Ik ga op reis en neem mee: deelnemers daten in show SBS6

SBS6 heeft weer een nieuwe datingshow: sinds zondag 2 juli kun je wekelijks om 20.30 uur naar de avonturen van drie vrijgezellen. De singles reizen naar hun favoriete vakantiebestemming met door hen uitgekozen dates. Ontdek hier meer over het programma en Ik ga op reis en neem mee deelnemers Diana, Nigel en Haye.

Ik ga op reis en neem mee (SBS6)

Singles gaan op zoek naar hun perfecte match… op reis! In de avontuurlijke datingshow Ik ga op reis en neem mee krijgen drie vrijgezellen de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken! Elke vrijgezel selecteert vijf dates – en vertrekt met twee van hen. Op bepaalde momenten tijdens de reissturen de vrijgezellen één date naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf de dates geweest zijn. De potentiële lovebirds ondernemen samen activiteiten, maken excursies en delen intieme momenten – ver weg van de dagelijkse sleur van thuis. Emotionele, pijnlijke en hilarische momenten wisselen elkaar af in dit nieuwe datingprogramma. Ik ga op reis en neem mee is een unieke zoektocht naar de liefde! 

Voor de liefhebbers van nieuwe datingshows die we op dit moment ook kunnen volgen op tv: B&B Vol Liefde en Ik Swipe Je. Al heeft het natuurlijk ook wel wat weg van Boer zkt Vrouw, waar ook nieuwe seizoenen van komen.

Deelnemers Ik ga op reis en neem mee

In Ik ga op reis en neem mee vertrekken de drie vrijgezellen apart van elkaar naar hun favoriete reisbestemming. Maak hier alvast kennis met de Ik ga op reis en neem mee deelnemers: Diana, Nigel en Haye.

  • Nigel gaat voor een spirituele reis door Thailand. Denk je nu die Nigel heeft een bekend gezicht. Dat kan kloppen; Nigel van der Horst bracht het kookboek Chef met lef uit. Deze deelnemer aan Ik ga op reis en neem mee is 32 jaar en zoekt een sportieve, gegronde vrouw, die klaar is om de liefde met elkaar te delen.
  • Haye uit Brabant gaat met zijn dates eilandhompen in Griekenland. Ook Haye is 32 jaar oud. Hij houdt van sporten en wil zichzelf het liefst afbeulen. Hij zoekt een sportieve meid, die positief en zelfverzekerd is.
  • Diana Vriends – die ontzettend ruimdenkend is – kiest voor een avontuurlijke back tot basic roodtrip door Costa Rica. Veel Brabantse kandidaten in Ik ga op reis en neem mee, want ook de 36-jarige Diana Vriends komt uit Brabant. Ze woont in Breda en heeft haar eigen digitale reisbureau en blog: Stripe Away.

Voor vertrek heeft elke vrijgezel, in Nederland, vijf dates geselecteerd die hebben aangegeven deze liefdesreis graag mee te willen maken. De reis start met twee van deze dates. 

Daten op reis

Om de paar dagen geeft de vrijgezel aan welke date mag blijven en wie er terug naar Nederland moet. Op een onverwacht moment komt er dan weer een nieuwe date bij. Dit proces herhaalt zich totdat de vrijgezel met alle vijf de dates op reis is geweest. Daarna is het tijd voor de definitieve keuze. Met deze date beleeft de vrijgezel het laatste bijzondere deel van de reis. Is dit de ultieme match? En is het gevoel wederzijds? Heeft de reis – naast mooie herinneringen – ook een liefdevolle toekomst opgeleverd? 

Dates Ik ga op reis en neem mee

Inhoud afleveringen Ik ga op reis en neem mee:

Aflevering 1: We leren de 3 reislustige singles kennen. Diana in Costa Rica, Nigel in spiritueel Thailand en Haye zoekt zijn liefde eilandhoppend door Griekenland. Daar ontmoeten ze alle drie hun eerste 2 dates, die ze zelf hebben uitgekozen, waar ze hun liefdesreis mee starten.

Aflevering 2: 3 reislustige singles, vliegen hun dates naar hun favoriete reisbestemming op zoek naar de liefde. Single Nigel kiest met wie hij verder reist en dus ook wie naar huis moet. Diana schrikt van een drastisch besluit van date Corne en single Haye is onder de indruk van de billenpartij van date Kelly.

Aflevering 3: Haye loopt een blauwtje. En dat is pijnlijk. Bij Diana komt er een nieuwe date bij en Nigel heeft intiem moment met date Charmayne maar heeft ook een oogje op date Lindsey.

Aflevering 4: Nigel maakt een keuze tussen Charmayne en Lindsey. Met wie gaat hij verder? En date 4 meldt zich voor de liefdesreis. Diana is emotioneel na een gesprek met haar date Lars. Haye krijgt liefdeskriebels voor Rowena en er komt een nieuwe date. Jasmijn… en Jasmijn is jaloers.

Zo vergaat het deelnemers Ik ga op reis en neem mee

Aflevering 5: Nigel en Lindsey hebben het leuk samen maar ziet date Iris ook wel zitten. Diana is alleen en wordt verrast door date Rosan. Ze delen de nacht. Haye lijkt Rowena echt leuk te vinden en ligt niet op een lijn met date Jasmijn.

Aflevering 6: Is Nigel Lindsey vergeten? Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij met Iris de romantiek op. Groeien Haye en Rowena nog meer naar elkaar toe en wat vindt jaloerse Jasmijn hiervan? Diana en Rosan hebben het leuk maar nieuwe date Bas laat Diana twijfelen.

Aflevering 7: Haye vindt de nieuwe date ‘een mooi meiske’ Hoe gaat Rowena hier mee om? Diana date met Bas en Rosan. Maar Bas en Rosan lijken elkaar ook leuk te vinden? Na zijn innige date met Iris wordt Nigel keihard geconfronteerd door Lindsey.

Aflevering 8: Haye wil niet meer slapen met Rowena en trekt meer naar Kimberly toe. Diana twijfelt: met wie wil ze nou verder? Ze gaat een keuze maken en Nigel lijkt in Iris zijn ware soulmate te hebben gevonden alleen zijn laatste date Jessica maakt ook indruk.

Finale (aflevering 9): De finale: alle dates voor Haye, Diana en Nigel zijn langsgekomen. Wie gaat Nigel meenemen naar Coconut Island? Dikke tranen vloeien als Haye zijn keuze maakt en wie mag er op de laatste nacht bij Diana in de tent slapen? Wie vliegen verliefd, hand in hand naar Nederland? Een mega spannende finale met onverwachte gebeurtenissen na een lange reis op zoek naar de ware liefde.

Ik ga op reis en neem mee kijken

Ik ga op reis en neem mee is een reis met vrijgezelle deelnemers vol avontuur, romantiek en de zoektocht naar ware liefde en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Je kunt dit programma kijken vanaf zondag 2 juli om 20.30 uur bij SBS6. De afleveringen zij ook terug te kijken op Kijk.nl. Met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kan dit ook vanuit het buitenland. Aansluitend kon je kijken naar De prins met het witte haar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2023 /