Ode aan onze Veteranen 2023 met deze artiesten

Omroep MAX brengt vandaag – vrijdag 23 juni – een Ode aan onze Veteranen, waarbij artiesten een muzikaal eerbetoon brengen aan vier van deze helden. Carrie ten Napel presenteert het programma dat te zien is om 17.10 uur bij MAX op NPO1.

Ode aan onze Veteranen

Traditiegetrouw brengt MAX met de live-uitzending een Ode aan onze Veteranen. Aan de vooravond van Veteranendag presenteert Carrie ten Napel een muzikaal eerbetoon aan vier veteranen op Het Malieveld in Den Haag. Bekende artiesten zingen tijdens dit bijzonder live-programma de veteranen toe.

Kijk ook: Verdwaalde veteranen

Artiesten

Nieuwsgierig naar de Ode aan onze Veteranen artiesten? Dat zijn dit jaar: Henk Poort*, Jennie Lena, Tim Akkerman* en het ZO! Gospel Choir. De artiesten worden begeleid door het orkest Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Samen brengen ze een muzikaal eerbetoon aan alle veteranen die op missie zijn geweest. 

Veteranendag

Nederland telt meer dan 100.000 veteranen, aldus Nationaal Comité Veteranendag. Zij worden elk jaar, op de Nederlandse Veteranendag, in het zonnetje gezet.

Ode aan onze Veteranen kijken

Ode aan onze Veteranen is te kijken op vrijdag 23 juni om 17.10 uur bij MAX op NPO1. Via NPO Plus en NPO Start kun je dit programma terugkijken. Daar vind je tevens ook de afleveringen uit 2021 en 2022. Wil je vanuit het buitenland kijken, gebruik dan een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 juni 2023 /