Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 9

Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 9 is vanaf maandag 28 augustus om 18.05 uur op VTM2 te kijken. Korte tijd kun je ze dan ook terugkijken via VTM GO. Alle seizoenen staan ook nog op Kijk.nl. Het negende seizoen van de realitysoap over Peter Gillis en zijn familie begint in ieder geval toepasselijk: we zien Sinterklaas namelijk in de eerste aflevering…

Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 9

In de eerste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 9 zien we dat het vakantieseizoen erop zit. Peter Gillis zwaait samen met een bijzondere parkmascotte de laatste gasten uit. Er is echter geen tijd om uit te rusten, want ook de familie Gillis viert Sinterklaas. Peter Gillis zet de hele familie aan het werk om een feest te organiseren voor het personeel. Nicol zorgt voor de cadeaus en zoontjes Ruud en Mark moeten opdraven als Sint en Piet.

Heb jij het boek Peter Gillis: Massa is Kassa ook al gelezen?

Massa is Kassa mét Nicol in België kijken

UPDATE: dit bericht verscheen oorspronkelijk op 5 december 2022 op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op 24 augustus 2023, omdat de afleveringen nu in België op VTM2 en VTM GO te kijken zijn. Let op: de relatie tussen Peter en Nicol is inmiddels voorbij. In Nederland mag Nicol Kremers niet meer voorbij komen. Lees hier meer over het laatste nieuwe seizoen.

Nieuwe afleveringen realitysoap Peter Gillis

En zo gaat de realitysoap over Peter Gillis en zijn familie alweer het negende seizoen in. Lang hebben we daar niet op hoeven wachten want VTM2 zendt alle seizoenen nu na elkaar uit. Dus een paar dagen geleden was Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 8 nog op tv. En deze keer kunnen we weer een heleboel nieuwe afleveringen verwachten, want seizoen 9 telt er zelfs veertien! Dat wordt weer genieten van met name de de voice-over.

Negende seizoen Massa is kassa

Wat je verder ziet in het negende seizoen van Massa is kassa? Peter heeft hun villa verkocht, dus de familie Gillis moet binnenkort verhuizen. Nicol maakt zich daarover zorgen, want het kasteel is nog lang niet klaar. Peter heeft echter een verrassing. Mark besteedt de klusjes op park Prinsenmeer uit aan zijn broer Ruud. Omdat er ook op de vakantieparken bezuinigd moet worden op de energie, krijgt Mark er stevig van langs van zijn vader. In de derde aflevering zien we dat Peter en Mark streng gaan controleren. Maar er zijn nog andere problemen… Peter komt erachter dat gasten hem bedonderen en wordt foxwild.

Peter Gillis in het nieuws

Nu is het natuurlijk wel de vraag hoeveel seizoenen er nog van de realitysoap van Peter Gillis, Nicol Kremers en de fam gaan komen. Er is tenslotte nog steeds heel wat opschudding over de ondernemer, zijn zaken en zijn relatie. Zo zouden tal van parken van de Oostappen groep mogelijk moeten sluiten. En laten we ook niet vergeten dat Peter Gillis volgens Het Openbaar Ministerie zijn vriendin Nicol Kremers dit voorjaar in haar rug en neus hebben gebeten. Nicol Kremers heeft een verklaring afgelegd en de strafzaak kan nu inhoudelijk worden behandeld, maar dat zal pas begin volgend jaar zijn. Of we dit soort privézaken ook in een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa zullen zien, is natuurlijk maar de vraag.

Seizoen 9 Familie Gillis: Massa is kassa kijken

Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Foto: SBS6 / Friso Keuris

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2023 /