Zomerkassa met Amber Kortzorg; nieuw seizoen Kassa november

Amber Kortzorg is deze zomer met Zomerkassa op tv te zien. Daarnaast lazen we in een interview dat ze had met Televizier, dat er vanaf november ook weer nieuwe afleveringen komen van Kassa. Maar voor het zover is, dus meer over Zomerkassa.

Zomerkassa

Zomerkassa wordt gemaakt door het team van Kassa met presentatrice Amber Kortzorg. Er zijn drie afleveringen van Zomerkassa, die komen vanaf Camping Hoek van Holland. Wat je kunt verwachten: relevante én zomerse reportages over onder andere zonnepanelen beunhazen, onbegrijpelijke chatrobots en het eten in pretparken. Verder test het team van Zomerkassa onder meer alcoholvrij bier, fleece handdoeken en sweet chilisauzen.

Van 0.0 bier tot fatbikes in Zomerkassa

Grote ketens als Roompot kopen eenvoudige vakantieparken op om ze te veranderen in een luxe resort met dure villa’s. De oorspronkelijke eigenaren genieten geen enkele bescherming als de nieuwe eigenaar wil dat ze binnen een paar maanden opkrassen. De bewoners geven zich niet zomaar gewonnen en dat kan lonen. Verder wordt er 0.0 bier getest door amateurs en kenners. Smaken de duurdere pilsjes beter? En hoe zit het met fatbikes? Je kan er net zo hard mee als een snorfiets, hoeft geen helm op, hebt geen rijbewijs nodig en je hoeft geen 16 te zijn. En in de rubriek Inpakken en Wegwezen wordt getest hoe goed stellen tegen vakantiestress kunnen. Je ziet het allemaal in aflevering 1 met Amber Kortzorg.

Amber Kortzorg

Amber Kortzorg kennen we natuurlijk als presentatrice van Kassa, maar wist je dat ze ook het programma Alles is Familie heeft gemaakt vorig jaar? Hierin ontdekt ze Suriname; het land waar haar roots liggen. Maar je zag haar ook in Test Case en Op weg naar Het Lagerhuis.

Zomerkassa kijken

Wil je Zomerkassa kijken, dan kan dit vanaf zaterdag 22 juli om 19.15 uur bij BNNVARA op NPO2. De afleveringen zijn ook (terug) te kijken via NPO Start en NPO Plus. NPO Start kun je in het buitenland kijken als je een VPN Verbinding hebt, die je op Nederland zet.

Foto:  BNNVARA / Jeanette Huisman

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juli 2023 /