Ode aan onze Veteranen 2023 met deze artiesten

Omroep MAX brengt vandaag – vrijdag 23 juni – een Ode aan onze Veteranen, waarbij artiesten een muzikaal eerbetoon brengen aan vier van deze helden. Carrie ten Napel presenteert het programma dat te zien is om 17.10 uur bij MAX op NPO1.

Ode aan onze Veteranen

Traditiegetrouw brengt MAX met de live-uitzending een Ode aan onze Veteranen. Aan de vooravond van Veteranendag presenteert Carrie ten Napel een muzikaal eerbetoon aan vier veteranen op Het Malieveld in Den Haag. Bekende artiesten zingen tijdens dit bijzonder live-programma de veteranen toe.

Kijk ook: Verdwaalde veteranen

Artiesten

Nieuwsgierig naar de Ode aan onze Veteranen artiesten? Dat zijn dit jaar: Henk Poort*, Jennie Lena, Tim Akkerman* en het ZO! Gospel Choir. De artiesten worden begeleid door het orkest Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Samen brengen ze een muzikaal eerbetoon aan alle veteranen die op missie zijn geweest. 

Veteranendag

Nederland telt meer dan 100.000 veteranen, aldus Nationaal Comité Veteranendag. Zij worden elk jaar, op de Nederlandse Veteranendag, in het zonnetje gezet.

Ode aan onze Veteranen kijken

Ode aan onze Veteranen is te kijken op vrijdag 23 juni om 17.10 uur bij MAX op NPO1. Via NPO Plus en NPO Start kun je dit programma terugkijken. Daar vind je tevens ook de afleveringen uit 2021 en 2022. Wil je vanuit het buitenland kijken, gebruik dan een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 juni 2023 /