Onmogelijke Duetten met 36 bekende Nederlandse artiesten

36 bekende Nederlandse artiesten nemen een duet op met een onbereikbare zanger of zangeres in Onmogelijke Duetten. Het kan gaan om een overleden ster of juist iemand van wereldniveau. Dankzij de techniek kan in Onmogelijke Duetten alles. De show is op zondag 2 mei elke week te zien op SBS6 om 21.30 uur en wordt gepresenteerd door Nick & Simon.

Onmogelijke Duetten

In elke aflevering van Onmogelijke Duetten ontvangen Nick & Simon zes artiesten in een intieme studiosetting. Onder meer Rolf Sanchez, Glennis Grace, Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer en Davina Michelle zijn te gast. Ze kiezen elk een bekend nummer van een grote artiest. Dit liedje heeft altijd een speciale betekenis voor hen en gaat gepaard met een mooi, bijzonder, gelukkig of verdrietig verhaal.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

State-of-the-art techniek

In de weken voorafgaand aan de show nemen de zangers en zangeressen apart van elkaar een duet op met hun artiest naar keuze. Dankzij de laatste state-of-the-art technieken spelen ze een hoofdrol in een videoclip! Tijdens de opname hiervan staan ze voor een groen scherm en hebben dus nog geen idee hoe de uiteindelijke clip er gaat uitzien. Dat zien ze pas in de studio. Daar bekijken ze, samen met hun collega’s, hun unieke optreden voor het eerst. Ze vertellen hoe ze de making of ervaren hebben en wat ze van het resultaat vinden. Elk eerder onmogelijk gewaand duet is aanleiding tot ontroerende en inspirerende gesprekken!

Wist je dat Nick & Simon nog een nieuwe show hebben; ze maken een documentaire over ABBA.

36 duetten met Nederlandse artiesten

Onmogelijke Duetten is geen wedstrijd: er zijn geen verliezers, alleen maar winnaars. Na zes afleveringen zijn we vooral een heleboel mooie, bijzondere duetten rijker. Nick Schilder is dan ook enthousiast: “We verheugen ons op het eindresultaat en zijn vooral erg benieuwd naar de reacties van de artiesten, als ze het duet van hun dromen voor het eerst gaan zien. Wat onmogelijk leek, wordt nu mogelijk gemaakt met dit programma en dat moet een unieke beleving zijn!”

Onmogelijke Duetten is een productie van Talpa Entertainment Producties. Te zien vanaf zondag 2 mei om 21.30 uur bij SBS6 en terug te kijken op Kijk.nl.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 april 2021 /