Mega Piraten Festijn 2022 op tv kijken bij Sterren Muziekfeest

Je kunt vanavond (vrijdag 25 augustus 2023) kijken naar het Mega Piraten Festijn 2022 bij het Sterren Muziekfeest om 21.20 uur op NPO1. Het gaat om een registratie van het concert in een uitverkochte Gelredome in Arnhem.

Mega Piraten Festijn 2022

Het Mega Piraten Festijn 2022 komt op tv. Het gaat om een registratie van het grootste meezing feest van de Piraten der Lage Landen. Vanuit een uitverkocht Gelredome in Arnhem geniet je van populaire artiesten van eigen bodem en hun grootste hits. Onder anderen Frans Bauer, Gerard Joling, Tino Martin, Jan Smit, Ancora, Jannes en Django Wagner geven acte de présence.

Artiesten Mega Piraten Festijn 2022

Frans Bauer, Gerard Joling, Tino Martin, Jan Smit, Ancora, Jannes en Django Wagner waren niet de enige artiesten op het podium van het Mega Piraten Festijn dat in Arnhem plaatsvond op 17 december 2022. Ook Jan Biggel, John de Bever, Lee Towers, Rutger van Barneveld, Boer Benie, Peter Beense, Lange Frans, Mooi Wark, Dikdakkers, DJ Paul Elstak, Otto Lagerfett, Stef Ekkel, Rene Karst, Henk Dissel, Mart Hoogkamer, Rene LeBlanc, Henk Bernard, Belinda Kinnaer, Bonnie St. Claire, Joey Hartkamp, Marco De Hollander, Jacques Herb, Thomas Berge, Vinzzent, Robert van Hemert en Willie Oosterhuis waren van de partij.

Wist je dat er weer een nieuw seizoen aan komt van de realityserie van John de Bever?

Mega Piraten Festijn 2023

Veel van de artiesten zijn ook op 16 december 2023 van de partij als het Piraten Festijn weer wordt georganiseerd. We zien dan ook Jeroen Van der Boom, die we recent op tv nog zagen in Tulpen uit Antwerpen.

Mega Piraten Festijn terugkijken

Je kunt het Mega Piraten Festijn 2022 op vrijdag 25 augustus 2023 om 21.20 uur op NPO1. Wil je het terugkijken dan kan dit op NPO Plus en NPO Start. Daar vind je ook eerdere edities. Geniet ook van de shows uit 2011, 2012, 2012, 2013, 2015, 2016 en 2019. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet, voordat je naar NPO Start gaat.

Meer muziek op tv

Recent kon je op tv al kijken naar Sterren Muziekfeest op het Plein 2023, maar denk bijvoorbeeld ook aan concerten van Jan Smit, André Rieu en aanstaande zaterdag de registratie van Concert at Sea.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 augustus 2023 /