jaarabonnement voor 1,49 euro’ dat klinkt te mooi om waar te zijn. Ja, VPN Nederland stunt echt met deze Black Friday actie. De aanbiedingsprijs ligt anders meestal op zo’n 2,99 euro per maand bij een jaarabonnement. En momenteel zijn de prijzen voor een maandje ook al 9,95 euro of 5,99 euro per maand voor een half jaar. Toch moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben over VPN Nederland. Wil je niet zoveel betalen, zorg dan wel dat je het abonnement op tijd op zegt (maar dat geldt natuurlijk bij alle actie prijzen).

Pak hier de Black Friday deal VPN Nederland.

Gratis VPN verbinding

Inmiddels heb ik al meer dan twee jaar een abonnement bij VPN Nederland. In het verleden heb ik wel eens geprobeerd om een free vpn te gebruiken, maar ik ontdekte dat een gratis vpn verbinding toch altijd met een ‘prijskaartje’ komt. Zo had ik er bijvoorbeeld eentje geïnstalleerd, die op de achtergrond steeds automatisch open ging als ik mijn laptop maar opende. Nee, dat wil je niet. Wat dat betreft, ben ik blij dat ik toen het betaalbare VPN Nederland ontdekte.

VPN Nederland review

Wat VPN Nederland voor mij de ideale aanbieder maakt, is dat het een Nederlandse partij is. Ik ben zelf helemaal niet zo technisch dan is het fijn dat je de helpdesk gewoon kunt benaderen zonder dat er een taalbarriere is. Sterker nog: ik heb de helpdesk niet eens nodig gehad, omdat op de website van VPN Nederland gewoon duidelijk wordt uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Van server wisselen gaat via de VPN Nederland app – die ik zowel op mijn pc als iPhone heb – heel makkelijk. Wat het aantal landen waar ze een server hebben betreft, hoor je mij ook niet klagen in deze VPN Nederland review. Sowieso gebruik ik ‘m eigenlijk toch alleen om ‘m op België te zetten, zodat ik alle Vlaamse programma’s voor deze site kan volgen.

Acties van andere VPN Aanbieders

Nord VPN

  • Nord VPN biedt 69% korting. Je betaald dan 2,99 euro per maand voor 2 jaar. En je krijgt ook nog eens drie maanden gratis. In totaal komt het dan voor 2 jaar en 3 maanden op 80,73 euro in totaal. Zij hebben 30-dagen- geld-terug-garantie.
  • Atlas VPN heeft ook een goede actie, daar betaal je voor een 2-jarig abonnement nu 1,54 euro per maand en krijg je ook nog eens 5 maanden gratis. Deze deal duurt nog maar heel even, dus ik weet niet hoe de prijsstijging dan verloopt. 
  • Surfshark heeft al aanbiedingen vanaf 1,99 euro per maand, waarbij je ook nog eens 3 maanden gratis krijgt (bij een abonnement voor 2 jaar). Ze hebben ook uitgebreidere pakketten, dus je moet even kijken wat het beste bij jouw situatie past. Misschien is Surfshark voor jouw dan een fijne VPN partij.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 november 2023 /