Aftrap B&B Vol Liefde seizoen 2 mét elf deelnemers | Zomer 2022 op tv

Goed nieuws voor de liefhebbers van B&B Vol Liefde; vandaag – vrijdag 24 december – wordt de aftrap gegeven van het tweede seizoen. Sterker nog: Videoland-kijkers kunnen nu al genieten van de serie waarin maar liefst elf vrijgezellen worden voorgesteld. De aflevering is daarnaast om 22.15 uur op RTL 4 te kijken. Vanaf nu is inschrijven voor de kandidaten ook mogelijk.

Elf deelnemers seizoen 2

Het tweede seizoen van B&B Vol liefde vliegt er vanavond in. En hoe! Er zijn namelijk maar liefst elf deelnemers die aan ons worden voorgesteld tijdens de aftrap van B&B Vol liefde. Dat zijn er bijna het dubbele van vorig jaar; toen er zes B&B-eigenaren op zoek gingen naar een nieuwe liefde. We stellen de deelnemers uit het tweede seizoen van B&B Vol liefde alvast kort aan je voor.

Wist je dat in België ook een versie van B&B Vol Liefde is gemaakt; die heet B&B zoekt lief en dit zijn de deelnemers.

Hans (54) – San Jacopo

De 54-jarige Hans – handelaar in tuinplanten – woont in Toscaanse. In het Italiaanse dorpje Santomato in Pistoia runt hij samen met zijn Italiaanse ex Libera – die zich niet heel vaak laat zien – de prachtig gerestaureerde bed & breakfast San Jacopo. Villa San Jacobo – een oud landhuis uit 1700 – biedt ruimte aan vier ruime appartementen/suites. Daarbij is ook alle aandacht voor mindervaliden. Zelfs bij het zwembad zijn hiervoor voorzieningen getroffen.

Hans is toe aan een nieuwe liefde. Zoals hij zelf zegt in de aflevering: de laatste zes, zeven jaar mist hij affectie, een compliment en samen iets leuks kunnen doen. De 54-jarige Hans zoekt een vrouw van 35 tot hooguit 50 jaar. Niet omdat hij ‘een jong vrouwtje wil’, maar omdat het werk volgens hem fysiek ook zwaar is. Ze moet het dus wel kunnen bij benen en van aanpakken weten. Het liefst ook nog iemand die onderleg is; die dus weet wat Machu Picchu is.

Denise Anna Harms (30) – Alpujarra Secret

De dertigjarige fitgirl Denise Anna Harms runt in het Zuid-Spaanse dorp Orgiva, vlak bij de Sierra Nevada, zeventien appartementen. Ze is een jaar vrijgezel en blijft op zoek naar uitdagingen. In de aflevering vertelt ze al dat als Alpujarra Secret helemaal klaar is, de kans groot is dat ze weer verder gaat kijken.

Denise Anna heeft het fijn alleen, maar ze vindt het leuk om haar leven met iemand te delen. Ze is niet gek op Spaanse mannen; haar ex was wel Spaans en ze is naar eigen zeggen ‘niet voor niets weer vrijgezel’. De mannen zijn haar te dominant, te macho en te temperamentvol. Wat ze dan wel zoekt? Een Nederlandse man, die goed kan koken, sportief, ambitieus en betrouwbaar is.

Ted Walraven (67) – The Flaghouse

Op Madeira, het exotische Portugese eiland voor de kust van Marokko, woont de 67-jarige Ted Walraven. Zij verloor in tien jaar tijd twee partners, maar staat nog steeds positief en vrolijk in het leven. Op dit moment heeft ze twee kamers in The Flaghouse in Estreito da Calheta, maar er komt nog een derde bij. De mannen mogen helpen bij het (zwembad)onderhoud, maar er hoeft niets. Een hike of iets anders leuks is voor Ted ook al goed. Ze ervaart op Madeira ‘het leven van feestvieren’.

Ted zoekt een man die ‘outgoing’ is en houdt van het leven en van reizen. “Ik heb gewoon een gezellige kerel nodig.” Presentator Art Rooijakkers vraagt hoe oud ze mogen zijn. En daar is Ted duidelijk in; zolang ze maar actief zijn en een stukje jonger mag ook best.

Astrid (48) – Haus Nohra

De 48-jarige Astrid woont nu 5,5 jaar samen met haar kinderen van acht en tien jaar oud in het Oostenrijkse Sankt Michael im Lungau. Ze doet mee aan dit programma, omdat ze een Nederlandse man naast zich ziet. De mannen in Oostenrijk zijn voor haar te traditioneel. Ze is veel te zelfstandig en direct voor de Oostenrijkse mannen en zoekt dus een man die haar tegengas durft te geven. Astrid redt de B&B wel in haar eentje – al is ze er razend druk mee – maar zoals ze zegt “de mannen zijn er voor mij”. Verder heeft ze niet zoveel wensen. Ze zoekt een lieve man met een heerlijke glimlach.

Noes Fiolet (69) – The Dancer

De 69-jarige Noes heeft een hectisch leven achter de rug als professioneel danser, choreograaf en leraar. Hij is op zoek naar een nieuwe vriend. Een B&B is nooit zijn bedoeling geweest. Hij wilde gewoon naar Spanje verhuizen. Het werd Oliva aan de Costa Blanca in Spanje. Hij is in 2021 begonnen.

Noes zit nooit stil; hij wil iemand die meegaat in het avontuur, maar ook iemand waar steun aan heeft en zijn hoofd eens op de schouder mag neerleggen. Hij heeft verder geen eisenpakket; als die man maar positief in het leven staat. Het gaat hem om het gehele plaatje. Let op: je moet honden wel leuk vinden, want hond Buddy hoort er wel bij. Als je kijkt naar alle deelnemers van B&B Vol Liefde dan is Noes de oudste; daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat hij op zoek gaat naar een man. Zo zit er toch een beetje diversiteit tussen de deelnemers van dit nieuwe seizoen B&B Vol liefde.

Hans Vroom (59) – Du Passe-Temps

De 59-jarige Hans Vroom werkte in Nederland ooit als ridder in het Land van Ooit. Hij vertrok in 2001 naar Dégagnac in Frankrijk (op de grens van de Dordogne en de Lot); de B&B is inmiddels uitgebreid met een manege. Zijn liefde voor paarden en rockmuziek (en zijn band The Miners of Muzo) is gebleven. Hans is een vrijbuiter. Hij omschrijft zich zelf als lief, charmant en met een gezellig karakter. Maar als je het filmpje ziet in de aftrap van B&B Vol Liefde dan zie je ook dat deze man geen blad voor de mond neemt. Humor en zelfspot horen erbij.

Wat Hans Vroom zoekt in een vrouw? “Ik zoek een open vrouw, die eventueel wil participeren in het bedrijf. Charmant, zelfstandig. Affiniteit met honden en paarden.” Hou je van André Hazes of de Toppers, dan moet je niet bij Hans zijn. Daar houdt hij echt niet van. En ook geen diva, want shoppen in Dégagnac is toch niet mogelijk. Tot slot: hij knapt af op domme vrouwen.

Mireille Vogelsang in Marrakech

De Limburgse Mireille Vogelsang heeft over de hele wereld gewoond. Dit voorjaar hoopt ze haar bed and breakfast te openen in het Marokkaanse Marrakech. Mireille is gongmaster, werkte lange tijd als ayurvedisch chef en put kracht uit ademhalingsoefeningen. De laatste jaren heeft ze in Bangkok gewoond, maar toen haar dochters in Amsterdam gingen studeren wilde ze dichterbij wonen. Ze heeft voor Marrakech gekozen, omdat ze veel zon nodig heeft en met het vliegtuig toch snel in Amsterdam staat. In B&B Vol Liefde: De Aftrap laat ze indrukwekkende beelden zien van haar riad. Nu zoekt ze dus een leuke, avontuurlijke man, die het project met haar wil runnen. Mireille Vogelsang is net gescheiden, dus ze kijkt er naar uit om te gaan daten.

Martijn de Brouwer (30) – Casa Deixa O Resto

De 30-jarige Martijn de Brouwer runt met zijn ouders Ronald en Jacqueline een authentieke B&B in Deixa O Resto in Portugal. De B&B is van hem; zijn ouders zijn dus als het ware bij hem in dienst. Waarbij moeders verantwoordelijk is voor de styling van de B&B met negen kamers. Het zwembad en de buitenbar zijn de eyecatchers.

De 30-jarige Martijn zit niet graag stil, maar hij pakt met yoga en meditatie ook graag zijn rust. Hij omschrijft zichzelf als een ‘mensenmens’. Eerder werkte hij in de zorg en in de horeca. Hij heeft veel gereisd, waardoor hij nog niemand is tegen gekomen. En ook in het Portugese Deixa O Resto lukt dat niet. Martijn zoekt een lieve, actieve vrouw. Hij valt op lichte ogen; vindt hij ook het belangrijkste. Waarom? Die veranderen de rest van het leven niet meer. Dus vrouwen met groene of blauwe ogen kunnen zich inschrijven voor deze deelnemer aan B&B Vol liefde. Martijn de Brouwer en Denise Anna zijn de jongste deelnemers van B&B vol liefde van dit tweede seizoen.

Herman Molenaar (62) – FisHerman

De 62-jarige Herman Molenaar vinden we in Killaloe, Ierland. Hij woont hier inmiddels al achttien jaar. Nadat hij hier een weekje was komen vissen, stopte hij meteen met zijn lasbedrijf. Herman runt hier FisHerman Bed & Breakfast en verhuurt visbootjes. Hij maakt de meest mooie avonturen mee, maar mist het dat hij dat niet kan delen met iemand. Hij zoekt een dame, die ook graag wandelt en fietst.

Natasja Hoogewerf (48) – Le Moulin en Route

De 48-jarige Natasja Hoogewerf is neergestreken in Bleves in het departement Sarthe ten westen van Parijs. Ze deelt hier haar watermolen met de gasten van Le Moulin en Route. Ze heeft voor een B&B in Frankijk gekozen, omdat ze alleen maar dingen in het leven wil doen die ze leuk vindt. De watermolen uit 1700 -met nu vier kamers – ligt aan een klein meertje, zodat de gasten ook nog kunnen zwemmen.

Natasja Hoogewerf zou het leuk vinden als een man met haar de bed and breakfast wil runnen, maar ze staat er ook voor open dat hij zijn eigen ding doet (of misschien wel zijn eigen bedrijf heeft). Dat zelfstandige vindt ze ook belangrijk in een man. Ze zoekt een charismatische, actieve man, waarmee ze diepgaande gesprekken kan voeren.

Richard van der Meulen (50) in Portugal

De laatste deelnemer van B&B Vol Liefde ontdekken we in het Portugese Portimao; het is de vijftigjare Richard van der Meulen. Hij is 37 jaar kokkelvisser geweest, maar toen de liefde van zijn leven overleed, besloot hij het roer om te gooien. Richard heeft een overwoekerde tipitentencamping gekocht met villa in de Algarve. In het voorjaar van 2022 hoopt hij deze voor zijn gasten te openen.

De vijftigjarige Richard van der Meulen is creatief; dat laat hij volledig de vrije loop in Portugal. Hij kent zich zelf goed en geeft toe dat hij niet de makkelijkste is om mee te leven. Hij houdt van een goed gesprek, maar gaat een discussie niet uit de weg. Eerlijk en oprecht zijn, vindt hij belangrijk. Richard zoekt een vrouw die hem aanvoelt en af en toe afremt.

Aftrap B&B Vol Liefde kijken

B&B Vol Liefde De Aftrap staat gepland om 22.15 uur, maar de All You Need Is Love Kerstspecial wil wel eens iets uitlopen… Kortom: als je All You Need nog op tv ziet, zit je wel op de juiste zender en kun je aansluitend kijken naar de aftrap van B&B Vol Liefde met weer elf leuke deelnemers.

B&B Vol Liefde in België

En er is meer goed nieuws voor B&B Vol Liefde-fans. In België start op maandag 20 juni 2022 een seizoen. An Lemmens presenteert deze show. Hier schreef ik er uitgebreid over; dit zijn de B&B zoekt lief deelnemers.

De deelnemers zijn daar al uitgebreid voorgesteld. Het is nu alleen nog wachten op het moment dat omroep VTM laat weten vanaf wanneer de show op tv te kijken is. Inschrijven is in ieder geval niet meer mogelijk, dus mogelijk kunnen we er dit voorjaar al van genieten. Natuurlijk delen we het op VlaamsKijken als het zover is. Wil je dat niet missen? Schrijf je in voor de VlaamsKijken nieuwsbrief, volg op Instagram of kom bij de Facebook-groep

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2021 /