Chateau Meiland seizoen 7 vervolg in België kijken op Play4

Goed nieuws voor de Vlaamse fans van de familie Meiland: Chateau Meiland seizoen 7 gaat vanaf vanavond – zaterdag 4 februari – om 21.05 uur verder met aflevering 7 op Play4. Dat de zenderbazen de Meilandjes voortaan op Play4 uitzenden in plaats van op Play5 zagen we al aan het eind van het jaar bij de kerstspecial.

Chateau Meiland op Play4 kijken

Deze keer verhuizen De Meilandjes niet alleen van woonst, maar ook van zender. Want vanaf zaterdag 4 februari zijn de sympathieke, en soms ietwat chaotische Nederlanders elke zaterdag te zien op Play4. In het zevende seizoen wordt er niet alleen verhuisd, maar ook bijgeklust, getrouwd en uiteraard… Gewijnd (met een Meiland-wijntje? Bestellen doe je vanuit België bij Wijnvoordeel.be. En voor de Nederlandse lezers: bij Wijnvoordeel.nl).

Chateau Meiland seizoen 7

In het vorige seizoen verhuisde de sympathieke familie naar een villa in Noordwijk, maar na een jaar komen er toch enkele minpunten aan het licht. Daarom beslissen ze om opnieuw te verhuizen naar een huis wat verderop. Hoewel de Meilandjes ervaren verhuizers zijn, verloopt ook deze verhuis niet zonder gekibbel, discussie en stress.  

Wist je dat de familie Meiland ook een podcast heeft? Een leuke aanvulling om de familie Meiland nog een beetje beter te kennen, nadat we natuurlijk ook al de biografie van Martien Meiland en de biografie van Erica Renkema konden lezen.

Huwelijk Maxime Meiland en Leroy

Naast de verhuis zijn het voor Maxime en Leroy ook spannende dagen. Zij zijn volop bezig met het plannen van hun trouw. En ook dat brengt natuurlijk de nodige stress en chaos mee. De avonturen van Martien Meiland en zijn gezin in Chateau Meiland seizoen 4 kun je nu op Play4 kijken.

Chateau Meiland seizoen 7 in België kijken

Je kunt dus iedere zaterdag vanaf 4 februari 2023 om 21.05 uur kijken naar het zevende seizoen van Chateau Meiland. Kun je daar nu niet op wachten, dan kun je al een aantal afleveringen kijken via de website Kijk.nl mét VPN Verbinding. Als je deze op Nederland zet, kun je namelijk via Kijk.nl gewoon de afleveringen van Chateau Meiland seizoen 7 in België kijken. Aan zo’n VPN Verbinding zijn kosten verbonden, maar je kunt zo dan ook opeens kijken naar de programma’s op NPO Start, maar ook naar de BBC iPlayer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 februari 2023 /