Keuken spotten in nieuwe afleveringen woonprogramma’s

Wil jij een nieuwe keuken, dan kun je dankzij woonprogramma’s natuurlijk al een beeld van je wensen vormen. Voor liefhebbers van die programma’s hebben we goed nieuws, want in april 2023 starten er nieuwe afleveringen van Huizenjagers, Blind Gekocht en Kopen Zonder Kijken! En wat dacht je van het nieuwe The Interior Project: VIPS? Kortom: tijd om een keuken te spotten in al die nieuwe woonprogramma’s.

Huizenjagers

Voor wie Huizenjagers van Play4 nog niet kent: iedere week worden drie makelaars gevolgd. Zij gaan de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Het nieuwe seizoen start op maandag 3 april in stijl. Het is namelijk tijd voor een miljoenenweek. Onder andere de flamboyante antiquair Paul De Grande geeft zijn volste vertrouwen aan de drie makelaars om op zoek te gaan naar een ideaal pand voor hem. Kan niet anders dat we tijdens deze afleveringen mooie voorbeelden gaan zien van luxe keukens.

Blind Gekocht & Kopen zonder kijken

Ook Blind Gekocht gaat in de eerste week van april 2023 weer van start. Dit Vlaamse programma dat we in Nederland kennen als Kopen zonder Kijken (en ook op Videoland te kijken is) start alweer aan het vijfde seizoen. Deze keer met een nieuw gezicht, want makelaar Kinga Kantorska neemt het plaatsje van Bea over. Interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn weer van de partij. Dat geldt ook voor presentator Jani Kazaltzis. En ook in Nederland is er goed nieuws, want op maandag 17 april start dan weer het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken met Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk.

Nieuwe keuken

Wat bij programma’s als Blind Gekocht / Kopen zonder Kijken zo leuk is, is dat je echt ziet hoe je van ‘niets’ iets kunt maken. Die interieurarchitecten gaan helemaal los, zodat de keuken echt opeens compleet veranderd is. Wil je dit nu zelf ook, dan kun je bij je zoektocht naar een nieuwe keuken bijvoorbeeld eens kijken naar een design keuken van Goergen keukens. Ze hebben twee grote showrooms in Son (op Meubelplein Ekkersrijt) en Stein. De adviseurs van Goergen keukens kunnen je dan helpen bij het ontwerp, waarin jullie al je keukenwensen terugvinden.

The Interior Project: VIPS

RTL4 presenteert vanaf dinsdag 11 april daarnaast wekelijks The Interior Project: VIPS. In deze gloednieuwe interieur wedstrijd – naar een idee van Leco van Zadelhoff – krijgen de BN’ers wekelijks een nieuwe opdracht. Hiervoor moeten ze in slechts twee dagen een ruimte helemaal restylen – zonder daarbij hun eigen signature én de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Co-host en jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – beoordeelt samen met een wekelijks wisselende interieurexpert het werk van de deelnemers. We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig of de deelnemers ook een keuken moeten restylen? Maar qua interieur doe je hier natuurlijk veel inspiratie op.

Nog meer interessante programma’s

En er zijn nog meer interessante programma’s op komst. Denk aan:

  • Huis Gemaakt seizoen 3
  • De Moeite Waard?! waarin onervaren koppels een woning ‘flippen’. Dit programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes. (Vanaf dinsdag 23 mei op RTL4).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 maart 2023 /