Nieuw seizoen Huizenjacht met o.a. Deborah Leemans

De Huizenjagers van Play4 gaan weer op zoek naar de perfecte woning voor tal van mensen, waaronder Deborah Leemans, die we nog kennen van haar deelname aan Temptation Island. Zij gaat met haar vriend Bruno Van der Haeghen op zoek naar een woning in de Denderstreek. Ontdek hier alles over het nieuwe seizoen van Huizenjagers. Te kijken om 19.40 uur bij Play4.

Nieuw seizoen Huizenjagers

Na Huizenjagers Buitenland schuimen vanaf maandag 27 september makelaars opnieuw heel België af op zoek naar een droomwoning voor de kandidaat-kopers. Van de Leiestreek tot in Limburg, de makelaars zetten alles op alles om een bod én de felbegeerde hoofdprijs binnen te halen: de Huizenjagers-trofee. Beginnen doen ze in Rivierenland, de waterrijke regio in het zuidwesten van de provincie Antwerpen.

Makelaars week 1 Huizenjagers

  • Dirk is op zijn 58 jaar het groentje van de groep. Zijn eerste rondleiding ooit doet hij meteen op televisie. Hij is een echte spring-in-’t-veld en wil dit ook graag overbrengen als makelaar. Na een aantal tegenslagen slaagt Dirk er toch in om alles te geven en volledig voor zijn nieuwe job als makelaar te gaan!
  • Koen de vastgoedkampioen is een makelaar die houdt van een babbeltje. Hij wil de ziel van het huis blootleggen en zorgen dat er een echte connectie is met de potentiele kopers. Hij droomde altijd van een job als makelaar en een jaar geleden maakte hij deze droom ook waar. Los van zijn job is Koen een grote fan van voetbal en heeft hij een abonnement bij KV Mechelen. Een spontane gast met een sportief kantje!
  • Manon is de jongste van de groep. Ze is slechts 24 jaar, maar enorm ambitieus. Door haar stralende glimlach en een voorbereiding tot in de puntjes kan een rondleiding door Manon alleen maar een fijne beleving zijn. Buiten vastgoed heeft ze een grote passie voor interieur. Ze leerde het vak van de beste: Huizenjagersveteraan Naranjo.

Ze gaan op zoek naar de volgende woningen:

Familiehuis

Anouk en Vincent zijn drie jaar geleden getrouwd en hebben één zoontje. Het tweede kind is ondertussen ook op komst. Anouk heeft een grote kinderwens en daarom zijn ze op zoek naar een familiewoonst. Anouk en Vincent houden van een woning met veel lichtinval en willen van hun tuin een paradijs maken voor de kinderen. Ze zoeken een huis met een grote leefruimte en een grote keuken, liefst met zicht op de tuin. Budget: 375.000 euro.

Out-of-the-box

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Wat ze écht niet willen is een woonboot of een boomhut, maar voor de rest mogen de makelaars volledig out-of-the-box denken. Budget: 240.000 euro.

Stad ontvluchten

Jolien en Matthias wonen momenteel in het hartje van Antwerpen. Ondertussen hebben ze een zoontje, Max, van 2 jaar oud. Samen met Max willen ze de drukte van de stad ontvluchten en zoeken ze een huis in een rustige en groene buurt met een tuin. De tuin daarbij is heel belangrijk zodat Max zonder problemen buiten kan spelen. Jolien wil een strakke, witte blok terwijl Matthias liever zou verhuizen naar een fermette. De gulden middenweg? Een gemoderniseerde hoeve! Budget: 600.000 euro.

Instapklare charmewoning

Kristien is moeder van de identieke tweeling Michelle en Axelle. Michelle en Axelle willen graag naar de kunstacademie in Mechelen en daarom zoekt het gezelschap een woonst waarvan ze met de fiets naar school kunnen. Kristien is zelfstandige en heeft dus weinig tijd voor renovaties. Een instapklare charmewoning is haar grote droom. Na haar werk wil ze graag tot rust komen in een mooie tuin. Maar Michelle en Axelle hebben zo hun eigen eisen… Budget: 300.000 euro.

Deborah Leemans en vriend Bruno

In de tweede week van het nieuwe Huizenjagers seizoen zien we dat Deborah Leemans en haar vriend Bruno Van der Haeghen op zoek gaan naar een woning in de Denderstreek. Voor wie denkt: die naam komt mij bekend voor. Dat klopt, in 2018 deed Deborah Leemans samen met haar vriend Tim Wauters mee aan Temptation Island. Hij bedriegt Deborah met verleidster Cherish Het moment waarop ze de vriendschapsring van Timtation – zoals hij ook wel werd genoemd – in het kampvuur gooit, zullen veel Temptation Island kijkers niet meer vergeten. Inmiddels is Deborah Leemans gelukkig samen met de twaalf jaar oudere Bruno Van der Haeghen, die eveneens haar baas is. Lukt het de makelaars van Huizenjagers om een woning voor Deborah Leemans en Bruno te vinden?

Wist je dat het nieuwe seizoen van Temptation Island op dit moment ook te kijken is op tv?

Makelaars week 2 Huizenjagers

  • Christophe is al 30 jaar makelaar en beschrijft zichzelf als “den beste”. Hij is onderhandelen gewend van thuis. Hij woont samen met maar liefst vijf vrouwen: vier dochters en zijn vrouw. Verder heeft hij ook nog één zoontje. Hij is een groot pietje-precies en is dus altijd wat nerveus over het vinden van juiste panden. Christophe is zot van basketbal.
  • Diane is een gemotiveerde makelaar waar een hoek af is. Ze startte haar carrière vijftien jaar geleden in Tenerife. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak opgericht en is ze trots op haar Immo Uphouse. Diane wil altijd meer. Als ze een huis verkoopt, zorgt ze ervoor dat alles piekfijn in orde is. Een echte rock-and-roll makelaar die er alles aan doet om het beste te vinden voor haar klanten.
  • Didier is 35 jaar en is ondertussen al 12 jaar makelaar met een enorm ‘boy next door’-gehalte. Hij is geboren en getogen in Aalst en is niet van plan om daar snel weg te gaan. We zouden kunnen zeggen dat hij een BA is: een bekende Aalstenaar. Didier zegt waar het op staat en wil dat er een klik is tussen de mensen en het pand. Als er geen klik is vertrekt hij liefst meteen naar het volgende. Samengevat is hij een sociaal dier met een passie voor immobiliën.

Woning met ruimte voor schoonheidssalon

De 22-jarig Shanti woont samen met haar vriend, maar vindt huren weggegooid geld. Ze zou graag samen met haar vriend bouwen aan de toekomst en hiervoor zoekt ze de ideale woning. Shanti is schoonheidsspecialiste in bijberoep en in haar nieuwe huis wil ze ruimte voor een schoonheidssalon. Ze wil een moderne, instapklare, open bebouwing met veel lichtinval en open ruimtes. Een grote tuin is zeker een must. Neem daarbij nog een oprit waar de auto op kan staan en een grote dressing en het plaatje is compleet. Budget: 300.000 euro.

Deborah Leemans zoekt woning in buurt Ninove

Deborah Leemans woont ondertussen al even samen met haar vriend Bruno Van der Haeghen en haar vier honden. Ze zijn op zoek naar een nieuwe woonst in de buurt van Ninove, waar ook de zaak van Bruno Bruno Van der Haeghen gelegen is. Liefst van al willen ze een open bebouwing met een tuin die uitkijkt op de velden. Gesloten ruimtes en veel muren zijn niet hun ding. Een keukeneiland met zicht op de tuin is een enorme plus! Gaat het de Huizenjagers vinden om de droomwoning van Deborah Leemans en Bruno te vinden? Budget: 400.000 euro.

Appartement

Marlene huurt momenteel, maar vindt dat het nu tijd is voor een eigen appartement waar ze haar pensioen kan doorbrengen. Ze verblijft momenteel in Aalst en is niet van plan om daar te vertrekken. Marlene is op zoek naar een herenhuis of net een ultramoderne woning. Ze is tegen alles wat donker is. Verder wil ze dat het appartement instap klaar is met zicht op een gezellige buurt in het hartje van Aalst. Budget: 210.000 euro.

Kindvriendelijke hoeve

Sebastiaan en Karen zijn 10 jaar samen. Ze gaan op zoek naar een huis waar hun hond Dobby in de tuin kan spelen samen met hun pasgeboren Dochter Elisabeth. Hun droomhuis? Een hoeve met een eigen, landelijk karakter en een grote tuin gelegen tussen Ternat en Heusden. De tuin moet veilig zijn voor zowel Elisabeth als Dobby. Renoveren is voor dit koppel absoluut een no go. Vinden onze makelaars de perfecte kindvriendelijke hoeve? Budget: 360.000 euro.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 oktober 2021 /