Jan Smit concert Boven Jan niet alleen in theater, maar ook op tv

Het Boven Jan concert van Jan Smit kon je niet alleen in het theater kijken, maar vanavond – zaterdag 22 juli 2023 – om 22.15 uur op NPO1 ook op tv. Deze show heeft hij zowel in Nederlandse als Belgische theaters opgevoerd. Ontdek er hier meer over.

Jan Smit

Jan Smit zat in 2022 maar liefst 25 jaar in het vak, nadat hij in 1997 zijn eerste solo-plaat uitbracht op elfjarige leeftijd. Dat zilveren jubileum heeft hij in verband met de corona-periode nooit kunnen vieren met zijn fans. Tijdens het theaterconcert Boven Jan haalt hij dit in.

Jan Smit kennen we natuurlijk niet alleen als zanger, maar ook als presentator van bijvoorbeeld Beste Zangers Songfestival.

Boven Jan

De registratie van het theaterconcert van Jan Smit is op zaterdag 22 juli 2023 op tv te kijken. Met zijn nieuwe show Boven Jan toerde Jan Smit dit voorjaar langs de Nederlandse en Belgische theaters. De show is vernoemd naar het gelijknamige album. In deze show krijgen de fans, naast de gloednieuwe nummers, ook alle hits te horen uit die 25-jarige zangcarrière. Jan Smit wordt begeleid door de Marcel Fisser Band.

Concert Jan Smit terugkijken

Heb je het concert van Jan Smit gemist en wil je het terugkijken, ga dan naar NPO Start of NPO Plus. Wist je dat je NPO Start ook in het buitenland kunt kijken? Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: AVROTROS – Robert Gort

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juli 2023 /