Ewout aan de grens: over de Koninklijke Marechaussee

Ewout aan de grens is een programma van RTL 5 en Videoland. Ewout Genemans laat je hierin kennismaken met de mensen van de Koninklijke Marechaussee en toont de diversiteit van hun werk. Deze reeks is vanaf donderdag 13 juli 2023 om 20.35 uur in herhaling te kijken bij RTL5. Alle afleveringen staan daarnaast op Videoland.

Dit bericht publiceerde ik voor het eerst op VlaamsKijken op 26 april 2021; het is bijgewerkt op 13 juli 2023, nu Ewout aan de grens in de herhaling te kijken is.

Ewout aan de grens

In Ewout aan de grens zie je alles wat het werk van de Koninklijke Marechaussee betreft. Van spectaculaire drugsvangsten op vliegveld Maastricht tot aan angstaanjagende momenten met de politie op Curaçao. Maar ook drugscontroles op de onstuimige zee bij Bonaire, inklimmers bij Hoek van Holland en zwaarbeveiligde waardetransporten.

Ewout Genemans

Ewout Genemans begon zijn carrière als acteur, zoals in Zoop. Maar al snel ging hij ook achter de schermen aan de slag. Inmiddels is hij een vaste waarde als presentator bij RTL 5. Zo zag je hem recent als presentator van Verslaafd, maar ook bij Bureau 040. Daarnaast maakte hij de documentaire over Nicky Verstappen.

Foto: RTL / Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 juli 2023 /