Toppers in Concert 2022 Happy Together op tv kijken

Toppers in Concert 2022: Happy Together – The flower power edition is vanavond – woensdag 18 januari 2023 – op tv te kijken. Dit concert was tijdens de jaarwisseling al in twee delen te kijken (één op oudejaarsavond en één in de nieuwjaarsnacht). Heb je het toen gemist of wil je het concert nogmaals beleven, kijk dan vanavond om 21.10 uur naar de compilatie van Toppers in concert 2022.

Opmerkelijk moment op tv vlak voor de jaarwisseling: toen won Jeroen van der Boom The Masked Singer 2022. Gerard Joling – die in het panel zit – had helemaal niets door. En dat terwijl de heren dus al zolang samen op het podium staan.

Toppers in Concert 2022

Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger vieren op grootse wijze samen met diverse gastartiesten Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Het thema is Happy together The flower power edition. De sfeer, de muziek en de Toppers laten de feestgangers schouder aan schouder staan. Dit concert komt al heel snel op tv, want Toppers in Concert 2022 vond plaats op 18 en 19 november.

Wist je dat eerdere concerten uitgebracht zijn op dvd?

Gastoptredens

Ben je nieuwsgierig naar wie er gastoptredens hebben verzorgd tijdens Toppers in Concert 2022. Nou, denk aan Mart Hoogkamer, Emma Heesters en Donnie (die natuurlijk met René Froger Bon Gepakt heeft). Daarnaast heeft Jan Smit een ode aan Rob de Nijs gebracht. Het laatste concert van Rob de Nijs werd eerder ook op tv uitgezonden.

Toppers in Concert 2022 kijken

Dit concert werd eerder op oudejaarsavond in twee delen uitgezonden. Tussen de twee delen door kon je toen kijken naar Muziekfeest van het jaar 2022. Dit concert kon je vorige week ook nogmaals bekijken. En nu wordt dus op woensdag 18 januari de compilatie van Toppers in Concert 2022 om 21.10 uur uitgezonden. Heb je de show gemist, dan kun je ‘m ook terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Hier vind je ook eerdere edities van het meezingspektakel in de ArenA. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken.

Foto: Milagro Elstak

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 januari 2023 /