Stripboek Camille Dhont; ontdek meer over strip en andere boeken

Zangeres en actrice Camille Dhont is hot; we kunnen nu dan ook melden dat ze haar eigen stripboek heeft. Camille de strip 1 Niet te stoppen is vanaf 2 augustus verkrijgbaar, maar je kunt je exemplaar nu al reserveren. Daarnaast zijn er natuurlijk al een aantal andere boeken met / over Camille verschenen, dus we vonden het tijd voor een overzicht.

Dit overzicht blijven we bijwerken. Wil je niks missen, kom dan bij onze Camille-Facebook-groep, via Instagram en de nieuwsbrief.

Camille strip

Danny de Vos en Renée Reinties hebben het eerste Camille stripboek gemaakt: Niet te stoppen. Het verschijnt in augustus 2023 bij Standaard Uitgeverij.

Camille doet niets liever dan zingen! Ze barst van het talent – maar nog veel belangrijker – ze is bereid om keihard te werken voor de muziekcarrière waar ze altijd van gedroomd heeft. Ze deelt haar passie met haar familie, vrienden en haar allerliefste kat Moustache. Camille oefent voor haar toelatingsexamen bij de showbizzschool. De eerste stap om een succesvolle zangeres te worden. Er is alleen één klein probleem: ze is haar middelbareschooldiploma kwijt! Zonder dit bewijs kan ze zich niet inschrijven voor een auditie en valt haar droom in duigen. Volgens de schooldirecteur is er maar één oplossing, ze moet terug naar school om alle testen over te doen. Maar wat Camille niet weet, is dat de directeur een verborgen agenda heeft…

Reserveer het Camille stripboek bij Bol.com* of Amazon*.

Camille Stijlgids

Camille Dhont straalt op en naast het podium. Hoe ze dat doet? Ze doet vooral haar eigen ding! Trek je dus vooral niets aan van wat anderen denken en draag waarin je jezelf goed voelt. Wil jij net zo schitteren als deze zangers? Dan is er nu De ultieme stijlgids van Camille; een boek vol handige DIY-tips, stylingadvies en de coolste Camille-looks.

Bestel De Ultieme stijlgids bij Bol.com of Amazon.

Boek Camille 100 spelletjes

Op dit moment kun je ook het boek Camille 100 spelletjes reserveren. Op Bol.com wordt dit boek op de volgende wijze omschreven: “Zin om je samen met CAMILLE uit te leven? Duik dan in dit boek boordevol leuke spelletjes! Laat je brein op volle toeren draaien en help CAMILLE met het oplossen van de rekenraadsels en sudoku’s, doolhoven, woordzoekers en nog veel meer.”

Camille 100 spelletjes wordt eind september 2023 verwacht. Je kunt ‘m nu al reserveren bij Bol.com of Amazon. Wist je dat er ook een Feestbox van Camille en nieuwe cd aankomt?

Camille Dhont Vriendenboek

Het vriendenboek is één van die producten voor fans van Camille Dhont. Dankzij dit vriendenboek kom je alles te weten over jouw favoriete popster en leer je je vrienden nog beter kennen. Camille vulde zelfs een paar pagina’s van je vriendenboek in! Er zit bovendien een leuke quiz en een verjaardagskalender in. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, is dat iedereen die het boekje invult, wordt gevraagd om haar (of zijn) bucketlist. Aan de hand van die lijstjes kun je met je vrienden ook dromen laten uitkomen.

Wil je een kijk je nemen in het vriendenboek van Camille Dhont? Klik dan hier en ga dan naar inkijkexemplaar*. Of bestel ‘m bij Amazon.

Dagboek

Er gebeurt heel wat in je leven en de dagen vliegen voorbij. Daarom is het goed om even stil te staan bij de gebeurtenissen van de voorbije dag. Heb je iets grappigs meegemaakt? Ben je naar een concert van Camille geweest? Heb je een oogje op iemand? Heb je een geheim dat je met niemand wil delen? Dat kun je allemaal kwijt in dit dagboek met leuke foto’s van Camille Dhont. En weet je niet zo goed wat te schrijven, dan heb je geluk want er staan ook allemaal vragen in. Zo wordt het meteen een uniek naslagwerk over jouw leven om over vele jaren nog eens terug te lezen.

Wil je een kijk je nemen in het dagboek van Camille Dhont? Klik dan hier en ga dan naar inkijkexemplaar*. Of bestel ‘m bij Amazon.

Camille Posterboek

Als jong meisje heb ik mijn kamer ‘behangen’ met posters van de popidolen waar ik destijds fan van was. Die posters kwamen uit de vele tijdschriften, die er waren in die tijd. Nu zijn dat er een stuk minder. Gelukkig heeft Camille Dhont een oplossing voor haar fans met het Camille Posterboek*. Haal de nietjes voorzichtig uit het boek en je kunt de foto’s een mooie plek op je slaapkamer geven. Wist je dat er inmiddels ook een posterboek van The Masked Singer is? (Het Camille Posterboek is ook te bestellen bij Amazon).

Boek met tattoos Camille

Wist je dat er ook een boek met tattoos van Camille is? Ze worden op Bol.com zo omschreven: “Als je gek bent op Camille, dan zijn deze tattoos echt iets voor jou. Geen echte uiteraard, we willen geen ouders op de (boeken)kast jagen. Kies het ontwerp dat je wilt en in een mum van tijd tover jij prachtige tattoos op jezelf en je vrienden. De tattoos blijven enkele dagen op je huid. Bovendien vind je in dit boek tal van leuke spelletjes.” Meer info bij Bol.com of Amazon.

#LikeMe boeken Camille

En dan zijn er natuurlijk ook de boeken over Camille uit de #LikeMe reeks. Lees daarvoor: alles over de boeken van #LikeMe (compleet overzicht) of klik meteen op de betreffende boeken, die je bijvoorbeeld kunt bestellen bij Bol of Amazon. En je hebt natuurlijk niet alleen boeken over #likeme waarin Camille een rol speelt, maar er zijn ook #LikeMe stripboeken.

  • Ontdek hier het boek dat hoort bij het eerste seizoen: Camille (Amazon.com.be) of Camille(Bol.com).
  • Ook in het tweede seizoen verscheen een #LikeMe Camille boek: Camille 2(Amazon.com.be) of Camille 2 (Bol.com).
  • Het nieuwste boek van #LikeMe gaat ook over dit personage: Camille (Amazon.com.be) of Camille (Bol.com)

Camille Dhont cadeau

En er zijn nog veel meer Camille Dhont cadeautjes. Lees ook: Camille Dhont producten: van cd’s tot cadeau voor fans.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 juli 2023 /