The Masters 2023 gratis kijken – deelnemers Masters of Darts

Wil je The Masters 2023 gratis kijken? Dat kan! Je hebt namelijk geen ViaPlay nodig om The Masters of Darts 2023 te kijken in Nederland. In België zendt VTM2 namelijk deze wedstrijden uit én daar kun je ook in Nederland van profiteren.

The Masters 2023 gratis kijken

The Masters 2023 ook wel The Masters of Darts genoemd kun je vanaf vandaag – vrijdag 27 januari – om 20.00 uur kijken. De eerste ronde is dan te zien op VTM2. Deze zender kun je ook live via VTM GO kijken. Deze app kon je tot een tijd geleden gewoon in Nederland installeren; nu zit er een landbeperking op. Dit kun je omzeilen door gebruik te maken van een VPN Verbinding, die je op België zet. Een abonnement op een VPN Verbinding is goedkoper dan ViaPlay en je kunt dankzij de VPN Verbinding nog meer Vlaamse tv kijken vanuit Nederland of gratis de Formule 1 kijken.

The Masters of Darts

In het toernooi nemen de 24 beste spelers van de wereld het tegen elkaar op. Kan de Vlaamse darter Dimitri Van den Bergh zijn WK-vorm doortrekken en opnieuw verbluffen met een glansprestatie? In de eerste ronde, op vrijdag 27 januari, kruist Dimi (PDC 11) de pijlen met Gary Anderson, 22ste in de PDC-ranglijst. Bij winst volgt Rob Cross (PDC 6) in de tweede ronde. Voor de winnaar van het toernooi is er 66.000 euro weggelegd, de totale prijzenpot bedraagt zo’n 310.000 euro. 

Nederlanders op The Masters 2023

Maar er zijn natuurlijk ook Nederlanders actief op The Masters 2023. Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Michael van Gerwen staan allen aan de start van de allereerste major van 2023. Dirk Van Duijvenbode neemt het in de eerste ronde op tegen Krzysztof Ratajski. Danny Noppert en Michael van Gerwen stromen in in de tweede ronde. Zij nemen het respectievelijk op tegen de winnaar van de partij tussen Nathan Aspinall/Stephen Bunting (Noppert) en José de Sousa/Gabriel Clemens (Van Gerwen).

The Masters of Darts kijken

De wedstrijden van The Masters of Darts zijn allemaal te kijken op VTM2. Via een VPN Verbinding (ik gebruik zelf die van VPN Nederland) kun je deze zender ook kijken via de VTM Go website of app.

  • Eerste ronde: vrijdag 27 januari om 20u00 
  • Tweede ronde: zaterdag 28 januari om 13u45 en om 20u00
  • Kwartfinales: zondag 29 januari om 13u45
  • Halve finales en finale: zondag 29 januari om 20u00

Foto: VTM2

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 januari 2023 /