Deelnemers Blind Gekocht seizoen 4 | Kopen zonder Kijken België

Blind Gekocht seizoen 4 zag je dit voorjaar op Play4 in België; vanaf woensdag 15 juni staat het nieuwe seizoen voor Nederlandse kijkers op Videoland. Je vindt Blind Gekocht seizoen 4 als Kopen Zonder Kijken België. Wil je alvast alles over de deelnemers en de zoektocht weten, lees dan dit uitgebreide artikel over Kopen Zonder Kijken België. Het vierde seizoen telt zeven duo’s en een nieuwe presentator: Jani Kazaltzis.

sinds donderdag 31 maart iedere week om 20.40 uur te kijken op Play4. We konden de afgelopen weken al genieten van én vanaf nu start de zoektocht opnieuw. Blind Gekocht seizoen 4 telt zeven duo’s van deelnemers én (die je deze week ook zag in Viva La Feta).

Blind Gekocht seizoen 4

Samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitecten Kelly Claessens en Bart Appeltans gaat Jani Kazaltzis op zoek naar dat ene droomhuis dat de duo’s zelf maar niet te pakken krijgen. Maak hieronder alvast kennis met de eerste deelnemers. Het zijn vier duo’s die allemaal hun unieke droomwens hebben.

Blind Gekocht seizoen 4 kijken

Blind Gekocht is te kijken op Play4 en terug te kijken op Go Play, net als Blind Gekocht: Jaren Later. In Nederland kennen we dit programma als Kopen Zonder Kijken. Blind Gekocht seizoen 3 (met Kobe Ilsen) en 4 kunnen Nederlandse kijkers als Kopen Zonder Kijken België kijken op Videoland. Heb je geen Videoland, maar wil je met de nieuwe afleveringen van Blind Gekocht kijken, dan is dit mogelijk via Go Play. Vanuit België is dit sowieso mogelijk; woon je elders, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet.

Deelnemers Blind Gekocht seizoen 4

De deelnemers aan Blind Gekocht seizoen 4 hebben allemaal hun unieke verhaal. Zo zijn Caroline Carpentier (42) en Filip Struyf (40) op zoek naar een droomhuis van 1 miljoen euro. Aisha (31) en Robin (39) zoeken een woning rondom Gent, waar een garage bij zit voor zijn oldtimer. Yellow Tiger Celine Van Gestel (24) en haar vriend Florian Malisse (24) willen het liefst een woning in Leuven vinden, maar dat is ontzettend lastig als je als topsporter bijna nooit thuis bent. En dan zijn er eeuwige twijfelaars Barteld (25) en Jonas (25) die een woning zoeken voor hunzelf en hun geiten, paarden, cavia’s, kippen, eenden, nandoes en een varken. We maken met nog meer deelnemers aan Blind Gekocht seizoen 4 kennis, namelijk: Liese (24) en Iñigo (29), die zoeken naar een passieve woning in Brugge. En Sarah (40) en Paul (39), die nu met 5 kinderen in een huis zonder deuren wonen. Zij zoeken een woning met zes slaapkamers. Tot slot doen ook Bianca (44) en Jitse (18) meet. Deze alleenstaande mama en haar tienerzoon zoeken een huisje in Limburg voor 170.000 euro

Ontdek hier meer over de deelnemers aan Blind Gekocht seizoen 4 en het verloop van het programma en de zoektocht naar geschikte woningen door Bart Appeltans, Béa Vandendael en Kelly Claessens.

Huis van 1 miljoen euro

De eerste deelnemers in Blind Gekocht seizoen 4 zijn: Caroline Carpentier (42) & Filip Struyf (40). Zij zijn op zoek naar een droomhuis voor 1 miljoen euro!

Filip Struyf en Caroline Carpentier zijn 9 jaar getrouwd en wonen samen met dochters Julie (8), Marie (7) en zoon Thomas (19) in Grobbendonk. Caroline kreeg in het leven al heel wat tegenslag te verwerken: haar eerste man, de vader van zoon Thomas, is overleden. Na een zeer moeilijke periode, vond ze haar toekomst bij de immer enthousiaste Filip. Hij besloot om zoon Thomas te adopteren. Filip en Caroline zijn ondernemers in hart en nieren: op een terrein in Heusden-Zolder baten ze sinds vier jaar de grootste binnenspeeltuin van de Benelux– Tarzan en Jane – uit die ze volledig van nul uit de grond stampten. Daarnaast baten ze op het domein ook een buitenspeeltuin, brasserie, minigolf en escape rooms uit.

Béa Vandendael zegt: “Ik vraag me af of 1 miljoen euro wel genoeg is om aan hun wensen te voldoen, ik vrees er een beetje voor.”

Droomwoning in Grobbendonk

Enkele jaren geleden bouwden Filip Struyf en Caroline Carpentier hun droomwoning in Grobbendonk: een moderne pastoriewoning met alles erop en eraan. Als rasechte ondernemers besteden Caroline en Filip lange dagen in hun zaak, tijd voor vakantie is er niet echt. Om de drukke dagen te compenseren houden ze van ontspanning in huis: hun huidige woning is uitgerust met zwembad, fitnessruimte, cinemazaal en biljartplaats.

Een ideale woning, alleen bevindt de woning zich te ver van hun zaak waardoor er weinig tijd overblijft om samen te genieten met hun kinderen. Caroline en Filip gaan op zoek naar een nieuwe woning dichter bij hun werk. Het ambitieuze ondernemerskoppel weet wat ze willen: een ruime open bebouwing met vier slaapkamers, een studio voor hun zoon, een zwembad voor de kinderen en een ruime tuin. Béa krijgt voor het realiseren van hun droomhuis 1.000.000 euro! Maar zal Caroline haar liefde voor nieuwbouwwoningen hiervoor opzij kunnen zetten?

‘Waarom hebben ze dit gekocht?’

Na de eerste aflevering van Blind Gekocht seizoen 4 zijn Caroline Carpentier en Filip Struyf één van de meest besproken deelnemers ooit. Met name Caroline krijgt op social media veel over haar heen. Enerzijds niet gek, want ze reageert ontzettend heftig op de villa in Beringen, die Bart Appeltans en Béa Vandendael voor 824.000 euro hebben gekocht. “Ik kan niet begrijpen waarom ze dit hebben gekocht”, zegt Filip. “Ik zie het in totaliteit niet goed komen, hier zie ik mij niet in wonen.”, beaamt Caroline.

Na een lange periode van blinde paniek en bang afwachten: verrast presentator Jani Kazaltzis ze toch met de sleutel van hun nieuwe woning! “We zitten centrum Beringen, dat vind ik fantastisch!” De locatie is voor het koppel helemaal in orde, maar wat vinden ze van de inrichting? Heeft Bart Appeltans de juiste keuzes gemaakt en voldoet de woning aan hun wensen? Dat zien we in de tweede aflevering van Blind Gekocht seizoen 4 (2022), waarbij voor het eerst één miljoen euro wordt uitgegeven.

Waar is de studio?

Bij het betreden van hun gerenoveerde woning valt de bovenverdieping met kinderkamers en badkamers volledig in de smaak bij Caroline en Filip. “Ik voel me eigenlijk wel een klein beetje belachelijk over mijn reacties vorige keer”, vertelt Caroline. Maar toch is er ook wat lichte paniek bij het koppel, want waar is de studio van Thomas? “Een slaapkamer moet er toch op zijn minst zijn”. Filip en Caroline ontdekken nog enkele verrassingen op de benedenverdieping.

In de aflevering van 19 mei 2022 ontdek je hoe het nu gaat met Blind Gekocht deelnemers Caroline en Filip en Aisha en Robin. Zijn ze blij met hun nieuwe woning?

Huis in Gent gezocht

De tweede deelnemers uit Blind Gekocht seizoen 4 zijn Aisha (31) & Robin (39). Wordt het een hopeloze zoektocht in het Gentse voor 350.000 euro?

Het goedlachse en sympathieke koppel Aisha en Robin zijn grote muziekliefhebbers. Muziek zit in Aisha haar genen, haar vader is zanger van de Gentse reggaeband The Skyblasters en Robin amuseert zich als amateur dj met het draaien van platen. Samen met hun zoontjes Otis (3,5) en Morris (15 maanden) wonen ze aan de rand van Gent. Sinds de komst van hun zonen en na 8 jaar wonen in een appartement, groeit de nood voor een eigen woning met buitenruimte.

Robin droomt daarnaast ook van een garage bij de woning. Hij is namelijk de trotse eigenaar van een oldtimer BMW die hij oplapte. Maar na drie jaar lang ongeveer elk weekend huizen te bezoeken, zitten ze met hun handen in het haar. Want wie vandaag de dag met 350.000 een huis met tuintje in en rond Gent zoekt, lijkt er bijna aan voor de moeite.

Wel of geen garage…

Béa en Kelly vonden een pand, maar in de tweede aflevering van Blind Gekocht 2022 zagen we dat Robin bij de eerste kennismaking niet overtuigd was van de inpandige garage. Hij zag de garage liever helemaal verdwijnen, om zo meer woongedeelte te creëren. Maar met een beperkt renovatiebudget blijft Kelly bij haar plan. En voor de renovatie van de keuken heeft ze een creatieve oplossing. “De aanbouw van de keuken heeft een puntdak en we gaan dat van binnenuit accentueren.” Wat vinden Aisha en Robin van deze aanpassingen? En past Robin zijn oldtimer in de garage?

‘Zeer teleurstellend’

Béa Vandendael en Kelly Claessens beginnen vol goede moed aan de zoektocht. Maar ze brengen het koppel ook op de hoogte dat hun wensen impact kunnen hebben op de rest van de woning. “Als Kelly zegt: je gaat misschien moeten kiezen tussen de keuken en de badkamer, dat kwam toch wel wat binnen”, vertelt Aisha in de tweede aflevering. We zien dat makelaar Béa Vandendael alle registers opentrekt.

Ze botst op een woning die op papier alle wensen van het duo kan afvinken: een grote tuin mét garage. Jani Kazaltzis neemt het koppel mee naar de woning die Béa voor hen kocht. Maar zijn Robin & Aisha blij met deze buitenkans? “Als we leefruimte moeten inboeten zoals op deze manier, dan voelt dat voor mij verkeerd aan. Dat is diene old timer niet waard.” Béa en Kelly geloven niet wat ze horen. “Ik heb het gevoel dat we zoveel tijd hebben besteed om die woning te vinden en dat het gewoon tijdverlies was. Ik vind het zeer teleurstellend”, zegt Kelly.

Woning voor Yellow Tiger Celine Van Gestel

En we zien in het vierde seizoen van Blind Gekocht bekende deelnemers. Deze keer Yellow Tiger Celine Van Gestel (24) en haar vriend Florian Malisse (24). Hoe vind je een woning als je als topsporter bijna nooit thuis bent?

Het jonge koppel Celine Van Gestel en Florian Malisse zijn beiden gepassioneerd door volleybal. Ze leerden elkaar kennen op de topsportschool en vormen al 9 jaar een koppel. Celine is professionele volleybalspeelster in Firenze en bij onze nationale ploeg, de Yellow Tigers. Ook Florian speelt volleybal op nationaal niveau en studeerde af als master in de bewegings- en sportwetenschappen. Hij werkt momenteel als onderzoeker aan de KU Leuven.

Als topsporter woont Celine Van Gestel ongeveer 10 maanden per jaar in Italië. Wanneer ze in België verblijft, wisselt het koppel af tussen de woonplaatsen van hun ouders. Na een tijdje met een koffer en wasmand in de auto te leven, zijn Celine en Florian klaar voor de volgende stap: een eigen huis. Hoe vind je een woning als je bijna nooit in België bent? Makelaar Béa krijgt de opdracht om met een budget van 380.000 euro een woning met stadstuin te vinden in de streek rond Leuven met als voorkeur Kessel-Lo. Maar die zoektocht lijkt niet zo gemakkelijk te zijn… Bea: “Leuven is de duurste centrumstad van Vlaanderen. Zelfs al spreken we maar over een rijwoning, dat is een hele opdracht daar.”

Leuven ontzettend duur; 100.000 meer nodig

Bart en Béa zijn al enkele maanden op zoek in de groene rand rond Leuven maar de regio blijkt énorm duur. Hoewel Béa de toestemming had gekregen om de zoekregio uit te breiden, levert ook dat niets op. “Drama! Ik heb dat helemaal onderschat. Het probleem is echt Leuven, hun regio waar ze willen wonen. Dat is de duurste centrumstad maar dit is echt onwaarschijnlijk”, vertelt Béa. Nochtans hebben Celine en Florian geen groot eisenpakket: een gezellig huis met een tuintje en twee slaapkamers. En dat met een budget van 380.000 euro. “Als we moeten vasthouden aan die regio, dan heb ik 100.000 euro meer nodig.” Willen Celine en Florian hun zoekregio opnieuw uitbreiden of kunnen ze hun budget nog vergroten? Béa zit met de handen in haar en stuurt Jani richting Florian.

Kessel-Lo

Celine en Florian zorgden voor een budgetverhoging van 100.000 euro extra. Op deze manier wist Béa een pand te kopen in hun geliefde Kessel-Lo. De eerste kennismaking met de woning werd positief onthaald bij het koppel, maar na het bekijken van de woning bleef de badkamer in de keuken en het ontbreken van een centrale verwarming door hun hoofd spoken. Ook de vloer was niet zo hun ding. Celine en Florian ontvangen de sleutels van hun nieuwe woning. Qua interieur hoopte het koppel op een vakantiegevoel, met houten texturen en zachte kleuren. Heeft interieurexpert Bart aan hun wensen kunnen voldoen?

Woning met veel ruimte voor dieren

Barteld (25) & Jonas (25) zoeken een woning voor hunzelf en hun geiten, paarden, cavia’s, kippen, eenden, nandoes en een varken. Kortom: een gezellige beestenboel bij de derde deelnemers aan Blind Getrouwd seizoen 4.

Barteld en Jonas werken beiden als leerkracht lager onderwijs. Naast hun beroep deelt het koppel ook een grote liefde voor dieren. Zo zorgen ze samen voor kippen, eenden, geiten, cavia’s, paarden, nandoes en een varken. Barteld en Jonas wonen momenteel in een huureigendom van familie, maar kunnen daar niet meer blijven. Het duo gaat op zoek naar een woning in de regio tussen Vilvoorde en Beerzel met een grote lap grond van minstens 4000m2. Want voor Barteld en Jonas staat een ding vast: alle dieren moeten mee verhuizen. Zo hopen ze later dierenkampen te organiseren tijdens de schoolvakanties.

Eeuwige twijfelaars

Maar de zoektocht naar een woning met de nodige oppervlakte blijkt niet evident. Daarnaast zijn Barteld en Jonas ook eeuwige twijfelaars. Ze kunnen eventuele renovatiekosten aan panden moeilijk inschatten, waardoor ze potentiële woningen mislopen. “We hebben het laatste jaar om de twee weken iets bezocht. En daar hoort dan telkens een berekening, schets en plan bij van hoe we dat huis zien. Maar we willen te zeker zijn en soms wordt het binnen de 24uur verkocht. We zijn eigenlijk radeloos”. Het koppel heeft 450.000 euro om hun woondroom waar te maken. Zal Béa erin slagen om een pand te vinden met voldoende grondoppervlakte voor hun vele diertjes? Jonas: “We willen toegevingen doen in de woning om de dieren zoveel mogelijk te gunnen.”

Minder grote tuin

Een eerste verkenning van de markt dwong Béa om langs te gaan bij het duo met de boodschap dat een tuin van die oppervlakte niet haalbaar is. Met een voorzichtige go voor een tuin van de helft, 2000m2, trekken Béa en Kelly er terug op uit. Goed nieuws! Jani verrast hen met de sleutel van hun nieuwe woning. “De stress van een huis te vinden, is al van onze schouders gevallen. Nu is het stress voor wat en hoe. En hoe groot gaat de grond zijn”, vertelt Barteld.

Verbouwde woning.

D-day voor Jonas en Barteld! Vorige week kreeg het koppel voor de eerste keer hun woning te zien. Ze droomden van een hele grote grond voor al hun dieren. Maar bij de eerste kennismaking was het duo niet echt overtuigd, vooral de vreemde badkamer naast de slaapkamers viel niet in de smaak. “Op vlak van stijlen zijn wij ook tegenpolen. Ik zou voor heel modern gaan, terwijl Barteld eerder voor de basic hotelstijl.” Heeft Kelly een compromis gevonden tussen hun verschillende wensen? ​

Passieve woning in Brugge

Liese (24) en Iñigo (29) zijn op zoek naar een passieve woning in Brugge.

Liese en Iñigo werken beiden in het onderwijs. Het jonge koppel bezocht op twee jaar tijd meer dan 50 huizen. Ze brachten al enkele keren een bod uit, maar werden telkens overboden of botsten op huizen met een te hoge vraagprijs. Liese en Iñigo zijn misschien jong, toch weten ze wat ze willen. Deze twee groene dromers willen graag hun steentje bijdragen aan het milieu, ze zijn op zoek naar een ecologische en duurzame woning. Idealiter douchen ze met regenwater en is hun woning afgewerkt met duurzame isolatie. Een finoven, een speciale oven die dient als milieuvriendelijke verwarming, zou dé kers op de taart zijn.

Ecologisch wonen

Een pittige opdracht voor makelaar Béa en interieurarchitect Bart, zij krijgen een budget van 330.000 euro om de ecologische woondroom van het koppel waar te maken en starten hun zoektocht in de rand rond Brugge. Maar is een passieve woning haalbaar met hun budget? “Het zijn allemaal technieken die impact gaan hebben op het totaalbudget en dus een impact op de aankoopwaarde van de woning”, vertelt Béa. Ook voor interieurexpert Bart wordt het zoeken wat haalbaar is.

Realitycheck

Na enkele maanden bang afwachten of Bart en Béa hun groene droom kunnen waarmaken, verrast Jani hen met de sleutel. Liese en Iñigo krijgen voor het eerst hun woning te zien. Maar op ecologisch vlak, valt dat toch een beetje tegen… Gelukkig blijft er na de aankoop van de woning nog 56.000 euro over… Helaas kunnen daar niet alle ecologische wensen mee worden vervuld. “Ik wil niet dat ze te teleurgesteld gaan zijn, ze moeten even een realitycheck krijgen. Als we in dit huis een nieuwe regenwaterput moeten steken, gevels isoleren, vloeren isoleren dus ook opbreken, de ramen met driedubbele beglazing, een finoven, … Alles wat ik optel, dan kom ik aan ongeveer 80.000 euro en dan heb ik nog niets aan het interieur gedaan.” Liese en Iñigo ontdekken hun gloednieuwe woning: zal Bart de juiste keuzes hebben gemaakt?

Woning met zes slaapkamers

Sarah (40) en Paul (39): wonen met 5 kinderen in een huis zonder deuren

Sarah is van Egyptische afkomst en woonde tijdens haar eerste levensjaren in Egypte, Griekenland en Spanje voor ze naar België kwam. Paul is op en top Brusselaar, ze leerden elkaar kennen in het verenigingsleven en hebben samen vijf kinderen: van 2 tot 11 jaar oud. Ze werken beiden voltijds als managers in de verzekerings- en farmaceutische sector. Momenteel woont het gezin in een 300 jaar oude gerenoveerde koeienstal die vroeger deel uitmaakte van een hoeve. Paul en Sarah waren op slag verliefd op deze woning, voornamelijk door de authentieke bouwstijl. Oude stenen muren, grote houten balken, tot vier meter hoge plafonds en de grote open ruimtes. “Maar de hele woning heeft maar 3 deuren, dat maakt het moeilijk om privacy te geven aan elkaar”, vertelt Sarah.

Tussen Brussel en Leuven

Op de bovenverdieping slapen vier kinderen allemaal samen in één ruimte, de jongste bij de ouders op de kamer. Door het grote leeftijdsverschil houden ze elkaar ’s nachts wakker, met als gevolg dat Sarah en Paul oververmoeid zijn door deze situatie. Aparte kamers bouwen lukt hun niet. “Toen we hier kwamen wonen was het nog doenbaar, maar nu moet je heel creatief zijn om extra slaapkamers te kunnen realiseren. Met dat de kinderen groter worden… De kamers zullen niet comfortabel of groot genoeg zijn”, vertelt Paul. Het koppel doet liefst ook geen toegevingen op de authentieke ziel van de woning. Na 5 jaar intensief zoeken geven ze de opdracht door aan Kelly en Béa. Het koppel is op zoek naar een woning tussen Brussel en Leuven met 6 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin van 400m2 met een budget van 550.000 euro. Lukt het Béa en Kelly om een pand te vinden met zoveel kamers én deuren. Sarah en Paul zijn in ieder geval niet tevreden met een woning met vier afgewerkte slaapkamers; dat betekent verder zoeken…

Genoeg slaapkamers?

Sarah en Paul zagen bij de eerste kennismaking met hun woning vooral héél véél werk. The moment of truth! Jani neemt hen mee naar hun gloednieuwe woning. Er is maar één vraag die op hun lippen brandt: hoeveel slaapkamers heeft Kelly kunnen afwerken? Bij het betreden van de woning wordt de vrees van Sarah en Paul groter en groter…

Alleenstaande moeder zoekt al vijf jaar woning

Bianca (44) en Jitse (18): alleenstaande mama en tienerzoon zoeken een huisje in Limburg voor 170.000 euro. Beide zijn artistiek aangelegd: Bianca is grafisch ontwerpster, werkzaam in de sales en houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het opknappen van vintage meubeltjes. Jitse studeert aan de kunstschool en houdt van skaten en schilderen. Bianca is al vijf jaar op zoek naar een eigen woning met twee slaapkamers en een kleine tuin in de regio van Lanaken.

Budget: 170.000 euro

Op zich geen al te grote wensen, maar als alleenstaande mama heeft Bianca een beperkt budget van 170.000 euro. Momenteel huurt ze een appartement, maar dat wordt wat klein voor hun beiden. Sinds Bianca de leeftijd van 40 gepasseerd is, voelt ze de druk om een eigen woning te vinden. Als alleenstaande mama en gezien haar leeftijd, is het niet zo eenvoudig om nog een langlopende lening bij de bank af te sluiten. Met een blik op de toekomst zou een huurwoning een serieuze hap uit haar pensioen zijn. Een pittige opdracht voor Béa: waar ze eerder dit seizoen nog een woning zocht voor één miljoen euro, start ze nu de zoektocht voor een huis van 170.000 euro. ​

Lanaken

Voor de laatste zoektocht van dit seizoen haalt Béa alles uit de kast. Het budget blijkt te laag en de zoekregio te klein. Alleen staat Bianca niet open op de zoekregio te vergroten. “Ik heb mijn regio al wat vergroot, maar nog verder zie ik niet zetten. Dan heb ik liever geen huis… Ik wil in de buurt blijven voor mijn ouders.” Béa is ten einde raad en besluit als laatste redmiddel de hulp van de Limburgers in te roepen. Met behulp van affiches en flyers trekt ze naar lokale handelaars en schakelt ze zelfs de hulp van de media in. Met grote hoop op die ene gouden tip.

Langste zoektocht ooit

Helaas zonder direct resultaat. Nooit eerder in de geschiedenis van Blind gekocht duurde de zoektocht naar een huis langer, met maanden nagelbijten als gevolg voor moeder & zoon. Maar ook bij Bea slinkt de hoop zienderogen als ook de zoektocht naar een appartement op niets uitdraait. “Op dit moment ben ik bang dat het niet gaat lukken, dat het voor de allereerste keer zo is dat we geen huis gaan kunnen kopen en gewoon de centen gaan moeten teruggeven. Mijn hoop zit diep in mijn schoenen…” klinkt het bij een teleurgestelde Bea Vandendael.

Tranen…

Het wachten begint zwaar te wegen voor iedereen, en het moment van de waarheid kan nu echt niet langer worden uitgesteld. Jani gaat langs bij Bianca & Jitse en nodigt hen uit voor een wandelingetje in de buurt. Bij het zien van deze beelden zijn Bart & Bea allebei in tranen. Maar zijn het tranen van geluk, of moeten ze voor het allereerst in de geschiedenis van het programma de handdoek in de ring gooien en het sympathieke duo teleurstellen?

Terugblik deelnemers Blind Gekocht seizoen 4

In de laatste twee afleveringen van Blind Gekocht wordt met de deelnemers aan seizoen 4 terug gekeken. Zo ontdek je in de aflevering van 19 mei 2022 hoe het nu gaat met Blind Gekocht deelnemers Caroline en Filip en Aisha en Robin. Zijn ze blij met hun nieuwe woning? Op 26 mei is het de beurt aan Liese & Iñigo, Yellow Tiger Céline en haar Florian, maar ook Sarah, Paul en hun vijf kinderen krijgen een bezoekje, net als Barteld & Jonas.

Zijn Liese & Iñigo nog steeds blij zijn met de finoven in hun energie-neutrale woning. Jani gaat ook langs bij Yellow Tiger Céline en haar Florian die voor het eerst écht samenwonen in ‘hun villa’, zoals ze hun nieuwe thuis al lachend hebben gedoopt. Heeft Sarah intussen al wat slaap kunnen inhalen nu alle kinderen een eigen kamer hebben? En heeft Barteld intussen vrede met de roze trap en de paarse inkomhal van hun nieuwe stek in Sint Katelijne Waver? Jani Kazaltzis gaat in de laatste aflevering van Blind Gekocht seizoen 4 op pad om het uit te zoeken!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 maart 2022 /