Chateau Meiland seizoen 7 nu te kijken op SBS6 en Kijk.nl

Goed nieuws voor de fans van Chateau Meiland; vanaf vandaag – maandag 29 augustus – is seizoen 7 op SBS6 en Kijk.nl te kijken. Iedere maandag om 20.30 uur is er een nieuwe aflevering van Chateau Meiland seizoen 7 op tv. Een uurtje later kun je ‘m dan kijken op Kijk.nl.

Chateau Meiland seizoen 7

Wat je kunt verwachten in Chateau Meiland seizoen 7? Nou, er zijn weer genoeg elementen voor een boeiend seizoen; van weer een verhuizing tot de bruiloft van Maxime en Leroy.

Aflevering 1 van het nieuwe seizoen Chateau Meiland: “De familie Meiland heeft het een jaar volgehouden in hun nieuwe huis in Noordwijk. Hoewel de woonplaats beviel, had het huis wat minpunten en dus hebben zij een nieuw droomhuis gevonden, even verderop. Hoewel de familie inmiddels de nodige verhuiservaring heeft, levert de nieuwe woning toch weer de nodige discussies en stress op: want ga je eerst verhuizen en daarna pas klussen, of doe je dat liever andersom? En niet alleen met de nieuwe woning is de familie druk. De trouwdag van Maxime en Leroy komt steeds dichter bij en bij zo’n plechtigheid komt een heleboel kijken. Zo staat deze week de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie op de agenda.”

Podcast Wat goééééd

Wist je dat je op Kijk.nl ook de podcast Wat goééééd van Martien Meiland en Erica Renkema kan vinden? Iedere vrijdag komt er een nieuwe aflevering online. Ze omschrijven het zelf als een positieve podcast, waarbij ze het niet alleen over hun eigen leven hebben, maar ook over wat er allemaal speelt. Daarnaast komen er ook tal van bekende gasten voorbij in de Wat goééééd podcast. Een leuke aanvulling om de familie Meiland nog een beetje beter te kennen, nadat we natuurlijk ook al de biografie van Martien Meiland en de biografie van Erica Renkema konden lezen. Wil je naar deze podcast luisteren vanuit België; hieronder lees je hoe je Kijk.nl kunt gebruiken.

Chateau Meiland seizoen 7 kijken (in België)

Chateau Meiland is iedere week – vanaf maandag 29 augustus – om 20.30 uur te kijken op SBS6. Een uurtje later – iets na half 10 – komt de nieuwe aflevering dan online op Kijk.nl. Nederlandse kijkers kunnen de afleveringen eenvoudig aanklikken en beginnen te kijken. Wil je Chateau Meiland seizoen 7 in België kijken, dan zijn er twee opties. De gratis optie is wachten tot het nieuwe seizoen ook in België op tv komt (zoals dat ook iets langer duurde bij eerdere seizoenen). Of je gebruikt een VPN Verbinding. Als je deze op Nederland zet, kun je namelijk via Kijk.nl gewoon de afleveringen van Chateau Meiland seizoen 7 in België kijken. Eerder kon je zowel in Nederland als België kijke naar eerdere seizoenen en programma’s als De Meilandjes Zonder Centen en Petit Chateau.

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2022 /