Samen Uit, Samen Thuis kandidaten daten met singles op reis

Samen Uit, Samen Thuis is de nieuwe datingshow van RTL4 en Videoland. In dit programma gaan reislustige singles op zoek naar de liefde. De Samen Uit, Samen Thuis kandidaten nemen namelijk ieder drie singles mee op reis. Samen uit, Samen Thuis is – door de tegenvallende kijkcijfers – voortaan op zondag tussen 21.10 uur en 0.40 uur te kijken op RTL4 en bij Videoland.

Samen Uit, Samen Thuis? (RTL)

Tijdens Samen Uit, Samen Thuis? gaan vijf singles op liefdesavontuur, langs prachtige plekken over de hele wereld, in de hoop samen thuis te komen met een prille liefde. Na een eerste kennismaking via een speeddate ronde kiezen de singles hun drie potentiële matches, uit de dates die op hun oproep hebben gereageerd. Daarna verzorgen ze zelf hun reis en, met behulp van een digitale reisgids, organiseren ze leuke activiteiten om hun dates beter te leren kennen. De reis is een meeslepend avontuur en het pad naar de eindbestemming gaat niet altijd over rozen. Onderweg moeten de singles afscheid nemen van twee dates om zo op de laatste dag, aan de poort van de eindbestemming, met één date over te blijven. Dan maken de vrijgezel en de overgebleven date de balans op. Kiezen ze voor elkaar? Dan sluiten ze de droomreis af met een bijzondere bucketlist activiteit. 

Ik krijg er ook wel een Ik ga op reis en neem mee– gevoel bij; deze datingshow zag je recent op tv.

Samen Uit, Samen Thuis kandidaten

Wie de Samen Uit, Samen Thuis kandidaten zijn? Dat zijn Mehrnaz, Eric, Bart, Robin en Cliff. Zij krijgen de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat of die veel voor hen betekent. Dit doen de Samen Uit, Samen Thuis deelnemers niet alleen, maar samen met drie door hen – na een speed date geselecteerde – singles. Stuk voor stuk zijn het volgens de deelnemers potentiële liefdespartners. Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?

Verderop in dit artikel stellen we de Samen Uit, Samen Thuis deelnemers uitgebreid aan je voor. Er zit zelfs een bekende single dame bij… Lees snel verder.

Van makers B&B Vol Liefde

Samen Uit, Samen Thuis is een nieuw programma van de makers van B&B Vol Liefde (het datingprogramma dat natuurlijk net geëindigd is). Het is een productie van Blue Circle. Je kunt de show iedere zondagavond laat kijken bij RTL4 en een weekje vooruit via Videoland. Daar staan nu de eerste twee afleveringen al online.

Samen Uit, Samen Thuis terugkijken

Wil je Samen Uit, Samen Thuis terugkijken dan kan dit via de TV Gemist optie van Videoland. Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Nieuwe datingshows op tv

En niet alleen Samen Uit, Samen Thuis is een nieuwe datingshow op tv. Nee, we kunnen sinds gister ook kijken naar Date Smakelijk. En er zijn nieuwe afleveringen van First Dates. Verder hebben we goed nieuws voor de liefhebbers van Blind Getrouwd, want zowel in België als Nederland kunnen we daar ook weer nieuwe seizoenen van kijken. Lees alvast: Blind Getrouwd 2023.

Meer over de Samen uit, Samen Thuis kandidaten:

Bart

De 61-jarige Bart is een man van ferme handdrukken. Hij is robuust, zelfstandig en stoer. Hij verkeert in de luxepositie dat hij niet meer hoeft te werken. Zijn pensioen heeft hij verdiend als marineofficier, een loopbaan waar hij erg trots op is. Bart houdt van avontuur en gaat graag de weg op met zijn racefiets of motor. Ook is hij regelmatig op het circuit te vinden. Zijn andere passie is koken. Bart is een echte levensgenieter, met een rijk sociaal leven vol vrienden en familie. Toch mist hij genegenheid en de hartstocht die hij kan voelen, wanneer een vrouw zijn hart doet smelten. Bart zoekt een zelfstandige vrouw waar hij samen avonturen mee kan beleven. Hij vaart af naar Engeland in zijn zoektocht naar de liefde.

Wat erg leuk is: één van de dates van Bart is Irma Knol; de moeder van Enzo Knol*. Hij heeft alleen geen idee dat zij dit is.

Mehrnaz

De 56-jarige Mehrnaz is een krachtige, ontwapenende en intelligente vrouw en helemaal klaar om weer verliefd te worden. Ze heeft een topbaan bij een ICT-bedrijf en volgt ook nog een studie Toegepaste Psychologie. Mehrnaz staat positief in het leven. Beslissingen neemt ze met haar hart, maar toetst ze met haar hoofd. Haar levensmotto is: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. In de liefde is ze op zoek naar een levenspartner die net zo positief is als zij en ook op zoek durft te gaan naar een verbinding. Intelligentie speelt daarin een belangrijke rol. Mehrnaz staat als single vrouw haar mannetje wel. En al is ze heel gelukkig alleen, soms mist ze toch iemand om dingen mee te delen. In het betoverende IJsland hoopt ze de liefde te vinden.

Eric

De 63-jarige Eric heeft zijn leven regelmatig naar grote hoogtes gebracht. Hij is in de jaren negentig de luchtvaart ingegaan en dat is altijd een groot onderdeel van zijn leven geweest. Zo heeft hij jarenlang als F16-piloot gewerkt en geeft hij nu les aan een nieuwe generatie piloten. Zijn motto is ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’ De lach op zijn gezicht wordt nog groter Eric als met zijn drie kleinkinderen is. Zijn familie is zijn grote trots. De kleine dingen maken hem gelukkig in het leven. Eric is klaar voor een nieuwe relatie. Hij ziet het helemaal zitten om met een nieuwe liefde samen te genieten van al het gezelligs om hem heen. In zijn geliefde Italië zoekt Eric een dame waar hij, letterlijk en figuurlijk, mee in de wolken kan zijn. 

Robin

De 51-jarige Robin is een ras-ondernemer. Hij heeft een eigen winkel waar hij al zijn aandacht en passie instopt. Maar de meeste liefde stopt hij in dansen. Robin is ruimdenkend en laat graag dingen aan het toeval over, hij houdt niet van zijn toekomst uitplannen. Omdat hij hard gewerkt heeft kan hij nu genieten van een leven met veel vrijheid. Liefde is voor hem vooral het kunnen prikkelen en stimuleren van elkaar. Hij is open-minded en zorgzaam en vindt wederzijds respect belangrijk in een relatie. Robin is op zoek naar een dame om samen mee door het leven te dansen en reist dwars door het prachtige Frankrijk met zijn dates. 

Cliff

De 46-jarige Cliff is geboren op Curaçao, maar opgegroeid in Nederland. Helaas is het hem nog niet gelukt om de liefde van zijn leven te vinden. In het dagelijks leven werkt hij in de veiligheidsbranche en als DJ zet hij menig feestzaal op z’n kop. Na een aantal relaties met dames te hebben gehad, weet hij nu dat hij de diepere connectie liever aangaat met een man. Respect en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij Cliff. Hij zoekt een serieuze relatie, om zijn dagen samen mee door te kunnen brengen. Iemand die – net als hij – jong van geest is, van sportieve activiteiten houdt, maar ook kan genieten van een glas wijn. In Mexico gaat hij op avontuur, om zo hopelijk zijn ware liefde te vinden.

Afleveringen Samen Uit, Samen Thuis

Aflevering 1

In Samen uit, samen thuis? doen vijf reislustige singles een poging de ware liefde te vinden. Mehrnaz, Eric, Bart, Robin en Cliff krijgen de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun wensenlijstje staat of die veel voor hen betekent. Ze krijgen tijdens deze trip gezelschap van drie potentiële liefdespartners. En het is natuurlijk de grote vraag of ze samen terugkeren of niet… In de eerste aflevering vertrekken de reislustige daters op hun reis. Maar we zien ook korte fragmenten van hun speeddates.

Aflevering 2

Op de droomreis van Mehrnaz in IJsland vechten de mannelijke kandidaten bijna letterlijk om haar hart. De goede sfeer in Italië slaat om als de dates van Eric hun ongenoegen uitspreken en hem flink onder druk zetten. En de vierde single start aan zijn droomreis. Robin neemt drie vrouwen die diepe indruk op hem maakten mee naar het romantische Disneyland Paris.

Aflevering 3

De laatste single begint aan zijn droomreis naar Mexico. Tijdens een gaycation gaat Cliff op zoek naar de liefde. Bart maakt in Engeland de moeilijke beslissing om het hart van een van zijn dates te breken. Robin schuwt niet om in Frankrijk de meest intieme gespreksonderwerpen aan te gaan. En in IJsland escaleert het volledig tussen de dates van Mehrnaz.

Aflevering 4

In Engeland opent Bart zijn hart voor een van zijn vrouwen en zij is verbaasd dat hij voor haar kiest. Cliff vindt met een van zijn aanbieders een bijzondere connectie tijdens een broeierige avond karaoke zingen in het Mexicaanse Puerto Vallarta. Eric neemt met pijn in zijn hart afscheid van een van zijn dates. En voor Mehrnaz verandert haar droomreis tijdens een snorkelexcursie in een nachtmerrie.

Aflevering 5

Van IJsland tot in de Franse Alpen hangt er een onheilspellende spanning in de lucht. Er zijn tranen op Erics reis in Toscane en hij maakt een cruciale fout tijdens een diner. En Mehrnaz krijgt een flinke ruzie met een van haar dates. Cliff en zijn laatste date moeten de belangrijke beslissing nemen.

Foto: RTL // campagnebeeld Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 september 2023 /