Huizenjagers seizoen 9: makelaars, woningen én miljoenenweek!

Huizenjagers seizoen 9 is sinds maandag 3 april weer dagelijks om 20.05 uur te kijken op Play4. Het negende seizoen werd afgetrapt met de miljoenenweek! Daarnaast gaan de makelaars in het negende seizoen van Huizenjagers naar Brugge, Gent, Hageland, Waasland en tot slot de Groene Gordel rond Brussel. Hier blijf je op de hoogte van de Huizenjagers makelaars en woningen.

Huizenjagers seizoen 9

Huizenjagers – dé evergreen van Play4 – is helemaal terug van weggeweest. Het nieuwe seizoen start weer, zodat het welgekende Huizenjagersbusje weer opnieuw gans België zal doorkruisen. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Zij mogen dit seizoen hun vastgoedportefeuille bovenhalen in Brugge, Gent, Hageland, Waasland en Groene Gordel.

Miljoenenweek

Maar om dit gloednieuwe seizoen in stijl af te trappen, mogen drie makelaars zich helemaal uitleven in de miljoenenweek. Onder andere de flamboyante antiquair Paul De Grande, die je kent uit Stukken van Mensen, geeft zijn volste vertrouwen aan de drie makelaars om op zoek te gaan naar een ideaal pand voor hem. 

Huizenjagers seizoen 9 kijken

Huizenjagers seizoen 9 start vanaf 3 april om 20.05 uur op Play4 en op GoPlay. Wist je dat je op GoPlay ook oudere seizoenen van Huizenjagers kunt kijken. Je vindt er seizoen 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Wij schreven het volgende over de verschillende seizoenen. Wist je dat je met een VPN Verbinding – die je op België zet – ook in Nederland naar dit programma kunt kijken.

We bespreken de nieuwste aflevering eerst (waarbij we starten met een vooruitblik op de afleveringen van volgende week.)

Huizenjagers Groene Gordel Brussel

Het Huizenjagersbusje wordt vanaf maandag 8 mei voor de laatste keer dit seizoen van stal gehaald. Met drie fonkelnieuwe makelaars rijdt het busje richting de sierlijke kasteeldomeinen, imposante bossen en uitgestrekte heuvellandschappen van de Groene Gordel rond Brussel. Florent Gossart, Bianca Mortier en Margot Gillis zijn de laatste makelaars die aan boord stappen van het befaamde busje en de eer van hun kantoor mogen verdedigen. 

Makelaars Huizenjagers Groene Gordel Brussel

 • Florent Gossart is een jeugdige, ambitieuze enthousiasteling uit hartje Brussel. Hij is 26 en besloot een jaar geleden zijn eigen kantoor op te richten: Fierce Immo. Florent Gossart is Franstalig, maar durft zich voor dit Nederlandstalig programma helemaal te smijten. Aan ambitie en competitie geen gebrek bij hem. Bij zijn vorige kantoor was hij topverkoper, en nu hij zijn eigen kantoor heeft is die ambitie absoluut niet gaan liggen: ‘nu moet ik tegen mezelf strijden en dat is de beste competitie’.
 • Bianca Mortier is een goedlachse brok ervaring: ze is al 16 jaar makelaar. En tegenwoordig verkoopt ze vanuit haar home office in Dilbeek onder de naam BM Immo. Ze heeft de veranda van haar huis omgebouwd om compromissen te ondertekenen. Ze is een fervent aanhanger van vastgoedstyling: met de juiste aankleding krijgt ze elk pand verkocht. ​ 
 • Margot Gillis werkte 18 jaar als notarieel jurist voor ze besloot haar hart te volgen en zich in de immowereld te storten. Sindsdien is ze helemaal opengebloeid. Ze is een eeuwige positivo en houdt van haar job. Je vindt Margot Gillis bij Immo Clicking.

Kopers:

Haki en Jana – budget €400.000

Haki en Jana hebben al een dochtertje, maar denken nog aan verdere gezinsuitbreiding. Hun huidige huis is daar te klein voor en dus schakelen ze de huizenjagers in. Ze zoeken op maximum 15 km van Dilbeek een gezellig familiehuis met authentieke elementen en een tuin waarin hun kindjes kunnen ravotten. Haki is een enthousiaste motard en wil dus ook een degelijke garage voor zijn andere baby’tjes, namelijk zijn 2 motors en 2 auto’s. 

Debby en Johan – budget €400.000

Debby en Johans kinderen worden groter en hun huis wordt daardoor te klein. Daarom zoeken ze een groter stekje in de buurt van Londerzeel. Ze krijgen geregeld al eens vrienden over de vloer en ze vinden het tof als die langs achter binnen kunnen komen. Daarom willen ze een open of halfopen bebouwing. Verder worden ze gelukkig van een dressing en een plek voor de fietsen. Een uitdaging voor de huizenjagers is de extra wens van de zonen: zij willen graag een boys cave, een eigen plekje om te gamen en te spelen.

Lindsey en Yoni – budget €250.000

De huizenjagers worden vandaag stevig uitgedaagd. Dit koppel twintigers zoekt een villa tussen Halle en Dilbeek en moet beschikken over twee slaapkamers, een mooie tuin, een fitnessruimte, een inkomhal en een dressing. Lindsey en Yoni weten ook wat ze niet willen: geen puntdak, geen drukke ligging, geen onverzorgde tuin bij de buren, niet naast een school of kerkhof, … Een stevige kluif voor de huizenjagers.

Daan en Dylan – budget €420.000

Daan en Dylan willen een gezin stichten en gaan daarvoor opzoek naar een groter huis in of rond Sint-Genesius-Rode. Graag hadden ze drie slaapkamers en een tuin met plaats voor een jacuzzi. Daan is kleuterleerkracht en heeft een berg knutselmateriaal dat ook een plaatsje moet krijgen in het nieuwe huis. Bovendien is hij ook danser, en heeft hij dus ook ruimte nodig voor zijn dansmoves. De twee mannen zijn daarbovenop ook nog eens dolverliefd op hun gigantische zetel en zoeken dus een living die groot genoeg is.

Huizenjagers Gent

Al voor de vijfde week op rij trekt het Huizenjagersbusje eropuit met alweer drie frisse makelaars aan boord. Deze keer rijdt het busje recht richting Oost-Vlaanderen om er de pareltjes in de ruime omgeving van Gent te ontdekken. De Huizenjagers makelaars die deze week hun Gentse troeven op tafel zullen gooien, zijn voormalig profwielrenner Henryk Cardoen, rasechte Gentenaar Abdil Tapmaz en trotse eigenares van haar eenmanszaak Sofimmo, Sofie Besien. 

Te kijken vanaf 1 mei.

Makelaars Huizenjagers Gent

 • Henryk Cardoen: Henryk Cardoen is geboren in Brazilië en werd als baby geadopteerd door Vlaamse ouders. Tot zijn 29ste was hij terug te vinden op zijn fiets en leidde hij een leven als profwielrenner. Dat hij in die tijd heeft leren doorzetten, is een understatement. Pas als dertiger heeft Henryk Cardoen de switch gemaakt van topsporter naar topmakelaar. 
 • Abdil Tapmaz: Abdil Tapmaz is een ambitieuze huizenjager met Turkse roots. Hij wil de vastgoedwereld veroveren, en begint daarvoor bij de Gentse immomarkt. Met zijn charmes, zijn enorm enthousiasme en zijn vlotte babbel zal hij deze week alles uit de kast halen om een bod binnen te halen. 
 • Sofie Van Besien: Al van kinds af aan was Sofie Van Besien bezeten door vastgoed. Eén van haar vroegste immoherinneringen is toen ze als kleuter met haar ouders fietstochten deed, ze altijd heel gefascineerd naar de huizen aan het kijken was. 7 jaar geleden richtte ze Sofimmo op, haar eigen eenmanszaak. En daar is ze dan ook supertrots op.

Sander en Gaëlle – budget €650.000

De eerste opdracht voor de Gentse Huizenjagers komt van Sander en Gaëlle, die een budget van 650.000 euro hebben. Zij zoeken voor hun gezin een alleenstaande woning tussen Wetteren en Oostakker. Sander is IT’er en werkt vaak van thuis, dus naast 3 slaapkamers zoeken ze ook nog een bureauruimte. Gaëlle wordt dan weer warm van een kookeiland. En waar ze allebei warm van worden, letterlijk toch, is een sauna. Daarmee zouden de huizenjagers écht kunnen scoren.

Lynn en Kwinten – budget €400.000

Lynn en Kwinten gaan op zoek naar een woning met een hoek af; dat doen ze met een budget van 400.000 euro. Kwinten is binnenhuisarchitect en wil graag iets met uitstraling en charme. Die charmante woning moet liggen tussen Lochristi en Destelbergen, 3 slaapkamers hebben én een bureau voor Kwinten. Een mooie tuin is zeker niet onbelangrijk voor een gezellige barbecue of een zomers tuinfeest.

An en haar hond Pippa – budget €270.000

An is op zoek naar een droomhuis voor zichzelf en haar hond Pippa. Hun droom? Een grote tuin die uitkijkt over de uitgestrekte velden voor maximaal 270.000 euro. Waar An blij van wordt en Pippa van gaat kwispelen is een leefruimte die uitgeeft op de tuin. Verder zoekt ze twee slaapkamers en een staanplaats voor de auto en hondenfietskar. Dit hondenparadijsje heeft ze liefst op maximum een half uur van Destelbergen. 

Jimmy en Veerle – budget €500.000

De laatste opdracht voor de Gentse huizenjagers is de moeilijkste. Ze moeten op zoek naar een huis met binnenzwembad voor Jimmy, Veerle en dochter voor het budget van 500.000 euro. Het gezin brengt alle vakanties thuis door en met een binnenzwembad kunnen ze het hele jaar door genieten. Bovendien moet er ook genoeg ruimte zijn voor al hun huisdieren: ze hebben 2 honden, 2 valkparkieten, een ara, een konijn en een hamster. Dit dieren- en waterparadijs zoeken ze op maximum 30 minuten van Ninove.

Huizenjagers Hageland

In de vierde week van Huizenjagers seizoen 9 gaan de makelaars naar het Hageland. Daar krijgen makelaars Marianne Herssens, Willem Degol en Mikhael een aartsmoeilijke opdracht voorgeschoteld. “Wij zoeken een huis voor ons, onze vijf honden en zeven paarden.”

Te kijken vanaf 24 april 2023.

Makelaars Hageland Huizenjagers

 • Marianne Herssens Is met haar 64 jaar de oudste huizenjager van dit seizoen. Ze was al heel haar leven in de ban van het vastgoed, maar startte de officiële opleiding tot makelaar pas op haar 57ste. Toen Marianne Herssens 60 was, behaalde ze haar diploma en was ze afgestudeerd. Een stageplek vinden was voor haar niet makkelijk: overal werd ze geweigerd door haar leeftijd. Daarom besloot ze een eigen kantoor op te richten. Ondertussen is HM Vastgoed uitgegroeid tot een begrip in het Leuvense. En ook al is ze al 64, ze denkt nog lang niet aan stoppen.
 • Willem Degol: Dat de 25-jarige Willem Degol makelaar zou worden, stond in de sterren geschreven. Het is dan ook met de paplepel ingegeven: zijn mama is makelaar, zijn grootvader was makelaar en zelfs zijn overgrootvader was makelaar. Immo Lissens is een familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat en Willem Degol is intussen de vierde generatie makelaars. Als klein jongetje ging hij al met zijn moeder (Ilse Lissens) mee op huisbezoek. Jong geleerd is oud gedaan! Zijn mama deed trouwens ook al mee in een van de eerste seizoenen Huizenjagers. Hij treedt dus niet alleen in haar voetsporen als makelaar, maar ook als huizenjager.
 • Mikhael: De 33-jarige Mikhael is een echte gevoelsmens. Hij heeft een verleden in de investeringswereld, maar ruilde met veel plezier de cijfertjes en feiten in voor het menselijke en het sociale van de immowereld. Hij heeft ook bijzondere geluksbrengers… zijn onderbroeken.

Joni en Jordy – budget € 480.000

Dierenliefhebbers Joni en Jordy zoeken een thuis voor zichzelf, hun vijf honden én hun zeven paarden. Rond Tremelo en Aarschot willen ze graag een open bebouwing met twee slaapkamers. Ze dromen ervan om ooit een hondenpension te openen, dus daar moet ook ruimte voor zijn in het nieuwe huis. Voor hun zeven paarden zoeken ze ook minstens 1 hectare weiland. Een beestige uitdaging voor de Hagelandse huizenjagers.

Mik en Marie – budget € 850.000

Mik is al 7 jaar op zoek naar een nieuwe woning. Ze heeft al vele teleurstellingen gekend op immovlak en plaatst nu al haar hoop in de handen van de huizenjagers. Wat ze zoekt, is vooral rust. Ze wil een instapklare, open bebouwing op minstens 20 meter verwijderd van de buren, liefst in een doodlopend straatje. Waar ze ook van droomt, is een groene, prikkelarme tuin met een zwemvijver. Omdat ze ook al een dagje ouder wordt, wil ze ook graag een slaap- en badkamer op het gelijkvloers. Een pittige uitdaging voor de Hagelandse huizenjagers.

Stephanie en Jonas – budget € 850.000

Stephanie en Jonas zijn 33 en zijn trotse ouders van 2 jonge kindjes. Door die gezinsuitbreiding zijn ze hun huidige huis ontgroeid en dus zijn ze op zoek naar iets nieuws, iets groters, iets groeners. Daarvoor kijken ze uit naar vrijstaande woningen in een groene omgeving op maximum 15 kilometer van Leuven. Hun ideale gezinswoning heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een grote tuin is heel belangrijk: daar willen ze het gevoel krijgen op vakantie te zijn. 

Jorn en Nina – budget € 400.000

Jorn en Nina wonen in het huis dat ze gekocht hebben vlak nadat ze hun droomhuis hadden mislopen. Ze hoopten dat ze er gelukkig gingen worden, maar kunnen er toch hun draai niet vinden. Daarom zoeken ze hun heil bij de huizenjagers. Hun nieuwe droomwoning ligt tussen Boutersem en Tienen, heeft genoeg parkeerplaats en 2 of 3 slaapkamers. Jorn zoekt ook een aparte dressing voor zijn collectie sneakers. Daarbovenop is Jorn een fanatieke visser met heel veel vismateriaal. Om de goede vrede te bewaren zoekt hij een plek voor dat materiaal buiten de woning zodat hij er Nina niet mee moet lastigvallen.

Huizenjagers Brugs Ommeland

In de derde week van Huizenjagers – van maandag 17 april tot en met donderdag 20 april – halen drie kersverse makelaars alles uit de kast om de felbegeerde Huizenjagers-trofee binnen te rijven. Ze gaan op zoek naar droomwoningen in het Brugse Ommeland, een regio om u tegen te zeggen. De groene gordel rond Brugge heeft heel wat te bieden, maar kunnen de drie makelaars alle eisen van de potentiële kopers afvinken? 

Makelaars Brugs Ommeland

 • Alix Velghe: De 29-jarige Alix Velghe is geboren en getogen in Gent, maar verhuisde naar Brugge toen ze 16 was. Ze werd meteen verliefd op de stad; ze houdt van de vakantiesfeer die er hangt. Als jobstudent leerde ze verkopen in de chique kledingboutiques in Knokke. En voor een goede verkoopster is er in de immowereld altijd plaats!
 • Gaëlle Desmecht: Gaëlle Desmecht is 25 en woont en werkt eigenlijk in De Haan. Ze groeide op en ging naar school in het Brugse Ommeland en dus keert ze voor Huizenjagers maar al te graag eens terug. Op haar 18e ging ze voor een studie Oosterse Talen. Ze leerde Arabisch, maar na anderhalf jaar merkte de sociale Gaëlle dat ze meer contact met mensen nodig had. Ze ging het vastgoed in en bloeide er helemaal open. Gaëlle is ook een echte fashionista. Ze probeert haar outfit altijd zo goed mogelijk te matchen met het pand en de verkopers.
 • Jolien Missiaen: Jolien zit al elf jaar in ’t vak. Ze is makelaar geworden door toedoen van een ander immoprogramma op het toenmalige VT4: Huizenjacht. De toen 15-jarige Jolien Missiaen vond het fantastisch en wilde sindsdien zelf ook makelaar worden. Ze runt een kantoor samen met een ex-huizenjager uit seizoen drie: Elien Wanneyn. Dat Elien toen mocht plaatsnemen in het huizenjagersbusje en niet zij, weegt op haar. Daarom wil ze nu niet onderdoen: Elien nam toen geen trofee mee naar huis, en dat maakt Jolien Missiaen net extra gemotiveerd om wél die trofee binnen te halen. ​ 

Annemie, Bianca en Isabel – budget €425.000

Isabel is professor aan een Brusselse universiteit en zoekt een plekje om af en toe te kunnen ontsnappen aan het drukke stadsleven. Ze zoekt daarvoor een unieke vakantiewoning in de natuur tussen Brugge en Damme. Haar ideale vakantiewoning is authentiek, charmant en vooral ook excentriek. De huizenjagers mogen zich helemaal uitleven, want voor Isabel geldt hoe specialer, hoe beter!

Jonas en Emma – budget €350.000

Jonas en Emma zijn een jong koppel die helemaal klaar zijn voor huisje, tuintje, boompje, kindje. Ze wonen nu nog bij de mama van Jonas, maar zijn dus op zoek naar een eigen liefdesnestje om een gezin te stichten. Voor hun eerste woonst samen zoeken ze in de deelgemeentes van Brugge en hebben ze graag 3 slaapkamers en een grote tuin. Voor Jonas mag daar zeker ook een mancave bij.

Fien en Marie – budget € 500.000

Fien en Marie zijn al elf jaar een koppel en klaar voor een huis samen. Ze zijn al een jaar zelf op zoek, zonder resultaat. En dus schakelen ze de hulp van de huizenjagers in. Ze willen een energiezuinige woning met minstens drie slaapkamers in de buurt van Oostkamp. Een grote open keuken vinden ze heel belangrijk, want ze houden van koken en geven geregeld etentjes voor familie en vrienden. 

Thomas en Nele – budget €530.000

Thomas en Nele wonen nu in een klein appartementje. Met het oog op gezinsuitbreiding zoeken ze een huis in de rand rond Brugge. Belangrijk is dat het huis in een rustige straat ligt, zodat hun toekomstige kinderen alles met de fiets kunnen doen. Ze houden van de Scandinavische stijl. Een extra pluspunt is een bad voor Thomas!

Huizenjagers seizoen 9: Waasland

Na de miljoenenweek is het de beurt aan drie nieuwe makelaars. Sven, Astrid en Laurens trekken richting de Hollandse grens en mogen hun vastgoedportefeuille bovenhalen in het wondermooie Waasland. Wie van de drie behaalt de hoogste punten en mag zich huizenjager van de week noemen?

Te kijken vanaf 10 april 2023. 

Makelaars Waasland Huizenjagers

 • ​Sven: Sven is een levensgenieter, een Bourgondiër die leeft voor de gezelligheid. Huizen verkopen doet hij al 7 jaar gewoon omdat hij het leuk vindt, “voor de leute” zoals hij het zelf in het Waaslands zegt. Met zijn bijzondere, menselijke en aimabele aanpak kroonde hij zich tot topverkoper van het kantoor. Naast topverkoper is hij er ook de Chief Happiness Manager. Zijn rondleidingen omschrijft hij als: “memorabel, met een goed verhaal en een kwinkslag”. Dat belooft. 
 • Astrid: Astrid is amper 21 maar verkocht haar eerste huis al toen ze 18 was. Deze enthousiaste spring-in’t-veld heeft een heel eigen, ongedwongen stijl. Ze ziet zichzelf niet als een typische verkoper, maar probeert vrienden te worden met de kopers. Tijdens de opnames was ze nog vastgoedstagiaire, maar ze heeft lef genoeg om het toch te durven opnemen tegen twee volleerde huizenjagers.
 • Laurens Poppe: Ambitie, ambitie en ambitie! Da’s wat telt voor Laurens. Deze jonge wolf heeft maar 1 doel voor ogen: de beste worden. Hij is 23 en zit nog maar 3 jaar in het vak, maar is toch helemaal klaar om het Waasland te veroveren. Hij heeft Woonhoek Vastgoed mee uitgebouwd van 0 naar 350 panden in portefeuille en wil de grootste worden in het Waasland. 

Julie en Ellen

De 26-jarige Julie is op zoek naar een stekje voor zichzelf. Ze wordt in haar zoektocht bijgestaan door haar beste vriendin Ellen. Ze zoekt een huisje met twee slaapkamers en een tuintje in of rond Berlare. Liefst in een gezellige buurt waar iets te beleven valt, want Julie is heel sociaal. Ontspannen na een drukke werkweek doet ze graag met een wijntje, dus de huizenjager die een wijnkelder kan vinden, scoort bonuspunten!

Kenny en Natasja

Kenny en zijn mama Natasja zijn 4 handen op 1 buik. Graag zoekt Kenny dan ook een huis dichtbij zijn mama in Overmere. Aangezien hij een echte buitenmens is, had hij ook graag een grote tuin. De huizenjagers kunnen echt scoren als ze ook nog een garage of stalling voor zijn vissersboot kunnen vinden. 

Kelly en Ina

Ina is een alleenstaande mama en is op zoek naar een stulpje voor zichzelf en haar tienerdochter. De zoektocht verloopt moeizaam en dus kan ze de hulp van de huizenjagers goed gebruiken. Ze zoekt een halfopen of open bebouwing tussen Lokeren en Waasmunster. De tienerdochter wordt gelukkig van een eigen slaapkamer. En de mama wordt dan weer gelukkig van een aparte wasruimte. Ina heeft alles graag ordelijk en gestructureerd en dus moeten de keuken en de badkamer praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn.

Leontien en Patrick

Leontien wil met haar gezin af en toe graag ontsnappen aan de drukte van de stad. Daarvoor zoekt ze een weekendhuisje waar ze helemaal kunnen ontstressen. Ze droomt van een chalet in het groen op maximum een uur rijden van Antwerpen. Van een haardvuur worden ze al helemaal warm. Als afsluiter van de week moeten de huizenjagers dus op zoek naar een groene oase in het Waasland.

Huizenjagers Miljoenenweek makelaars

Nieuwsgierig naar de makelaars uit de Huizenjagers Miljoenenweek 2023? Dat zijn Sophie, Rob en Justine.

 • Sophie Beguin: Sophie is een no-nonsense powervrouw. Deze 38-jarige West-Vlaamse is zaakvoerder van een kantoor met liefst 20 werknemers en heeft al 15 jaar ervaring in het vastgoed. Ze is een workaholic die 24 op 24 en 7 op 7 bezig is met haar job. Amper een week na haar bevalling van een tweeling stond ze al terug in haar immokantoor!
 • Rob Dekleermaeker: Ambitie is his middle name en miljoenenpanden verkopen is his game. Deze 25-jarige makelaar Rob Dekleermaeker uit Overijse probeerde het eerst als profvoetballer, maar nu scoort hij in het exclusieve vastgoed. En daar wil hij de top bereiken.
 • Justine Szpringer: Elf jaar lang reisde Justine Szpringer als DJ bij 2Empress de wereld rond om te draaien op de grootste podia (Tomorrowland*, Sziget Festival, …) met tours in Azië en Zuid-Amerika. Maar door corona viel haar dj-carrière stil… en zo belandde ze quasi per ongeluk in het vastgoed. Wat begon als een tijdelijke tijdsinvulling in afwachting van de heropening van het feestleven, groeide uit tot een nieuwe carrière. Deze 30-jarige Antwerpse was ook al te zien in The Sky is the Limit. 

Kopers Huizenjagers seizoen 9

Natuurlijk stellen we ook de kopers uit Huizenjagers seizoen 9 aan je voor. In de Miljoenenweek zien we hierbij al een bekend gezicht, namelijk Paul De Grande, die je kent uit programma’s als Het Beste Bod en Stukken van Mensen seizoen 7.

Jan en Katrien – budget €1.000.000

De week start meteen in galop voor de miljoenenmakelaars. Dit gezin met vier kinderen zoekt een villa én paardenparadijs tussen Putte, Keerbergen en Bonheiden. De vrijstaande woning moet stallen hebben en een buitenpiste. Voor de paarden moet er ook nog minstens 1,7 hectare grond zijn. Een zwembad met poolhouse maakt hun wensenlijstje compleet. 

Goele en Annemie – budget €1.000.000 

Een pittige tweede opdracht voor onze exclusieve huizenjagers. Goele en schoondochter Annemie zijn op zoek naar een co-housing voor de hele familie. Ze willen graag 4 aparte woonunits en ook een grote gemeenschappelijke ruimte om met de hele familie creatief tijd door te brengen. Daarbovenop zoeken ze een grote tuin met plaats voor een moestuin én een zwemvijver. Dat alles op maximum 45 minuten fietsen van Antwerpen.

Paul De Grande – budget €2.000.000

Paul De Grande, ’s lands bekendste antiquair, verkocht onlangs zijn kasteel in Snellegem en is op zoek naar een nieuw luxepand voor zichzelf en zijn uitgebreide collectie antiek. En daarbij schakelt hij de huizenjagers in. Kunnen zij een pand vinden dat genoeg klasse uitstraalt en genoeg plaats heeft voor Paul en zijn gigantische collectie?

Pim en Bush – budget €1.200.000

Pim en Bush zijn ruimdenkende twintigers met een aparte visie op wonen: ze zoeken een plek voor zichzelf in een karaktervol huis dat ze nog met 6 anderen kunnen delen. “Co-living” noemen ze dat zelf. En dus moeten de huizenjagers opzoek naar de perfecte co-livingplek: een groot herenhuis binnen de singel van Antwerpen met 6 slaapkamers, een grote gemeenschappelijke ruimte en een tuintje. Daarbovenop zoeken Pim en Bush er een aparte woonunit voor zichzelf om er een gezin te stichten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 mei 2023 /