Test Case nieuwe Kassa-programma met Amber Kortzorg

Het BNNVARA-consumentenprogramma Kassa heeft een heus testlab in het leven geroepen. Op originele en spectaculaire wijze worden producten, diensten en claims van fabrikanten in Test Case getest. Amber Kortzorg presenteert het programma, dat vanaf vanavond – dinsdag 3 januari – om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO1 te kijken is.

Producten getest

Tijd voor een nieuwe stofzuiger? Dan zijn er honderden opties waar je uit kunt kiezen: met zak, zonder zak, met snoer, zonder snoer, een steelstofzuiger of toch een robot stofzuiger. Wil je alvast voor de zomer een tent kopen? Welke moet je dan hebben? Eentje van katoen? Van polyester? Opblaasbaar of met tentstokken? De keuzes zijn legio en keuzestress ligt op de loer. Hier gaat het nieuwe BNNVARA-programma Test Case de kijkers bij helpen.

Test Case

Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt. Producten die volgens hem anders veel te snel worden weggegooid. Ook wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? Verder laten mentalisten Rob en Emiel elke week zien hoe wij als consument worden gemanipuleerd door marketingtrucjes én wordt het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten voor ons testen.

Ambert Kortzorg

In de eerste uitzending gaat presentator Amber Kortzorg – die je recent op tv zag met Alles is Famiri – zélf te water in een zinkende auto om te testen welke veiligheidshamer nou de beste is. “Het was echt één van de engste dingen die ik ooit heb gedaan,” aldus Amber Kortzorg in Test Case.

Producten Test Case

Daarnaast zijn er vijf Nederlandse topsporters uitgenodigd om vijf verschillende soorten stofzuigers te testen op zuigkracht, wendbaarheid en comfort. Mentalisten Emiel en Rob laten op ludieke wijze zien hoe we als consument worden beïnvloed door de verpakkingen van fabrikanten en Repairman Reinier repareert in een handomdraai een huishoudelijk artikel wat anders in de vuilnis was beland. Gemeente Emmen zit in de Verspillingsmeter omdat ze miljoenen euro’s uitgeven aan een parkeerterrein dat helemaal niet gebruikt wordt. En tot slot zal het panel van de schattigste puppy’s testen met welke bal zij het liefste spelen. 

Test Case door Kassa kijken

Het programma Test Case (door Kassa) dat gepresenteerd wordt door Amber Kortzorg is vanaf dinsdag 3 januari 2023 zes weken lang te zien om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO1. De afleveringen zijn ook terug te kijken via NPO Start. Wil je vanuit België kijken, maak dan gebruik van een VPN Verbinding en zet de server op Nederland.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 januari 2023 /