De Mol 2023 in Arizona… Dit weten we over nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van De Mol start zondag 19 maart op Play4 én een dag later in Nederland op NPO Start. Op 5 december 2022 hoorden we voor het eerst meer over dit seizoen. Wat we inmiddels weten? Nou, dat het nieuwe seizoen De Mol 2023 in Arizona is opgenomen. Ontdek in dit bericht wat er nog meer duidelijk is over het nieuwe seizoen én lees andere nieuwtjes die fans van De Mol natuurlijk niet mogen missen.

Als we meer nieuws hebben, dan delen we dit via Instagram, de Facebook-groep én onze nieuwsbrief. (We werken dit bericht daarnaast ook bij; dat gebeurde op 12 maart 2023 voor het laatst).

De Mol 2023 in Arizona

De Mol 2023 vindt plaats in Arizona. Op maandag 5 december 2022 heeft Play4 een heel kort filmpje – van zestien seconden – naar buiten gebracht. Daarin zien we presentator Gilles De Coster voor een bord met daarop ‘motel Arizona’.  De bijbehorende boodschap: “De Mol 2023 gaat naar Arizona. …maar dat is ook alles dat we daar voorlopig over gaan zeggen dear friends!”

Ken je het spel De Mol – De Code-Opdracht al?* Of ga je liever aan de slag met één van de puzzelboeken*.

‘Nog nooit gedaan’

Vervolgens moesten we lang wachten op nieuws, maar we kunnen nu vertellen dat het nieuwe seizoen op zondag 19 maart van start gaan. “Dit hebben we nog nooit gedaan. Zie je het zitten?”, klinkt het… Maar wat heeft De Mol nog nooit gedaan?

De Mol 2023: 19 maart op tv

Om te ontdekken wat De Mol nog nooit gedaan heeft, moet je afstemmen op Play4, Goplay of voor de Nederlandse kijkers een dagje later op NPO Start. De Mol start op 19 maart weer onder deskundige leiding van Gilles De Coster. Een nieuwe groep kandidaten gaat op zoek naar de big bucks én naar de mol. ​Ze willen allemaal kans maken op een zo groot mogelijke groepspot, maar in hun midden huist als vanouds een saboteur. Een van hen is de mol. The million-dollar question is: wie? 

Arizona

Van de Red Rocks in het noorden tot de uitgestrekte zandvlaktes in het zuiden: de overweldigende natuurpracht van Arizona vormt het decor voor een nieuwe zoektocht vol adrenaline, speurwerk en spektakel. Giddy up boys & girls!

De Mol 2023 Kandidaten

Met de startdatum van De Mol weten we ook wanneer we kennis maken met de kandidaten van dit gloednieuwe seizoen. En voor die rodeo nodigt Dennis Xhaët je al een weekje vroeger uit in zijn saloon, namelijk vandaag (zondag 12 maart). Net als vorig jaar waagt hij zich elke zondag samen met enkele bekende gasten aan een grondig sporenonderzoek in Café De Mol, dit jaar elke zondag live vanuit Play Zuid. Want Arizona of Antwerpen, die mol moet en zal ontmaskerd worden. 

Finale De Mol 2023 bijwonen

En ook dat mogen de De Mol-fans alvast in hun agenda noteren. Want voor de screening van de finale van dit elfde seizoen nodigen Play4 en Gilles De Coster je uit op zondag 7 mei in Kinepolis Antwerpen.  Kijk samen met je beste vrienden, Dennis Xhaët, de kandidaten en de mol naar de finale en beleef een onvergetelijke avond. Laat je dus niet saboteren en reserveer nu al je plaatsje via goplay.be/tickets

De Mol 2023 in Nederland kijken

De Mol 2023 is ook dit jaar in Nederland te kijken. Vanaf 20 maart kun je wekelijks om 20.00 uur een aflevering kijken via NPO Start (via NPO Plus kun je zelfs De Mol 2022 nog terugkijken, die eerder ook op NPO Start werd aangeboden). Of en hoe Café De Mol te kijken is in Nederland, durf ik nog niet te zeggen. Via GoPlay in combinatie met een VPN Verbinding* kan dat altijd (ik volg op die manier veel Vlaamse programma’s vanuit Nederland. Daar schreef ik eerder dit artikel over). Ook hier geldt: bij nieuws delen we het via de bekende kanalen.

Wie is de Mol

In Nederland zit Wie is de Mol er op. Gisteren konden we kijken naar de finale van het 23ste seizoen van Wie is de Mol. De reeks speelde zich dit jaar af in Zuid-Afrika. Wil je er meer over ontdekken? Dat kan. Lees: Deelnemers Wie is de Mol 2023; alles over kandidaten én meer… Dan weet je meteen hoe je de Nederlandse Wie is de Mol ook in België kunt kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 maart 2023 /