De Geknipte Gast seizoen 8 met gasten als Bart Chabot

De Geknipte Gast seizoen 8 gaat vanavond – vrijdag 17 februari 2023 – om 21.00 uur van start. De eerste gast van Özcan Akyol is Bart Chabot. Maar we kunnen ook al melden dat Lilian Marijnissen één van de gasten van De Geknipte Gast seizoen 8 is. Lees hier alvast meer over de afleveringen.

De Geknipte Gast seizoen 8

Özcan Akyol keert terug in zijn beroemde barbershop om bijzondere gesprekken te voeren met zijn gasten. Inmiddels is het alweer tijd voor De Geknipte Gast seizoen 8, waarin er weer verschillende gasten plaatsnemen in de kappersstoel. Zo spreekt Eus met onder andere Bart Chabot en Lilian Marijnissen.

Gasten De Geknipte Gast

Wil je nu meer weten over de gasten die Eus ontvangt in seizoen 8 van De Geknipte Gast? We zetten ze hieronder kort op een rijtje. Klik op hun naam om meer te ontdekken. (Op dit moment zijn er nog maar twee namen bekend, maar we vullen dit iedere week aan).

Bart Chabot

Bart Chabot trad veelvuldig op in tv-spelletjes, quizzen en talkshows. Pas als hij vier jaar geleden balanceert op het randje van de dood belooft hij zichzelf 1 ding: als ik dit overleef ga ik mij weer toeleggen op mijn schrijverschap. In korte tijd schrijft hij twee boeken die met name gaan over zijn jeugd vol met lichamelijke en geestelijke mishandeling. Tegen Özcan Akyol erkent hij dat hij vaak ironie en zelfspot gebruikt om emoties weg te drukken en dat hij nog steeds moeite heeft om van zichzelf te houden. Ook geeft hij toe zijn halve leven ‘verkwanseld te hebben’ aan tv- en theateroptredens, terwijl hij in hart en nieren schrijver is.

Lilian Marijnissen

Lilian Marijnissen is politicus. Ze heeft net een boek geschreven: De Winst Van Eerlijk Delen. Ze stelt dat de politiek een harde wereld is waar; ‘weinig ruimte is voor emoties’ en ‘je altijd op je hoede’ moet zijn. Lilian die opgroeide als enig kind heeft de politiek met de paplepel ingegoten gekregen. Haar vader Jan was jarenlang het boegbeeld van de SP, de partij die Lilian nu ook leidt als fractievoorzitter. Lilian lijkt 24-uur per dag politicus toch kan ze zich ook wel een andere toekomst voorstellen.

De Geknipte Gast seizoen 8 kijken

De Geknipte Gast is elke vrijdagavond om 21.00 uur bij BNNVARA op NPO 2 te zien. De afleveringen zijn ook terug te kijken op NPO Start en NPO Plus. Je kunt hier alle seizoenen terug kijken. Vanuit Nederland gaat dat eenvoudig. Wil je dit programma vanuit België kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet.

Eerder schreven we over De Geknipte Gast:

Foto: BNNVARA – Nozem Films

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 februari 2023 /