Deelnemers B&B Vol Liefde seizoen 2 (B&B zoekt lief NL)

B&B zoekt Lief NL – bij ons beter bekend als B&B Vol Liefde – seizoen 2 is vanaf vandaag te kijken op VTM2. Op maandag 28 augustus 2023 kun je kijken naar de aflevering waarin elf deelnemers worden voorgesteld. Vanaf dinsdag 29 augustus 2023 volgen dan de afleveringen waarin we uiteindelijk acht B&B eigenaren volgen in hun liefdesavontuur tijdens B&B Zoekt Lief NL seizoen 2. Om 17.00 uur is het dagelijks zover.

B&B Vol Liefde wordt B&B zoekt Lief NL

Update: dit bericht over de deelnemers B&B Vol Liefde seizoen 2 verscheen op 11 juli 2022 op VlaamsKijken. Het heeft een update gekregen op maandag 28 augustus 2023, omdat het programma als B&B zoekt lief NL nu dagelijks om 17.00 bij VTM2 en VTM GO te kijken is. De afgelopen tijd konden we al genieten van de nieuwe seizoenen van B&B Zoekt Lief en B&B Vol Liefde.

Deelnemers B&B Vol Liefde seizoen 2

B&B Vol Liefde seizoen 2 of – voor de Vlaamse lezers – B&B Zoekt Lief NL seizoen 2 gaat met acht deelnemers van start. De B&B eigenaren wonen verspreid over prachtige plekken in Europa. Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn toe aan een nieuwe liefde in hun leven. Bloeit er liefde op tussen één van de kandidaten en deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen 2? Maak hier in ieder geval uitgebreid kennis met de B&B Vol Liefde seizoen 2 deelnemers.

Deelnemers B&B Zoekt Lief seizoen 2

De deelnemers aan B&B Zoekt Lief NL seizoen 2 zijn Richard, Hans (Frankrijk), Martijn, Denise, Natasja, Hans (Italië), Astrid en Ted. Zij gaan allemaal het liefdesavontuur aan deze zomer. Of wordt het meer boenen dan zoenen in de bed and breakfasts? Nu denk je misschien zijn er maar acht deelnemers in B&B Vol Liefde seizoen 2; er zijn er toch elf deelnemers voorgesteld? Dat klopt. Helaas gaan we Noes Fiolet, Mireille Vogelsang en Herman Molenaar niet zien in dit seizoen.

Maar nu terug naar de kennismaking met de deelnemers aan B&B Zoekt Lief NL seizoen 2:

Richard van der Meulen – Portugal

De 50-jarige energieke, levensgenieter en stoere oud-kokkelvisser Richard van der Meulen verruilt het regenachtige Nederland voor het zonnige Portugal. In de Algarve heeft hij een groot stuk land gekocht. Richard van der Meulen is de enige die zijn B&B nog niet heeft geopend, hij is echter nog ontzettend druk met de verbouwing van zijn erf. De riante villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land ziet hij een mooie glamping voor ogen. Hij hoopt zijn B&B dit jaar voor het eerst te kunnen verhuren. Richard is een echte levensgenieter, praat de oren van je kop en is een handige zelfstandige klusser. Richard heeft twee kinderen en is sinds 4 jaar weduwnaar.

Hans Vroom – Frankrijk

De 60-jarige Hans Vroom woont sinds 2002 in het kleine Franse dorpje Dégagnac. Hier runt deze rockende gitarist dan ook zijn B&B Du Passe-Temps, bestaande uit twee riante vakantiehuizen, twee prachtige B&B kamers en een kleine boerencamping. Hans Vroom heeft een grote passie, namelijk zijn paarden. Hij heeft een grote manage met tien paarden en is gespecialiseerd in (meerdaagse) trektochten. Hij zou het dan ook leuk vinden als zijn partner deze passie met hem deelt. Hans is nu drie jaar vrijgezel, en staat open voor de liefde. Hij is op zoek naar een partner die spontaan, eerlijk en flexibel is, en iemand die het heerlijke Franse Bourgondische leven met hem wil delen.

Martijn de Brouwer – Portugal

In het prachtige Zuidwesten van Portugal in het dorpje Deixa O Resto runt de 31-jarige Martijn de Brouwer al een aantal jaren samen met zijn ouders een prachtige B&B. Martijn de Brouwer is een echte reiziger, heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend. De ambitieuze Martijn is klaar om te gaan settelen en hoopt in B&B Vol Liefde zijn droomvrouw te vinden. Hij is op zoek naar aan zelfstandige dame met een goed gevoel voor humor. Zelf is Martijn erg bezig met duurzaamheid en vegetarisch eten, het zou fijn zijn als zijn toekomstige partner hier ook raakvlakken mee heeft.

Denise Anna Harms – Spanje

In het zonnige dorpje Órgiva in het zuiden van Spanje, runt de 31-jarige Denise Anna Harms een vakantiecomplex Alpujarra Secret met een groot aantal appartementen. Officieel is haar oom de eigenaar van dit complex. Het ondernemen is er bij deze knappe verschijning met de paplepel ingegoten. Denise Anna Harms leidt een erg gedisciplineerd leven, ’s Ochtends staat ze vroeg op, wandelt lange afstanden met haar hondje en iedere avond mediteert ze. Hiernaast sport ze maar liefst vier keer in de week. Ze zoekt dan ook een partner die minstens net zo sportief is als zij zelf. Een ambitieuze hardwerkende man met wie ze gelukkig kan worden.

Natasja Hoogewerf – Frankrijk

Na een nogal vol en hectisch leven, verlangt de 49-jarige Natasja Hoogewerf naar rust en ruimte. Vier jaar geleden maakte Natasja Hoogewerf de stap om naar Frankrijk te emigreren en haar oude vertrouwde plekje Haarlem te verlaten gepaard met haar groot sociaal netwerk en succesvolle carrière. Op het platteland van het dorpje Blèves heeft Natasja een watermolen gekocht die ze heeft weten om te toveren tot de stijlvolle B&B Le Moulin en Route. Ondanks dat ze hier inmiddels ook weer een heuse vriendenkring heeft weten op te bouwen, mist ze een diepere connectie met een liefdespartner, ze wil weten hoe het weer is om verliefd te zijn.

Hans – Italië 

In eerste instantie vertrok de 54-jarige Hans in 1990 voor zes weken naar Italië om de taal te leren. Al snel werd hij verliefd op het land en is hij nooit meer teruggekomen, het voelde voor hem als thuis. In 2008 heeft hij met zijn toenmalige vrouw de B&B San Jacobo begonnen in het dorpje Pistoia. Hans en zijn ex-vrouw Libera zijn al een tijdje gescheiden en hij zou niets liever willen dan weer een romantische klik vinden met een nieuwe dame. Hans heeft weliswaar groene vingers en is een grote liefhebber van planten en bomen. Hij is op zoek naar iemand die samen met hem de B&B zou willen runnen.

Astrid – Oostenrijk

Vanaf kinds af aan ging de 48-jarige Astrid al op vakantie naar de bergen in Oostenrijk. Al snel werd zij verliefd op de natuur en creëerde zij de droom om later een pension te openen op deze magistrale plek. Deze droom is vijf jaar geleden, met haar toenmalige partner en kinderen, in vervulling gegaan. In het dorpje St Michael im Lungau heeft ze een prachtige B&B weten te openen Sinds de scheiding runt Astrid de B&B alleen, en dat gaat haar goed af, ze is dan ook niet op zoek naar een man die klusjes voor haar komt doen, ze is op zoek naar een steun en toeverlaat. Ze hoopt een man te leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven en empathisch vermogen heeft.

Ted Walraven – Portugal

De 68-jarige Ted Walraven heeft door de jaren heen al veel van de wereld gezien en op verschillende plekken gewoond. Inmiddels is ze gelukkig op het bloemeneiland Madeira. In het dorpje Estreito Da Calheta heeft zij haar prachtige B&B The Flaghouse weten op te bouwen. Ted Walraven is een echt gezelligheidsdier, heeft een groot netwerk opgebouwd en gaat er dan ook maar al te graag op uit. Je kunt Ted herkennen aan haar altijd stralende lach en zorgzaamheid. Ted zou graag weer gelukkig willen worden met een man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden, iemand waar ze de rest van haar leven mee kan delen.

B&B Vol Liefde seizoen 2 kijken

B&B Vol Liefde seizoen 2 zag je vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur bij RTL4. Op Videoland kon je een week vooruit kijken. Daar kun je alle seizoenen van B&B Vol Liefde. nog steeds terugkijken. B&B Vol Liefde Nederland is helaas niet meteen in België te kijken via de ‘normale’ manier. Het is wachten tot VTM ‘m aankoopt. Wat ik wel weet, is dat Videoland toch ook best wat Vlaamse abonnees heeft. Als je namelijk een VPN Verbinding gebruikt voor aanmelding (daarna niet meer nodig) in combinatie met creditcard of Paypal voor afschrijving van abonnement, dan is kijken gewoon mogelijk. Lees daar meer over via: Nederlandse tv: NPO Start, Kijk.nl en Videoland kijken in België.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 augustus 2023 /