Darts op VTM2 kijken: World Series of Darts Finals

VTM2 is de Vlaamse zender waar je darts op de voet volgt. Het VTM2-najaar bevat dan ook de nodige dartwedstrijden. Zo kun je op dit moment (vanaf vrijdag 15 september tot en met 17 september) live kijken naar de World Series of Darts Finals met onder andere Dimitri Van den Bergh en Michael van Gerwen. De twee ontmoeten elkaar in de kwartfinales, die ’s middags te zien zijn op tv vanaf 13.00 uur.

World Series of Darts Finals

Ooooone-hundred-and-eeeeightyyyy: het klinkt vanaf vrijdag 15 september weer als muziek in de oren. Dan wordt bij VTM2 met de World Series of Darts Finals het startschot gegeven van een najaar boordevol darts – goed voor zo’n 190 uur aan dartspektakel op televisie. Tijdens het invitatietoernooi, dat voor het eerst live te zien is bij VTM 2, kunnen dartliefhebbers opnieuw supporteren voor onze Belgische trots Dimitri Van den Bergh, aka Dancing Dimi. In Amsterdam strijdt hij samen met 23 andere dartkleppers uit alle uithoeken van de wereld voor een deel van de prijzenpot ter waarde van 300.000 pond. De World of Darts Series Finals vormen het orgelpunt van een reeks darttoernooien die wereldwijd georganiseerd worden. Daarin scherpten telkens acht spelers uit de PDC Pro Tour en acht regionale spelers uit het gastland de pijlen.

Dimitri Van den Bergh vs Michael van Gerwen

In de kwartfinale van de World Series of Darts Finals staan Dimitri Van den Bergh en Michael van Gerwen tegenover elkaar. Daarnaast kun je kijken naar partijen tussen Rob Cross en Luke Humphries, Keegan Brown en Nathan Aspinall en Raymond van Barneveld tegen Peter Wright. Wie denk jij dat de winnaar wordt van de World Series of Darts Finals?

Darten kijken bij VTM2

De World Series of Darts Finals trappen een najaar vol toptoernooien af bij VTM2. Het toernooi vormt de perfecte opwarmer voor twee Majors die de dartharten sneller doen slaan: de World Grand Prix en het Europees Kampioenschap. Daarna plaveien de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals de weg naar hét hoogtepunt en belangrijkste toernooi van het jaar: Het Wereldkampioenschap, dat in december in het Londense Alexandra Palace doorgaat. Het toernooi waar onze eigen Dimitri Van den Bergh vorig jaar in de halve finale stond. VTM2 omkadert deze topaffiches met live commentaar en interviews ter plaatse.

Darten kijken in Nederland

Vlaamse kijkers kunnen natuurlijk eenvoudig naar VTM2 kijken, maar in Nederland is het darten wat moeilijker te volgen. Daar zijn de wedstrijden alleen te kijken voor wie een abonnement heeft op ViaPlay. Gelukkig is er ook een betaalbare omweg mogelijk. Gebruik dan een VPN Verbinding. VPN Nederland heeft nu een voordelige optie. als je nu een abonnement afsluit, kijk je de eerste 3 maanden helemaal gratis en vervolgens krijg je ook nog eens 70% korting. Dat betekent dat je de eerste 15 maanden maar 35,82 euro in totaal betaald. Klik op de volgende link als je voordelig, overal darten wil kijken. Met een VPN kun je ook op zoek gaan naar een gratis Darts Live Stream. Of je kijkt via de VTM Go App naar VTM2 in Nederland. (Als je niet weet hoe je dat doet, klik dan op voorgaande gekleurde tekst voor een uitgebreide uitleg.)

VTM2 Darts Academy

En wie weet staat er binnenkort wel een lid van de VTM 2 Darts Academy aan de oche van deze prestigieuze toernooien. De selectie van voormalig topdarter Erik Clarys traint momenteel volop met één doel voor ogen: ooit meedingen in het internationale profcircuit. 

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 september 2023 /