Jan Smit concert Boven Jan niet alleen in theater, maar ook op tv

Het Boven Jan concert van Jan Smit kon je niet alleen in het theater kijken, maar vanavond – zaterdag 22 juli 2023 – om 22.15 uur op NPO1 ook op tv. Deze show heeft hij zowel in Nederlandse als Belgische theaters opgevoerd. Ontdek er hier meer over.

Jan Smit

Jan Smit zat in 2022 maar liefst 25 jaar in het vak, nadat hij in 1997 zijn eerste solo-plaat uitbracht op elfjarige leeftijd. Dat zilveren jubileum heeft hij in verband met de corona-periode nooit kunnen vieren met zijn fans. Tijdens het theaterconcert Boven Jan haalt hij dit in.

Jan Smit kennen we natuurlijk niet alleen als zanger, maar ook als presentator van bijvoorbeeld Beste Zangers Songfestival.

Boven Jan

De registratie van het theaterconcert van Jan Smit is op zaterdag 22 juli 2023 op tv te kijken. Met zijn nieuwe show Boven Jan toerde Jan Smit dit voorjaar langs de Nederlandse en Belgische theaters. De show is vernoemd naar het gelijknamige album. In deze show krijgen de fans, naast de gloednieuwe nummers, ook alle hits te horen uit die 25-jarige zangcarrière. Jan Smit wordt begeleid door de Marcel Fisser Band.

Concert Jan Smit terugkijken

Heb je het concert van Jan Smit gemist en wil je het terugkijken, ga dan naar NPO Start of NPO Plus. Wist je dat je NPO Start ook in het buitenland kunt kijken? Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: AVROTROS – Robert Gort

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 juli 2023 /