Gratis darten kijken? Zo kijk je darts live op tv in Nederland

Darts live (én gratis) kijken op tv in Nederland? Dat lijkt nu de grote darttoernooien niet meer bij RTL7 te kijken zijn, veel lastiger. Je hebt tenslotte nu een abonnement op ViaPlay nodig, want daar is het darts nu te kijken. Toch hebben we een mogelijkheid gevonden om gratis darten te kijken. En dat gewoon met Nederlandstalig commentaar. Zo kijk je darts live op tv in Nederland!

Darts live op tv

Je kunt darts live op tv kijken in Nederland als je een abonnement hebt op ViaPlay (dat zou je zomaar kunnen hebben, omdat je de Formule 1 volgt). Heb je dat niet, dan kun je uitwijken over de grens. In Vlaanderen zendt VTM2 namelijk alle belangrijke wedstrijden uit. Zo kon je de afgelopen tijd bijvoorbeeld genieten van de Premier League Darts. En ook de Players Championship Finals wordt hier uitgezonden. Je kunt VTM2 in Nederland gewoon kijken als je gebruik maakt van VTM GO. Hoe je dat doet, heb ik uitvoerig beschreven in het artikel: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken in Nederland.

Gratis darten kijken

Loop je nu tegen de landbeperkingen aan, dan kun je een VPN Verbinding gebruiken. Zo gebruik ik zelf al een aantal jaar naar volle tevredenheid, die van VPN Nederland. Zij hebben altijd heel interessante aanbiedingen. Kijk je naar de prijs vandaag (24 november, Black Friday) dan betaal je maar 1,49 euro per maand. Dat komt neer op 17,91 euro voor je eerste jaar. Twijfel je, dan kun je sowieso gebruik maken van de 7 dagen geld-terug-garantie. Klik op de volgende link als je overal voordelig, overal darten wil kijken. (Hier zie je ook op andere momenten de meest voordelige deal die VPN Nederland heeft).

Darts Live Stream

Daarnaast kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar een (gratis) darts live stream. Zelf gebruik ik daar dus VTM2 voor, omdat die via de VTM GO app ook live te kijken is. Via vage sites zou ik zelf niet zo snel kijken. Daar ben ik zelf wat huiverig voor. Natuurlijk kun je op dat moment ook sowieso even je VPN Verbinding inschakelen.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 november 2023 /